Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 772
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • sofia
На Аднан въобще не му идва наум,че Бихтер може да му изневери.
Защо Бехлюл се страхува да се обвърже?
Бихтер търси спасение при Бехлюл, а как да се спаси от самата себе си?
Бешир,омръзна ми да го гледам само да слухти и дебне,просто държанието на част от прислугата е непристойно,абсолютна просташщина.

А, ето го един от супер недомислените неща - как така не му хрумва  newsm78 -млада, красива жена, без очевидна причина започва да го отбягва в леглото...интересно какво му идва наум....

# 32
# 33
  • София
Какъв точно е смисъла/целта от/на анкети? newsm78
сериозно питам....
Някой анализира ги след приключването, а броя на участвалите има ли значение?

# 34
Ситуацията след снощният епизод е парадоксална - Бихтер е жертва, но и Аднан е жертва. Бихтер на ужасно сексуално насилие, а съпругът й на изневяра и предателство. Просто Бих трябваше вече  да е изяснила отношенията си и да се разведе... Не обичам да раздавам присъди...Не разбирам още как Бихтер може да се залъгва по отношение на Бехлюл след като той вече веднъж избяга и я предаде...

# 35
bomboto,щом пита и се чуди защо не му ''дават'' ,явно не му идва наум Mr. Green

# 36
  • до една звездичка
На Аднан въобще не му идва наум,че Бихтер може да му изневери.

Така мисля и аз. Тя му е непрекъснато пред очите, дето се вика. Майка й, сестра й, къщата, децата, фондацията - с това се изчерва светския й живот. На почивки и ваканции - с него. За да предположи, че миличката му съпруга би могла да върти любов под носа му, със собствения му племенник, би трябвало да има морал колкото техния горе-долу.

.... ама и този Бешир не събра смелост да му каже, ей! Голям ревльо, голямо чудо! Дано поне госпойцата вземе нещата в свои ръце довечера, като разбере!

# 37
  • ... да усещаш мириса на море ...
tara_lezhka какво имаш впредвид с Бодрум,че не разбрах /явно нещо свързано с актьора,а не с образа му,предполагам Мелтем има нещо общо/  ?

Точно така. Тези серии са снимани след лятната почивка, когато ги "изловиха" на яхтата с Мелтем...
... Още един любопитен факт: Бихтер, каза че ще купува цветя от Ялова, от където е родом героинята на Хазал Кая в "Ангел пазител"(Genco)... Тъй като Нова, незнайно защо, спряха излъчването на сериала по средата, ако са малко по-умни, могат да се възползват от популярността на Хазал и да го продължат....

Извинявайте за късното включване, но пиша от работа.... Embarassed

# 38
  tara_lezhka, благодаря за отговора   bouquet
  Човек ,ако иска може да изневерява,ако ще и в затворена стая да го държи някой,начин винаги има.Това,че му е пред очите е измамно,не знае какво точно прави и къде се намира във всеки един момент,когато не е с него,има само нейните обяснения.Не взе да й провери телефона след като влезе в банята,всичко щеше да му светне,ама нали не му идва на ум  Whistling. Освен това,за да допусне,че му изневерява трябва да е малко прозорлив,да наблюдава поведението и реакциите й,а не да е толкова заспал.Това не е въпрос на морал,а на мъдрост и проницателност,които той явно не притежава. Още един факт в подкрепа на това ми твърдение-след скандала с Нихал,вместо да седне да поговори с нея/още повече,че знае че е влюбена/ ,да се опита да я разбере,да вникне в чувствата й и ако може и  е наложително да й помогне да ги преодолее,той пак остави нещата така-по течението.Чете едно конско на Бахлюл колко е безотоговорен/което си е вярно/,обаче някак си забрави да  спомене за увлечението на дъщеря си и да  наложи рязка граница между тях двамата, после какво ми дойде до главата.То е лошо,ама малко мисъл да вложи,стига е гледал само повърхността.

# 39
Привеeeeт, да ви поздравим......с тези снимки, другата актриса е от друг нашумял филм, нашият.... bowuu bowuu bowuu

# 40
  • до една звездичка
charovnica, виждам, че от Листопад, къдете се бе превърнала във всеобща "любимка" си се прехвърлила и тук. За жалост, със същия поведенчески репертоар! Чудя се дали принципно ти е възможно някога, някъде, да се въздържиш от излишни коментари, целящи задължително конфронтация?  Tired

Толкова стана банално вече.... : ooooh!

Като искаш, коментирай си на воля собствените виждания и мислички по въпроса за мъдростта на Аднан, не е нужно да използваш чуждите за подложка, за да блеснеш. И бе друго последното рядко ти се получава.  Wink

# 41
Аднан:
-
- Скъпа, имам две подозрения - или мислиш да ми изневериш или вече си ми изневерила!
Бихтер:
-Но мили,защо пък да е само едното?
---------------------------------------------------------------------
Аднан и Дениз си говорят след дълга раздяла:

- Как е, какво ново при тебе?
- Ами жена ми ми изневерява…
- Попитах те - какво ново?
----------------------------------------------------------------------------
Бихтер споделя с Пейкер:
- А пък на мен Аднан веднъж ми каза, че ако му изневеря ще се самоубие. . . От тогава нищо не му разказвам, и вече поне десетина пъти съм му спасила живота.

# 42
charovnica, виждам, че от Листопад, къдете се бе превърнала във всеобща "любимка" си се прехвърлила и тук. За жалост, със същия поведенчески репертоар! Чудя се дали принципно ти е възможно някога, някъде, да се въздържиш от излишни коментари, целящи задължително конфронтация?  Tired

Толкова стана банално вече.... : ooooh!

Като искаш, коментирай си на воля собствените виждания и мислички по въпроса за мъдростта на Аднан, не е нужно да използваш чуждите за подложка, за да блеснеш. И бе друго последното рядко ти се получава.  Wink
 Търсиш отново сблъсък,но няма да ти се получи.Никаква конфронтация не търся ,ти се появяваш  и започваш да обиждаш.Не знам защо си мислиш,че си някакъв гений и че никой няма право да оспорва свещеното ти мнение,извинявай,но тук всеки има право да изказва такова и твоето не е меродавно за никой друг освен теб.Ако не можеш да преживееш този факт,по-добре бе влизай във форуми.Като не си съгласна ,дай доводи,а не обиди,които издават единствено зле прикрита завист.Аз не се стремя да блестя,но ти явно -да,хайде давай да те видим,какво друго можеш освен заядливо да хапеш и да засягаш,досега нищо друго "блестящо" не си показала,а това е явно,защото толкова можеш.
       Още един коментар в такъв стил по мой адрес и директно ще помоля да ти дадат бан,защото определено си позволяваш прекалено много и аз няма да търпя това.За втори път се  намесваш в тема изключително и само,за да се караш с някого,иначе никакви коментари не пишеш.Така че съобрази се или ще ти помогнат да го направиш.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:00 от charovnica

# 43
  • Стара Загора
благодаря за новата тема  bouquet

# 44
  • до една звездичка

Това със "бан-а" ти се изтърка вече. Wink
Поне да си беше направила труда да прочетеш правилата на форума, за да разбереш как, защо и кога се бан-ва.  Laughing

И не, не влизам в темата за да търся конфронтация (най-малко с теб), а за да чета интересни мнения, или информация за филма, който ме интересува. Ти си тази, която коментираш чуждите мнения, без дори да имаш достойнството да ги цитираш. Просто защото така ти е по-удобно.

Това е последното, което имам да ти кажа.

Не се главоболи да ми отговаряш, моля!

Общи условия

Активация на акаунт