Отговори
# 345
  • Plovdiv
Рaди, бeзкрaйно cи прaвa, кaкто обикновeно.Simple Smile)
Рaзглeдaх cнимкитe, крacотa... И много ce зaбaвлявaх нa дyeтa бaтe-дрeбоc. Вчeрa оcтaвям голeмия дa глeдa мaлкия, прибирaм ce, митко чaти здрaвои дaжe нe знae къдe e брaт мy, a ниe cмe в къщaтa нa cвeкървa ми в момeнтa.
Aлecкc, брaво, a cнимки?Simple Smile))) 
Мaриcкa, ceгa почивкa.

# 346
  • Варна
Ето снимки, албума е публичен, би трябвало да се вижда http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.184487275791 … 094148.1123572804

# 347
  • София/Осло
Момичета,
ще ми се ви да ви видя следващата седмица или в перида 18-21 юли..естествено тези ,които имат възможност и желание! Очертава ни се ново скорострелно заминаване   Crazy

# 348
Момичета,
ще ми се ви да ви видя следващата седмица или в перида 18-21 юли..естествено тези ,които имат възможност и желание! Очертава ни се ново скорострелно заминаване   Crazy

Този път, Къде?

Аз съм за  Peace

# 349
  • София/Осло
Мароко, Поли  Crazy
Смятам да отскоча до Синеморец след 9 юли за 4-5 дни , та затова това е периода, в който няма да съм в СФ. Тя Мариската се прибира, тъй че можем да съчетаем нещо .

# 350
Алекс, не сме приятелки във Фб и не мога да ги видя, а много обичам твоите деца, особено малката е страхотен бонбон  Heart Eyes . Напиши как да те намерим там  Hug

Госпожичка, вие посолствата ли обслужвате ( все ми е любопитно ) ? Бравос, ще се стоплите, а културата е уникална ( пълна противоположност на белите лалета  Laughing, чакам новия ти период  Peace).

Ние ще бъдем в Сф на 1 и 2-ри август, много за кратко, но ако случайно има тогава среща, направо ми е МЕЧТА една нощ с вас  Heart Eyes Hug

# 351
  • Plovdiv
Алекс, много хубави снимки иииии ле-лееее, ти как изглеждаш, браво  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes., само така.  bouquet И браво на малките плувци.
Светле, и вие ли се прибирате за малко? Laughing

# 352
  • Остров Приятелство
Здравейте и от една морска Съни Hug
За срещата съм - оооо йееее! Даже ще съчетаем и с Ruxi.
Еххх - хем много ви се радвам, хем ми става малко тъжно - двечки тръгвате на път. Confused Hug
Кога, къде, в колко? Laughing

Бяхме по Гръцко и много съм доволна отново - слънце, спокойствие, смях, игри на воля - абееее някак различно е от тук.
Всички са равни...когато сме по бански Mr. Green, няма снобария, няма кой е по по - просто всички са усмихнати, някак лежерни. Peace
Ние тази година го ударихме на спортно море, то не беше водно колело, лодка, кану, сърф, състезания...от всичко имаше Laughing
Ако някой иска да види тюлени, романтика, сладко пораснало детенце - ето  Grinning
http://ssunny.snimka.bg/sea/pochivka.604620.0.big

# 353
  • Sofia
Привет!

Съни, хубави снимки. Жалко, че не дойде и в Охрид Sad
Ние си и зкарахме страхотно. Участвахме в Македонския фестивал "Разиграно Оро". Купона беше невероятен. Сегашния състав на клуба е страхотен и майтапите са денонощни.
За първи път оставихме Емо на бабите, за щастие всичко е минало по вода.
Аз съм за срещичка  Peace

# 354
  • Sofia
Снимки и от нашето море в гръцко http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2194716793759.2132663.1422366967

# 355
Здравейте Simple Smile След моооого дълго отсъствие от сайта, реших да се завърна  Embarassed С радост виждам много познати никове в темата  Hug Благодаря ви, че още пазите моя малчо и мен в списъка на първа страница   bouquet  Едва ли ще прочета всичко, което съм пропуснала, но наминах да ви поздравя и имам намерение да поостана  Grinning
  Hug на всички деца и майки  Heart Eyes

# 356
Здр Мацки Не съм писала от векове.АМа то няма какво освен лоши неща около мене,но ще се оправя.О Любе радвам се че се разписа след дъло отсъствие.При мене нищо ново .С двете деца ходиме на горе на долу.А иначе тези два дена си полежах щото единия ден ниско ми беше кръвно,на слеващия рязко се качи,та децата два дена бяха послушни ,но от днес пак са във вихара си. Какато и да е ще се оправя надявам се.Иначе видях страхотни морски снимки и пораснали и красиив деца и родители.Ние таз година няма да ходиме щото милото има доста работа а времето когато иска да ходиме аз трябва да се връщам на работа.Уви вече ваканцията другия месец ми свършва отпускитте който си пуснах,че няма кой да гледа малчо .До септември бабите са заети с ангажименти,та до септември ще си пусна и 1 месец неплатена и после евентуално на градина,та така.
ЗА среща съм за,но няма да я организирам аз

# 357
момичета, ние сме на бг земя вече...Ани, трябва да се чуем да си поплачем на рамо една на друга  Joy
мен не ме бройте за вечерна среща..просто е невъзможно за съжаление  Sad

# 358
  • Sofia
Един привет и от мен - чета, гледам разкошни снимки, но нищо интересно за писане Simple Smile
Тази седмица съм в Банско с Криста - държи се учудващо добре - щъка, яде, спи, успява и да се усмихва на хората, не само да сумти и реве  Joy Може и да стане човек от нея  Praynig

Мариска, до кога ще останете?
Деска, какъв Мароко бееее  Crazy

Ние другата седмица ще сме в Сф и на 23 заминаваме на море за 1 седмица.

На сладък Габче му се разклати зъбче в НЗ. Той още като тръгваше каза, че сигурно там ще му падне зъбче. Обаче в неделя лекичко се притеснихме, з'то новото вече се е показало изотзад, а старото не пада. Ако си беше с мен може би нямаше и да се впрегна, но бабата се беше притеснила, та го водиха на зъболекар - човекът каза, че няма нужда да се вади принудително и му показал как да го клати да падне само  Peace Нашето момче естествено си глътнал езика като влязъл в кабинета и видял ОНЗИ стол  hahaha

Аз пък в петък извадих един проблемен мъдрец и все още ми е леко наболяващо, но се радвам, че го разкарах  Peace

# 359
  • Sofia
Ани, и Рали имаше някакво подобрение в поведението като проходи, но не смеех да то го напиша Simple Smile браво на Габче за зъбето  Hug къде ще сте на море?
Марис, да си направим среща с деца щом за дамска не можеш? Може някъде по ваше село ако искаш? Аз по околоврсътното съм за нула време до вас Simple Smile аз мога и през седмицата, през ден се гледаме с Емо.
Деска, ще имате целогодишен плаж, след всичкия сняг  Hug ще гледаме сега малко палми по снимките Simple Smile Нашите братовчеди са като вас и последния път бяха в Египет, добре че им свърши мандата точно преди да станат бруженията там  ooooh! но въпреки по-бедната държава децата бяха в хубави училища и условия си имаха, ние даже им бяхме на гости покрай екскурзията... още от февруари почваха с плажа... пожелавам ви успех  Heart Eyes
Лсс, добре си ни дошла отново, останали сме малко, но все качествени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт