Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, да ви питам - някой да има отзиви в х-л Гергана?
Сигурно се повтарям и предни години съм писала в темата. Ние почиваме вече 5 години в Гергана, хотела не е само за чужденци Simple Smile Резервирам от тук, не през чужд туроператор.

Ще прочета отново, аз изчетох тази тема, ама още не се бях ориентирала изобщо. Peace Само да те питам - видях на картата, че до този х-л Гергана има река... Та това река ли е само, или има и други предназначения?? Rolling Eyes

# 241
Вчера едни приятели много похвалиха хотел "Калиопа", където са били в края на миналия август на ол инклузив. Съвсем импулсивно са резервирали за там заради ниски цени непосредствено преди заминаването, не можах да разбера дали е било ласт минит оферта. Избрали са хотела случайно без да имат отзиви. Имат 2 големи деца на 14 и на 10г., които успешно са се забавлявали сами, макар че "Калиопа" няма собствена анимация. Доволни са от всичко: чистотата на плажа, басейна,храната,стаята - казаха, че е реновиран хотела, те са били в двойна стая със спалня и двуетажни легла за децата. Комплексът е бил пълен, с предимно румънци и тяхното просташко поведение е май единственото нещо, което не им е харесало от цялата почивка.     

# 242
Не знаех, че Калиопа е с ол инклузив.

# 243
  • София
Ами на лични!  Crossing Arms Тука, тука, да видим за какво иде реч! Mr. Green Peace

Браян, тези оферти не са ли предназначени за германци, т.е. как се осъществява плащане и т.н.? newsm78
Офертите са от тук: http://www.byebye.de/
Може да резервира всеки, платих с кредитна карта Visa на ПИБ.
Много съм доволна от обслужването на сайта - 3 дни след резервацията, документите ми бяха в пощенската кутия.
Миналата година позлвах този сайт: http://bgtours.de/
Платих чрез банков превод в сметка на Пощенска банка. Тази година обаче офертите им са по - слабички в сравнение с другия сайт.

# 244
Момичета, да ви питам - някой да има отзиви в х-л Гергана?
Сигурно се повтарям и предни години съм писала в темата. Ние почиваме вече 5 години в Гергана, хотела не е само за чужденци Simple Smile Резервирам от тук, не през чужд туроператор.

Ще прочета отново, аз изчетох тази тема, ама още не се бях ориентирала изобщо. Peace Само да те питам - видях на картата, че до този х-л Гергана има река... Та това река ли е само, или има и други предназначения?? Rolling Eyes
Само река е. Това е реката, която е част от резерват Балтата. Тук в темата съм чела, че на някои им мирише на тиня(аз не съм от тях).

# 245
  • София
здравейте, бихте ли ми предложили хотел от тези които са на първа линия , които е най-подходящ за деца, да има възможно най-много занимавки за децата и места където до играят вечер на спокойствие.

# 246
  • В.Търново
Вчера едни приятели много похвалиха хотел "Калиопа", където са били в края на миналия август на ол инклузив. Съвсем импулсивно са резервирали за там заради ниски цени непосредствено преди заминаването, не можах да разбера дали е било ласт минит оферта. Избрали са хотела случайно без да имат отзиви. Имат 2 големи деца на 14 и на 10г., които успешно са се забавлявали сами, макар че "Калиопа" няма собствена анимация. Доволни са от всичко: чистотата на плажа, басейна,храната,стаята - казаха, че е реновиран хотела, те са били в двойна стая със спалня и двуетажни легла за децата. Комплексът е бил пълен, с предимно румънци и тяхното просташко поведение е май единственото нещо, което не им е харесало от цялата почивка.     
Аз мисля,че Калиопа бяха на полупансион,т.е. закуска и вечеря.Имаше едно мнение от миналата година за този хотел и беше положително.
Сега погледнах,и тази година са на HB като миналата:
 http://www.sturs.net/view/494/хотел-калиопа-албена

# 247
Аз мисля,че Калиопа бяха на полупансион,т.е. закуска и вечеря.Имаше едно мнение от миналата година за този хотел и беше положително.
Сега погледнах,и тази година са на HB като миналата:
 http://www.sturs.net/view/494/хотел-калиопа-албена
В такъв случай вероятно аз съм разбрала погрешно за ол инклузива или са се изхранвали на пълен пансион, споменаха закуска, обяд и вечеря, може да са доплащали за обяд, не знам. Ако на някой му е важно, мога да ги попитам. 

# 248
Judy, нашият договор е същия.
Питах те, защото беше споменала, че ползвате фервуарски цени, ако платите до края на месеца.

Аз имах договора пред себе си едва когато го цитирах.
Опцията за промяна в цената буквалнозвучи по следния начин: "Увеличението нацената е възможно при:покачване на горивата, изменение на размера на таксите, свързани с пътуването, промяна на валутните курсове, възникнала след подписването на договора, промяна на цените и условията и настаняването от страна на партньора на Туроператора".
Вече, обаче, имаме ваучерите.
Интересно ми е при въпросната "промяна на цена и условия на настаняване" как ще ни поискат доплащане. Не, че са ни споменавали за такава опция, напротив, казаха, че промяна дори в данъците от 01.04 нас няма да ни хване, ако си вземем ваучерите сега. А и целият текст за увеличението в цената е малко измислен... не мисля, че не е оборим, но да не стигаме до там.

# 249
  • Пловдив
Takaaa, ние вече решихме, ще почиваме в Магнолия плюс Rolling Eyes. Искам да попитам тези които са почивали там, има ли по-тихи стаи(които да си заявим при резервацията). Какво представляват двойните стаи с преходна врата? Въпростана преходна врата ....със завеса ли е, с преграда тип хармоника, или нищо newsm78? Ще сме там от 25.06 до 05.07...Хайде момичета давайте съвети, утре или сряда трябва да резервираме.

# 250
  • София
Ами в Компас свързаните стаи бяха с двойни врати, т.е от всяка стая има врата, която като я затвориш от твоята страна, от другата стая не могат да я отворят( т.е няма брава)и съответно другата стая пак си има така врата, между двете врати има няк,во разстояние.
Надявам се си ме разбрала. Simple Smile. Така си стават абс.автономни стаи , ако пожелаеш и не могат да те притесняват от другата стая ( ако си с баба , дято или по-големи деца и .т.н или пък желаеш малко спокойстивие)
Предполагам и в Магнолия са така.

# 251
  • Пловдив
Ами в Компас свързаните стаи бяха с двойни врати, т.е от всяка стая има врата, която като я затвориш от твоята страна, от другата стая не могат да я отворят( т.е няма брава)и съответно другата стая пак си има така врата, между двете врати има няк,во разстояние.
Надявам се си ме разбрала. Simple Smile. Така си стават абс.автономни стаи , ако пожелаеш и не могат да те притесняват от другата стая ( ако си с баба , дято или по-големи деца и .т.н или пък желаеш малко спокойстивие)
Предполагам и в Магнолия са така.
Ако са такива и в Магнолия ни устройва идеално Peace. Ще се обадя следобед до Съни да поразпитам...
Някой да препоръча изложение на стаята, за да е по-тиха Rolling Eyes?

# 252
  • София
Ами в Магнолия стаите от към морето ( т.е изток) гледат към басейна, пътя( който е доста шумен) и анимацията им.Така,че преполагам западно ( т.е към парка ) ще е по-тихо.Но нека се изкажат тези които са ходили там.Аз споделям по наблюдения от Компас( тъй като стая нио гледаше към Магнолия отсреща).

# 253
А и целият текст за увеличението в цената е малко измислен... не мисля, че не е оборим, но да не стигаме до там.

Ооо, не. Не мисля, че изобщо би се стигнало до някакъв проблем. Просто ми стана чудно, че е възможно две бюра на една фирма да подписват различни договори. Но, явно не са различни. Смея да твърдя, че от Албена са достатъчно коректни към клиентите и точно затова предпочитам да си правя резервациите директно през техните бюра или системата им за онлайн резервации.

Jet, относно хотелите на първа линия и занимавките - скоро го коментирахме. Върни се няколко страници назад из темата.

# 254
Takaaa, ние вече решихме, ще почиваме в Магнолия плюс Rolling Eyes. Искам да попитам тези които са почивали там, има ли по-тихи стаи(които да си заявим при резервацията). Какво представляват двойните стаи с преходна врата? Въпростана преходна врата ....със завеса ли е, с преграда тип хармоника, или нищо newsm78? Ще сме там от 25.06 до 05.07...Хайде момичета давайте съвети, утре или сряда трябва да резервираме.
Почивахме там 2009г. Не помня номерата на стаите, но мога да ти обясня кои стаи трябва да са по тихи. Преходната врата е както са ти обяснили - врата откъм вашата стая и врата от съседната стая. И двете врати се заключват от вътре, така че не е нищо притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт