Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 531
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Не, на мен идеята ми беше, че стъпват доста скъпо техните, ако само това е разфасовка  Rolling Eyes Аз в момента ползвам на Нивеа, който също беше към 5лв, но е малко по-голям литраж. А като ми свърши, мисля да си купя на Биодерма, който е страхотен и струва 28лв някъде за 500мл  Wink

# 466
veselina_s_p, разбрах те  Peace

От вчера

Много съм доволна, върши си работата по предназначение, определено има минимизиращ ефект върху порите и е мекичка, не изсушава.

# 467
Като я похвали толкова тази маска и аз си я купих днес  Grinning Ще видим при мен как ще се отрази.

# 468
  • In The Middle Of Nowhere
Тази маска е ужасно рядка и се разтича и на мен лично не ми харесва като консистенция  Confused останала ми е другата половинка и ще трябва да се насиля да я употребя.
Наскоро си взех пилинг-маската надявам се тя да ми допадне.

# 469
Скоро си взех една маска в пакетче - лимитка, с малина и ванилия. Страшно съм доволна от нея- като йогурт е, и омекотява много хубаво. А аромата...  Heart Eyes

http://maquilab.blogspot.com/2011/12/scents-of-christmas.html

# 470
Тази маска е ужасно рядка и се разтича и на мен лично не ми харесва като консистенция  Confused останала ми е другата половинка и ще трябва да се насиля да я употребя.

Да, по-редичка е, но аз лично една половинка я използвах два пъти - достатъчен е тънък слой - иначе няма изсъхване.

# 471
Не съм чела цялата тема и сигурно е коментирано, моля да ме извините  Blush , но някой ползвал ли е перлите за лице на Алверде? Дали сте доволни от тях? Аз искам да ги ползвам като руж, блондинка съм.

# 472
  • София
Здравейте!

Имате ли представа дали тази серия My Skin на Essence я има в DM България?

# 473
Здравейте!

Не съм сигурна, но май засякох такива цветни опаковки на щандовете.. Rolling Eyes

# 474
Здравейте!

Не съм сигурна, но май засякох такива цветни опаковки на щандовете.. Rolling Eyes

Има ги, намират се обикновено най-долу на щандовете и трудно се виждат  Peace

# 475
  • Бургас

Здравейте не видях дали е обсъждана тази серия, но в петъка се натъкнах на нея в ДМ и си взех пудрата/хайлайтър и четката и съм много очарована и от двете неща.Сенките само ги тествах и не ми харесаха особено като пигментация- слаба работа.Гланцовете бяха готинки с блясък и ружовете ми харесаха.Като цяло готина колекция, особено златния каял/ молив.

# 476
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тази пудра:
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … ompakt_puder.html

Гледам я от известно време, прилича ми на кавър на манхатънската  Laughing и й се чудя. От серията съм пробвала преди време ексфолианта и бях доволна, но от продукт до продукт разлика голяма. Така че ще се радвам, ако някой сподели мнение, може и за фдт от серията.

Hug

# 477
  • София

Здравейте не видях дали е обсъждана тази серия, но в петъка се натъкнах на нея в ДМ и си взех пудрата/хайлайтър и четката и съм много очарована и от двете неща.Сенките само ги тествах и не ми харесаха особено като пигментация- слаба работа.Гланцовете бяха готинки с блясък и ружовете ми харесаха.Като цяло готина колекция, особено златния каял/ молив.

Пусни снимка само на пудрата хайлайтър, която си си взела. Заинтригува ме.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 13:52 от bubanka

# 478
  • Бургас

бяла и в първия момент си казваш" къв е тоя тебешир". Обаче стои бяла перла с лек  розов отенък и стои много нежно аз съм с бяла кожа и за лятото ще е супер.

# 479
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тази пудра:
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … ompakt_puder.html

Гледам я от известно време, прилича ми на кавър на манхатънската  Laughing и й се чудя. От серията съм пробвала преди време ексфолианта и бях доволна, но от продукт до продукт разлика голяма. Така че ще се радвам, ако някой сподели мнение, може и за фдт от серията.

Hug

добра е, моята кожа е смесена и ми идва малко по-изсушаваща отколкото ми харесва и за това я слагам само в Т-зоната - за мазна ще бъде ок за цялото лице
за съжаление най-светлия цвят се изчерпа почти веднага

Общи условия

Активация на акаунт