Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А някой може ли да ми каже, дали има детски съоръжения в "Оазис"? И какви изобщо са басейните там?

# 271
  • Пловдив
Аз имам впечатления от Санди (миналата година), и от Ралица 3 и 4 звезди, ако трябва да препоръчам без да се замисля казвам Санди Peace. Повече ми хареса. Били сме и във Вита парк, не го препоръчвам...
...
Тази година сме с по-нисък бюджет...
Еее, при този твой богат опит можем да съветваме само за "евтините" варианти.  Simple Smile
Съветвайте, съветвайте  bouquet. Няма как тази година ще посвием финансите...., но пък може скоро да се похваля с ново жилище Wink

# 272
  • Пловдив
Тази година управителя на Орлов няма да е същия.
Управителка..., а дали се знае в кой хотел ще е...?

# 273
А някой може ли да ми каже, дали има детски съоръжения в "Оазис"? И какви изобщо са басейните там?

И мен ме интересува - отзиви моля   bouquet

Видяхте ли това:
http://dnes.dir.bg/news/hoteli-yordan-voynov-vredni-hrani-8202040?nt=4
 ooooh!

# 274
shark, точно влязох в темата да дам тоя линк! ooooh! Tired Е да се надяваме, че ще е читава храната....

# 275
  • Луната ни пази

И мен ме интересува - отзиви моля   bouquet

Видяхте ли това:
http://dnes.dir.bg/news/hoteli-yordan-voynov-vredni-hrani-8202040?nt=4
 ooooh!

Оазис и Фламинго използват една обща площадка, която на мен много ми хареса, детето беше постоянен посетител. Има разпъната тента с пейки,за да могат родителите да наблюдава на сянка децата си Simple Smile. Ето тук малката е под тентата, а площадката се вижда отзад.
Басейна няма никаква атракция, но има две много положителни за мен ерт: 1. Заграден е от всички страни със сгради не можа да стане теение, на завет е; 2. Малък е и за това водата е топла и през целия ден е страхотно да се използва. Много е важно и това, е персонала го поддържа изключително чист.

# 276
  • София
[X]megelinka , казваш, че басейнът е малък - това означава ли, че е пренаселен или просто самият хотел не е особено голям? Това с площадката е голямо предимство.   

# 277
Площадката наистина изглежда много добре. А и като прибавиш доброто разположение на хотела...мисля, че е добър вариант.

# 278
  • БГ

В някой от "френските хотели", така ми отговори любезното момче от Кол центъра. Управителят на ресторанта също няма да е същия, за съжаление.   Crossing Arms   

Напълно подкрепям казаното от mamaden и lulumba, целта на персонала и управата беше да ни задоволят напълно откъм обслужване, храна и т.н.    Peace

# 279
Megelinka  Hug   bouquet Изглежда чудесно, мъникът ще е доволен  Heart Eyes

# 280
  • В светлината на слънцето
И мен силно ме вълнува екс управителката на "Орлов" в кой хотел ще е това лято.  Thinking Това че шеф-готвачът няма да е пак в "Орлов" не ми харесва. Но пък може новият да е още по-добър. Thinking

# 281
  • Луната ни пази
[X]megelinka , казваш, че басейнът е малък - това означава ли, че е пренаселен или просто самият хотел не е особено голям? Това с площадката е голямо предимство.   
Ами явно повечето гости на хотела посещаваха плажа, защото хотела беше пълен до горе, а басейна не беше пренаселен, шезлонги си намирахме без проблем, не сме се чуствали на тясно в басейна. Снимката, която съм постнала, е правена по време на обяда и за това е така празно.  Това е и доказателство, че за хапването сме ходили час преди края на обяда или вечерята и винаги е имало достатъчно разнообразие  (веднъж броих- имаше точно 6 различни готвени ястия- без скара). Както казах, хотела беше пълен до горе, нямаше свободна стая.

# 282
  • В.Търново
Във Фейсбука писаха,че по-нататък ще се доуточняло в кой хотел ще е,нещо такова беше.Прочетох го още преди седмица това.

Тази година не се предвиждат last minute оферти. Стартираме с най-ниските цени, които в последствие се увеличават. Предвид големия интерес препоръчваме на всички наши гости да резервират почивката си по-рано тази година Simple Smile
Това са отговорили на стената във Фейсбука!Така че,който мисли да чака ласт минът да не се надява тази година.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:37 от rosinauzunova

# 283
И мен силно ме вълнува екс управителката на "Орлов" в кой хотел ще е това лято.  Thinking Това че шеф-готвачът няма да е пак в "Орлов" не ми харесва. Но пък може новият да е още по-добър. Thinking

Вие там ли ще сте, в "Орлов"? Simple Smile

# 284
И ако все пак им останат свободни стаи в никакъв случай няма да ги пуснат на по-ниски цени Mr. Green
Не им вярвам. По това, което чета тук, а то все пак е някаква извадка, ми прави впечатление, че има отлив.

Общи условия

Активация на акаунт