Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 412
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Доколкото разбрах на 31.03.

# 76
Ето ревю на новия душ-гел на Балея, за който стана дума малко по-горе http://maquilab.blogspot.com/2011/03/balea-creme-ol-dusche.html
Вече със сигурност мога да кажа, че ми е в списъка с любимите Simple Smile

# 77
Нова лимитирана колекция на Alverde - Mineral Fantasies.... но май не е нищо особено, поне на пръв поглед.

и един интересен лак на Essence Simple Smile

# 78
Четките изглеждат горе долу добре, ама май с  това ми се изчерпва ентусиазма... Бях страшно разочарована и от My Perfect Day - палитрите, на които толкоз се точех изглеждат просто евтино Sad

# 79
Zauberwald беше за мен най-хубавата и ме е яд, че си взех само един руж.... така исках да си взема и сенки, ама ги изпуснах,веднага бяха изкупени.

# 80
Кога ще излезат новите лакове на Essence:

http://www.emilydenisephotography.com/blog/?p=1302

Много искам този цвят - You Belong To Me:

# 81
Хвърлих и едно око на новата серия на Alverde. Има едни блестящи перли, но не знам за какво са. Някой ще ме светне ли:)

# 82
Уж били анти-ейджинг, ама като ги гледам няма да личат изобщо... Най-много малко блясък да добавят

# 83
И аз това си мислих. Само за около очите ли са или за цялото лице? Ако е на цялото лице се чудя дали няма да стане много "блестящо" положението:)

# 84
И аз това си мислих. Само за около очите ли са или за цялото лице? Ако е на цялото лице се чудя дали няма да стане много "блестящо" положението:)
Ами този тип продукти са по принцип само за лицето, като руж, хайлайтър или за скулптиране - тези обаче май само за хайлайтър ще стават за скулите.

# 85
# 86
  • София
Essence имат нови гланцове за устни! Утре отивам да ги видя на живо и да си купя. Харесах си 3 или 4 нюанса Simple Smile

Тези гланцове ще ги има във 6 цвята,другите нови неща са лакове от които един е холограмен,3 за френски маникюр,металически молив 3 цвята,очна линия гел,единични и двоини сенки,пудра,изкуствени нокти,молив 2в1,спирала за опушен грим и друго не се сещам.Ако се сетя ще допълня.

Знаете ли дали вече са заредени тези нови гланцове?  bouquet

# 87
Още не са заредени

# 88
  • София
Мерси, Smokey.

# 89
  • Ст Загора
illy` като  питах последно в сайта на  Есенс  ми казаха  да очаквам новите неща  към средата на  април

Общи условия

Активация на акаунт