Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 527
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Малко тъп въпрос, но се чудя как използвате тази пудра на Алверде- хайлайтъра Embarassed

всъщност тя за нищо не става освен да те направи като японска гейша, наклепана с белило
няма озаряващ ефект, брашяният вид успява да изчезне след повече от час, когато се е овлажнила от основата, няма матиращи свойства - изобщо за нищо не става
хвърлих 9 лв. на вятъра при положение, че у дома имам точно три доста по-добри продукта с ефекта, който се очаква от този т. нар. хайлайтър  Twisted Evil
разбира се, за някого може да се окаже добър продукт, но за мен просто не е

пп нанасям с четка, ако това е въпросът ти

от редовата колекция на Алверде обаче съм възхитена от кафявия молив за очи - траен, лесно се нанася, плътен, тъмен, не дразни очите, 5 лв. - какво повече да искам от него?
http://www.flickr.com/photos/binary-star/2830929950/

да се самоцитирам от темата с придобивките  Grinning

# 496
  • София
Аз не съм изнендана от това.
Тя самата серия на Алверде си се води" като руска матрьошка" ooooh!.
Като се започне от цветовете на ружовете им и се стигне до това белило, си мисля, че точно това е целта. Да стане човек като руска матрьошка в лицето. Joy
Не, шегата на страна, но едно червилце с нуд ефект имаше в тази серия, което много ми хареса. Но- картонени опаковки-не-мерси!
 Ей, тука ме загубиха изцяло! Crossing Arms

# 497
Аз си взех светлото стик-ружче - много е приятно! Обаче част от картончето на капачката започна да пада още щом го отворих  Rolling Eyes Пудрата ми се стори бая тебеширеста, а като цвят ми напомни на белия шоколад на Буржоа, който си имам и ползвам с кеф.

# 498
Аз не съм изнендана от това.
Тя самата серия на Алверде си се води" като руска матрьошка" ooooh!.
Като се започне от цветовете на ружовете им и се стигне до това белило, си мисля, че точно това е целта. Да стане човек като руска матрьошка в лицето. Joy
Не, шегата на страна, но едно червилце с нуд ефект имаше в тази серия, което много ми хареса. Но- картонени опаковки-не-мерси!
 Ей, тука ме загубиха изцяло! Crossing Arms

благодаря, но аз мисля да си остана по-балкански тип  Crossing Arms
катонените кутии изобщо не ги коментирам - и за мен не са удачно решение, но Метеоритите ми също са в такава и си мълча  Joy

# 499
На мен до сега никоя лимитирана серия на Алверде не ми е допаднала  Rolling Eyes Нещо са ми малко странни цветовете, които избират.
Но пък днес обърнах внимание за показаните по-горе каял моливи за очи и наистина изглеждат добре. Все още се чудя само, че кой цвят да си купя  Crazy
Погледнах и коректори за околоочен контур на Риммел. Много ми хареса, като покривност и консистенция, но в ДМ най-тъмното беше 310. А на мен ми идва светъл. Има ли и по-тъмни нюанси  Rolling Eyes

Момичета, хубава ли е очната линия  на Есенс I LOVE, става дума за течната  Rolling Eyes Спиралата, базата за сенки и молива са много хвалени. Аз имам молива и наистина е страхотен. Та се чудя дали да не се обзаведа и с очната линия.
И също къде има серията Sun Club? В ДМ ги няма  Rolling Eyes Интересувам се от тези продукти:

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 16:24 от veselina_s_p

# 500
моля ви, напомнете ми коя беше хубавата спирала на есенс  Embarassed

# 501
Ами имаше страхотни отзиви за спиралата от същата серия - I LOVE

# 502
благодаря!   bouquet

# 503
Момичета, хубава ли е очната линия  на Есенс I LOVE, става дума за течната  Rolling Eyes Спиралата, базата за сенки и молива са много хвалени. Аз имам молива и наистина е страхотен. Та се чудя дали да не се обзаведа и с очната линия.

Моя колежка си я купи преди време. Четката и консистенцията са същите като на класическата очна линия на Есънс, което за мен е супер, защото тя ми е много удобна. Нанесена, поне до колкото видях на мацката на очите, стои като класическа черна линия, но по-мокро, все едно не е засъхнал туша. За трайност не съм я питала, но избута 10-часов работен ден, а и и на Есънс очните линии май по принцип са си трайни.

# 504
Ако някой си я вземе да каже какво му е мнението, че и аз съм й хвърлила око  Simple Smile
 Embarassed да питам, взимали ли сте бебешкото олио от серията за бебета. Искам да си взема някакво Embarassed да се чудех дали е хубаво?

# 505
Относно базата за сенки от серията I Love -  за мен не вАжи Grinning Вярно, че само ми много мазни клепачите, но не издържа и 3 часа. Тези дни й давам последен шанс в какви ли не комбинации, и ще пиша накрая в блога, но просто мисля, че ще си остана разочарована...

# 506
моля ви, напомнете ми коя беше хубавата спирала на есенс  Embarassed

http://beautycosmetic.biz/essence-essence-spirala-multi-p-516.html
От тази съм много доволна. От много, много години ползвам само двойната на Лореал, която е черно  и бяло. Спряха  я за малко от производство и се видях в чудо докато уцеля спирала,която да ми хареса. Сега  пак пуснаха моята и съм много хепи:))))

# 507
но искам да е кафява и се колебая за тази:(има я в кафявао)

Някой ползвал ли я е? Моля Ви дайте ми съвет.

Имах я тази спирала. И аз исках кафява и си я взех, защото цвета беше точно какъв търсех. Много скапана спирала  Tired Въобще не се забелязва на миглите  Rolling Eyes Никакъв обем, плътност, цвят, просто все едно си без спирала. Изхвърлих я след първото ползване  Tired

Взех си ето тази спирала в кафяво. Харесва ми  Peace Не е нещо велико, но все пак ми прави миглите хубави и подчертани. Кафява спирала ползвам не много често и за това не ми се даваха много пари за нея. Тази е добро решение за мен  Peace Само четката е малко по-специфична и трябва да си налучкаш кой вариант ти стои най-добре.

П.П. Как си правите тези снимки в близък формат на грима? Аз се пробвах с фотото, но нищо не се получи.
Това за кафявата спирала на Essence не е вярно,аз първо си купих същата само че лилава,и след като я пробвах си купих още и кафява и понеже черна си имам се въздържах да купя и черна.С първото нанасяне миглите придобиват плътност и леко дължина със второ се получава обем и още дължина.Имам и една пак на Essence с ефект на изкуствени мигли и тя също е страхотна,а миглите ми са непокорни,сравнително къси и меки.Досега не бях намерила спирала за мен преди да открия тези

# 508
Ами това със спиралите си е много относително. Не знам какви спирали си ползвала преди и какъв фект търсиш. За мен тази спирала не е хубава и съм написала защо. Моите мигли са средна хубост, но с други спирали постигам много хубав краен ефект. С тази не постигнах абсолютно НИЩО. Поне на фона на досегашните ми резултати. За справка ползвам спирали на Макс Фактор основно. Аз лично не я препоръчвам, щом на теб ти харесва ОК...

# 509
И аз подкрепям мнението на veselina_s_p за тази кафява спирала. Не я харесах.

Общи условия

Активация на акаунт