Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 412
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Hug Днес си взех от намаленията  на S-he фон дьо тен, но отзад на опаковката няма състава на продукта. Единственото което пише е "Състав: виж INCI указател" Касиерката в ДМ не можа да ми отговори защо го няма състава, къде е този указател и как мога да го видя? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, знаете ли къде бих могла да видя с какво ще се мажа?

П.С. Сега виждам, че тази марка я няма в заглавието, извиняам се  Embarassed Все пак ако някой може да помогне, благодаря  Hug

# 61
  • Ст Загора
Здравейте  Hug Днес си взех от намаленията  на S-he фон дьо тен, но отзад на опаковката няма състава на продукта. Единственото което пише е "Състав: виж INCI указател" Касиерката в ДМ не можа да ми отговори защо го няма състава, къде е този указател и как мога да го видя? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, знаете ли къде бих могла да видя с какво ще се мажа?

П.С. Сега виждам, че тази марка я няма в заглавието, извиняам се  Embarassed Все пак ако някой може да помогне, благодаря  Hug
и на Есенс пише подобно нещо но те пишата състава на продуктите си в интернет страницата си, А в сайта на s-he  няма състав на нищо ,но в Ямболския ДМ и другаде в стелажа на s-he има една синя книжка ноже би там ще пише ако кажеш кои фон  дьо тен мога и аз да видя  в тази книга.
Когато направих темата се чудих дали да не s-he но прецених че много не се обсъжда и затова ,но всеки спокойно може да си пита

# 62
Обожавам бронзиращата пудра на Essence  Heart Eyes Обаче само нея, бях си купила скоро и минерална пудра, но нещо не ми хареса, сякаш ми идваше много тежка за моята кожа и лицето ми се омазняваше много бързо..  ooooh!
Имам и спирала, черно с розово и съм доволна !

# 63
nasito8988 , благодаря ти, утре ще отида да видя има ли книжка и какво пише в нея  Hug

# 64

Моят цвят е "Elegant taupe"- много съм доволна, по-добри са според мен и от четворката сенки. Не са толкова пигментирани, но стоят много естествено.Доста са трайни- от сутрин до вечер си стоят на мястото без да се събират на клепача при това без база( и на мазен тип клепач Shocked) Хареса ми също това, че не са много перлени (не харесвам перли и брокати и т.н.), а имат лек сатенен блясък, а двата цвята ги определям като землисти, натурални, прекрасни Heart Eyes

# 65
И аз онзи ден видях на S-HE намалението, но повечето продукти бяха отваряни, нямаше срокове на годност, и честно казано не се осмелих.

# 66
Essence имат нови гланцове за устни! Утре отивам да ги видя на живо и да си купя. Харесах си 3 или 4 нюанса Simple Smile

Тези гланцове ще ги има във 6 цвята,другите нови неща са лакове от които един е холограмен,3 за френски маникюр,металически молив 3 цвята,очна линия гел,единични и двоини сенки,пудра,изкуствени нокти,молив 2в1,спирала за опушен грим и друго не се сещам.Ако се сетя ще допълня.

# 67
Имате ли отзиви за тези продукти?

# 68
  • Ст Загора
Кати ,имам шампоана отзиви немога да дам не съм се изрусила мисля скоро да го направя иначе проверих отзиви в нета като общо не е лош но не е кои знаи какъв , за блясък е

# 69
Сега проверих в немските форуми - общо взето добри са отзивите. Дори брюнетките много го харесват. Някои с по-мазни коси споделят, че след шампоана бързо им омазнява косата. Но моята и без това е супер суха. Иначе балсама бил супер. Мисля да пробвам да видя, но се притеснявам дали ще е достатъчно мазен за моята суха коса  newsm78 Ама така или иначе ползвам и маски.

# 70
Аз в момента ползвам на Алверде шампоана против пърхут. Нещо не съм доволна. Имам чувството, че не ми измива косата като хората и нищо не ми променя на пърхута..... Сигурно ще го изразходвам, ама няма да повторя.

А това са любимите ми сенки на Essence в момента. Цвета е нещо като тъмен корал.

# 71
Хайде и аз тук:) Отдавна не съм се активизирала да  пиша във форум бг-мама,но следа постоянно. За марките (изкл rimmel) научих от форума и когато бях в Бг си взех на Balea -soft oil lotion,от които съм изкл доволна като аромат-подхранване.Някакви шампоани и други работи от които нямам спомен. Що се отнася до essence -потърсих новите глосове,но все още не са заредени .От старите бях доволна.Иначе съм купувала сенки дуо-не са лоши,спирала,по ваши препоръки - черно-лилавата опаковка (ок е),а посл път взех hypno gloss-малко странно се сваля. А,и един лак Berlin seria-даже съм с него в  момента - супер е, може би  малко бързичко се сгъсти обаче.

# 72
Аз в момента ползвам на Алверде шампоана против пърхут. Нещо не съм доволна. Имам чувството, че не ми измива косата като хората и нищо не ми променя на пърхута.....
И аз такива работи четох, че не измивали добре  Thinking

# 73
Нови мини-гланцове на Essence за на път или за парти Simple Smile за ангелчета и дяволчета.

# 74
  • София
момичета знаете ли кога отварят ДМ на пл.Славейков

Общи условия

Активация на акаунт