Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 103 765
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
мацки Алверде имат ли хидратиращ крем?
и имат ли крем с спф фактор ?

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 17:10 от nasito8988

# 241
Да - от серията с алпийска роза, ама на мен не ми хареса. Има и един, който в България го няма - води се 3 в едно матиращ и хидратиращ крем. И на него консистенцията не ми хареса.

# 242
  • На изток от Ада
Да - от серията с алпийска роза, ама на мен не ми хареса. Има и един, който в България го няма - води се 3 в едно матиращ и хидратиращ крем. И на него консистенцията не ми хареса.

МЕРСИ да питам тогава Балеа дали имат хидратиращ крем и дали го е ползвал някой ?

# 243
Някой знае ли дали на някоя от изброените марки има бронзиращи перли за лице. Преди си купувах на essence, от които съм много доволна, но ми свършват, а доколкото разбрах тези на essence са спрени от производство.  Sad

за тези става дума:

# 244
  • In The Middle Of Nowhere
Алверде имат, но ми сториха много лъскави и се разколебах. Не знам как ще стоят на лицето.

# 245

Имате ли отзиви за продуктите за крака на Alverde? Rolling Eyes

# 246
  • Габрово
Ползвала съм кремчето най-вляво. Много съм доволна  Peace Има го в мънички разфасофки (от тези, които стоят до касата... съвсем мъничките  Heart Eyes ), спокойно може да се вземе една и да се пробва  Mr. Green

# 247
Ползвала съм кремчето най-вляво. Много съм доволна  Peace Има го в мънички разфасофки (от тези, които стоят до касата... съвсем мъничките  Heart Eyes ), спокойно може да се вземе една и да се пробва  Mr. Green

Не съм ги забелязала..мерси за информацията! Hug

# 248
Момичета, отдавна не съм ходила в ДМ (срам Embarassed), някой може ли да 'разкаже' какво ново откъм лимитирани колекции от Есънс и Алверде? И изобщо има ли нещо новичко? Много искам да докарат на Есънс 50's Girls Reloaded, ама  гледам, че я няма изкарана на сайта... Ако някой има инфо, да сподели!

# 249
  • На изток от Ада
Момичета, отдавна не съм ходила в ДМ (срам Embarassed), някой може ли да 'разкаже' какво ново откъм лимитирани колекции от Есънс и Алверде? И изобщо има ли нещо новичко? Много искам да докарат на Есънс 50's Girls Reloaded, ама  гледам, че я няма изкарана на сайта... Ако някой има инфо, да сподели!
Мацка и аз щях това в ДМ не съм ходила и аз ,но питах в сайта на Есенс дали има нещо ново в ДМ Ямбол (най- близо ми е ) и ми казаха че има ново от април месец ,нещата който сме видяли и шяло да има ново през октомври предполагам обновяване на цветовете към по - есенни незнам

# 250
Тези лосиони има ли ги в България ?

# 251
  • Габрово
Горният - да.
Долният - не. Или поне не съм го виждала  Rolling Eyes

# 252
Мацка и аз щях това в ДМ не съм ходила и аз ,но питах в сайта на Есенс дали има нещо ново в ДМ Ямбол (най- близо ми е ) и ми казаха че има ново от април месец ,нещата който сме видяли и шяло да има ново през октомври предполагам обновяване на цветовете към по - есенни незнам

Ами значи пак сме прецакани... ИСКАМ ЛИМИТИРАНИ КОЛЕКЦИИИИ!!! #2gunfire
Божке, докъде стигнах Simple Smile
Мерси много за инфото Simple Smile

# 253
  • София
Моля ви да ми препоръчате нещо за сваляне на грим на Балеа или Алверде, което да не дразни очите и да почиства добре! Днес в ДМ много се чудих, загледах и кърпичките на Нивеа, но и за тях не съм чувала отзиви, а ще пътувам в чужбина и искам да взема нещо, което ще ми върши работа   Praynig

# 254
  • Пловдив
Искам да ви похваля дезодоранта Extra shark  Peace Уникален е...

Общи условия

Активация на акаунт