Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 503
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тази пудра:
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … ompakt_puder.html

Гледам я от известно време, прилича ми на кавър на манхатънската  Laughing и й се чудя. От серията съм пробвала преди време ексфолианта и бях доволна, но от продукт до продукт разлика голяма. Така че ще се радвам, ако някой сподели мнение, може и за фдт от серията.

Hug
Покривна е. На мен ми харесва.

# 481
grrrl,и на мен ми харесва пудричката.Има добра покривност и добре матира,моята кожа е смесена и ми пасна супер. Peace
Но за съжаление цветът не ми пасна,малко ми оранжевее. Tired

Тази серия,която показа deadly_vesi,дали я има вече по всички ДМ-и? newsm78

# 482
  • Бургас
според мен би трябвало да я има, ние Бургас сме малко последна инстанция Simple Smile
А пудричката която коментирате и аз я загледах даже бях я награбила ама нещо се отказах, че не бях сигурна дали е хубава.

# 483
  • In The Middle Of Nowhere
http://3.bp.blogspot.com/-a8EVEDCmoio/TteUtdJPY2I/AAAAAAAAAmc/4Q … s+Beauty+LE+3.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSysmz1zWzd5MIgWITcDU3Tv … gSqvBXBfoqyqfN64g
бяла и в първия момент си казваш" къв е тоя тебешир". Обаче стои бяла перла с лек  розов отенък и стои много нежно аз съм с бяла кожа и за лятото ще е супер.

Може ли да се използва в комбинация с руж?

# 484
Благодаря ви за отговорите  Hug Аз преди малко прескочих до ДМ на Славейков уж да си я взема, но  имаше само на касите в една купа (в която по принцип излагат намалените артикули) и то две пудри от по-тъмния цвят. На въпроса ми няма ли другаде из магазина изложени, както е в ДМ на Стамболийски например  newsm78, отговориха с вдигнати рамене. Та, в крайна сметка за пореден път заложих на компактната пудра на Алверде (естествено едвам изрових такава, в която не беше бъркано с пръст или пробвана  Close).

# 485
  • Бургас
Разбира се че може и това пробвах стои много готино .То като четох из немските форуми, това е най- добрия продукт от цялата колекция. Simple Smile

# 486
  • In The Middle Of Nowhere
Разбира се че може и това пробвах стои много готино .То като четох из немските форуми, това е най- добрия продукт от цялата колекция. Simple Smile

Благодаря Simple Smile И аз четох доста положителни отзиви за този хайлайтър.

# 487
според мен би трябвало да я има, ние Бургас сме малко последна инстанция Simple Smile
А пудричката която коментирате и аз я загледах даже бях я награбила ама нещо се отказах, че не бях сигурна дали е хубава.

Благодаря ти за отговора!  bouquet

Аз мисля,че ние в Русе сме най-последната инстанция. Laughing

Но днес все пак реших да проверя при нас и за моя голяма изненада се оказа,че я има колекцията.
Разгледах ги нещата и ми допаднаха,но честно да си призная нищо не си взех,засега.Скоро мисля да поправя тази грешка. Simple Smile

# 488
  • Sofia
Каква е цената в Бг на хайлайтър пудрата?
Вчера бях в ДМ, не съм и' обърнала внимание. След вашите препоръки, надникнах в немските форуми  и блогове-много добри отзиви има, дори я сравняваха  мацките с  някаква  безцветна пудра на Шанел, която, разбира се , била доста скъпарска Wink

# 489
  • Пловдив
Момичета,

каква е цената на пудрата? На Балеа е, нали?

# 490
Момичета, искам да ви попитам за съвет. Искам да си взема шампоан против пърхот на Балеа. Има ли? Някой ще ми препоръча ли? Благодаря

# 491
  • Бургас
Цената за хайлайтъра на АЛверде мисля че беше 8-9 лв. А за шампоан против пърхут на Балея съм пробвала не помня какъв беше мисля че беше в синя опаковка обаче получих още по- силно раздразнение и от тогава не сме да си взема. Мажа косата с разни масла и шампоан на Клоран и така. По напред в темата бях питала за едни гланц за "напомпване" на устните на Алверде , някой да има впечатления от него.

# 492
  • Пловдив
Значи пудрата се води хайлайтър и е на Алверде.
Може ли да се ползва като нормана пудра?
Някой може ли да пусне снимка на пудрата?

# 493
Някой може ли да пусне снимка на пудрата?

погледни на предишната страница

шампоаните против пърхот не са добри /на Балеа/

# 494
  • Пловдив
Видях я пудрата, благодаря!
На картинката мислех, че е само капака Simple Smile пудрата наистна изглежда бяла. Ще отида да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт