Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 683
  • 381
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Интересна работа , Бахар  я изкараха пропаднала жена и лоша майка в съда , а през това време тези които уж трябва най-много да я обичат , подкрепят и защитават на този свят , собствените и родители , с какво се занимават , въртят любов помежду си , дъщеря им  страда и се измъчва сам самичка , докато те си играят на романтика , за мен Хасан не става за никакъв баща на Бахар , виж за баща на Салих е идеален , как може така да я изоставят , не го разбирам , в крайна сметка  не тя започна това дело , защо не се усещат че всъщност с действията си само я притискат още повече да се затвори в себе си  , какво трябва да направи сега тя , да иде при Салих и да му падне на колене ли , да го моли за прошка ли , не можеш да си играеш със страха на една майка да не изгуби детето си , дори и  да си неговият баща , особенно ако знаеш че тя е наистина добра майка която би направила всичко за същото това дете и то  безрезервно .
Всички търсят справедливост за Салих , но като го гледам него , той самият не знае какво върши , иска си детето , добре , но как ще се чувства когато  това дете започне да нарича  Джейлян "Мамо " , а Бахар бъде за него просто една непозната , той въобще нищо не е обмислил както трябва , но всички знаем че никога няма да позволи да се случи обратното  , детето му да познава друг мъж като свой баща , и Бахар е в същото положение , само че никой не я разбира нея всъщност и това е жалкото .  Както тя няма право да държи детето само за себе си , така и Салих няма право да иска същото , разбирам да не беше женен , щеше да има шанс да се съберат отново , а сега за да стане това , то ще бъде за сметка на една невинна жена ,  която с нищо не е заслужила да понесе такова наказание върху плещите си , ще ми се да я видя поне един шамар да му зашлеви на този преди да го напусне ,  малко ще му е ,  каквото и да му причини накрая все ще си го е заслужил , излезна ужасен съпруг , безсрамник ,лъжец и подлец ., дори не може в очите да я погледне  , все извръща поглед и бяга като опърлен от нея , и както винаги само Бахар му е в главата , не детето , а Бахар , и да го вземе от нея , пак няма да е щастлив , Джейлян иска да му е майка , но Салих не иска тя да му е майка и това си личи отдалече , горкото момиче все още не е разбрало че е нежелано , все още таи напразни надежди, а с  нищо не е заслужила това .

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 18:38 от Seleya

# 302
Ахааа,господин Салих вече е отворен за преговори с Бахар,няма що....По добре късно отколкото никога.макар,че и преди това дело Бахар не беше склонна изобщо да позволи на Салих да вижда сина си дори в определени дни и часове,изскубва Ерен от ръцете му като че ли е звяр готов да го изяде....Какво да направи Белгин,как да я подкрепи в това начинание като знае до какво ще доведе,тя прави най-доброто за дъщеря си опитвайки се да предотврати грешките от собствения си живот.Всички се опитват да усмирят и отрезвят Бахар,дори и Мерт който се влюбва в нея,но тя се държи все по- грозно и по-грозно!Видяхте ли й изражението виждайки Салих да приближава дома й когато я пита какъв й е Мерт.....а когато застанаха очи в очи каква дяволска маска надяна....Той поне се усеща ,че прекалява,че нещата отиват на зле,че наранява Джейлян,избухва,но после се извинява....а Бахар даже е горда с грубите си постъпки и се смята за единствената права.Ми да е направила аборт като не иска семейството на Салих около сина си...да не го е правила сама....
А за Белгин  и Хасан се радвам,имат право на щастие,вярно-зад гърба и против волята на дъщеря си като някои ученици,но какво пък,всички да спрат живота си и да се съобразяват с волята на Бахар ли...всички натоварва с нейното поведение и е хубаво да имат отдушник.И Махир и Дефне ме радват,със сълзи се смях при новината за бебето.Някой да разведрява обстановката в този филм,заканих се да не го гледам,но ще се опитам да се съсредоточа върху положителните емоции колкото и да са малко.А,и браво на Махир,че реши да превърне онзи паметник на скръбта на кея в нещо хубаво,полезно и печелившо надявам се!Направо не мога да го трая Салих като заседне като дроб на тия пейки да се прави на нещастен а горката Джейлян му вари чайове и му носи баници пък той едно мерси едва изломотва под носа си.....болно ми е за това момиче.....

# 303
И до какво хубаво  ще доведе , отнемането на детето от "злобната" му майка ,  май до това че скъпата му баба Белгин също няма да може да го вижда , хайде да я видим тогава Белгинчето като и отнемат внука и го сложат в ръцете на Джейлян например , тогава какво ще говори .
Да , Бахар не постъпва добре , но не е тя тази която се опитва да изкара Салих лош баща , обратното е , той се опитва да я изкара лоша майка и да се приписва вината за това само на адвоката му, не е достатъчно оправдание , като е виновен адвоката , си има начини , сменяваш адвоката или се отказваш от делото например , вярно че Салих е неук и простоват ама не чак толкова . Ужасно ревнив е , нямаше никакво право да я разпитва има ли или няма връзка с друг , не го това въобще не го засяга , и да има какво , да не би да и е забранено , онова което го засяга него е това да може да си вижда сина  , и да е част от живота му , нищо повече . И с какво право ще удря  Мерт  , човекът се държа абсолютно джентълменски и защити Бахар , нейното желание беше Салих да не идва и Мерт го уважи , Салих не го уважи  ,а направо побесня  от яд че не може да се наложи , но след станалото в съда , съжалявам и аз да бях на мястото на БАхар нямаше да му позволя да се доближи до мен и детето,  защо , за да ме изкара утре че аз нарочно съм го разболяла ли , защото не го гледам както трябва , да бе , я по-добре да си стои надалеч , поне до края на делото , пък после ще видим .

И какъв беше този долен разговор който трябваше да чуем между Салих и Хасан , прозвуча все едно на Хасан много , ама наистина много му се иска Салих да изневери на жена си , то и без това всички се държат все едно Джейлян не съществува , ама е долно така да си говорят зад гърба и , Хасан даже им беше отишал на гости , а това вече е и нейната къща или тя май е само слугинята там и нищо повече , и за какво отишал , за  да разваля бракът им , много хубаво няма що , точно така трябва да се постъпва, браво , направо уцелиха в десетката с това , нямам какво повече да кажа

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 19:22 от Seleya

# 304
Настигнах ви. Grinning Ама и Бахар попадна на един кавалер!Тоя Мерт бил "опасна работа". ooooh! #Crazy А иначе двамата със Салих са направо като на бойното поле.Стрелят един срещу друг без предупреждение. Joy

# 305
здравейте и от мен,може ли да ми кажете от къде да гледам 58 епизод,че в нитро го няма
мс много
а и иначе за филма,като чели вече не обръщам толкова внимание на това което прави бахар,нямам търпение да се появи сонгюл и да я замести отнемайки и главната роля
най-много ме изкефи как беше унижена в съда бахар много и стана гадно,но това си бе чистата истина,макар че не знам дали е спала с този мъж

# 306
  • По света и в нас.
Бахар не е спала с никого,но високото и самочувствие и изигра шега.Но си го заслужаваше ,защото е толкова заслепена от своята истина ,че няма оправия.

# 307
# 308
Rina-rina,тенк Ю!  bouquet Отивам да си гледам сърце-то. newsm44

# 309
Да вдигна малко темата,че е накрая на страницата.

LaughingИ като гледам тези снимки,май ни предстои да попаднем в друго измерение.Досега бяхме в цивилизацията,а това... newsm78

# 310
 newsm78 Първо да вдигна сърцето от дъното с едно мн. романтично клипче. Grinning

# 311
Офффф,поолекна ми,поне свърши това гадно дело CrazyЕдинственото умно нещо което Бахар направи е да изобличи подкупния адвокат на Салих.Но до тук.Не знам защо ,но в случая ми липсва женската солидарност.Не,че много одобрявам действията на Салих,всъщност и двамата постъпват като всеки наранен човек на света,но....майката е длъжна да осигури и поддържа тишина,спокойствие,разбирателство и хармония около детето си въпреки своите капризи и чувства а тя вървя с рогата напред и продължава с това....Никак не е спокойна и щастлива,че получи попечителството,отново я тормози нещо.....отново се произнася като най-висша инстанция от името на детето,че то нямало нужда от баща!Бог е решил мъжът и жената да създават живот и да бъдат свързани завинаги ,но тя е решила нещо друго-в качеството си на каква-не знам?!Хем си иска детето само за себе си,хем се притеснява,че щяло да има баща два дни в седмицата....това можеха да го решат и без съд....Замъкнаха я на тайна среща със Салих,той беше готов да разговаря с нея ,да стигнат до компромис,но тая започна да се звери още от вратата...Е не мога да я подкрепя-извинете #Cussing outдлъжна беше да се пречупи заради Ерен още преди да се фръцне и да замине за Америка.....сега Салих е женен-ама тогава не беше и я молеше едва ли не на колене да спре и да го изслуша.....И Хасан ме дразни вече с тия разговори на пътя....Салих го кани вътре,той няма какво да крие от жена си...Наистина Хасан се държи по скоро като негов баща,но защо тогава не му налее малко разум в главата,да се огледа,да види къде се намира,да го накара да уважава Джейлян,а той му сипва сол в раната и му припомня колко обича Бахар....Защо никой не отчита присъствието на Джейлян да му се невиди,дори и Емине...поне майка й се опита да защити достойнството й макар и неуспешно.....възхвала на егоизма е този филм.....

# 312
От последния епизод най-много ми хареса сцената с Джейлян , Салих и бебето , заедно в едно легло , много си подхождат  като семейство , а и Джейлян като че заобича детето още от първия миг в който го видя , на мен тя ми става все по мила и по-мила , разбира се Салих все съсипва всичко ,   Джейлян щяла да  е само "кака" на Ерен , но  какво да се прави , иди ги разбери вече тези неговите необмислени постъпки те просто вече край нямат , откъде накъде ще отвлича детето с цел да даде урок на майка му ,е хубав урок и даде няма що , не само на нея , а и на детето се видя как това му се отрази , то май-всичко това го правят само с цел да изкарат не Салих лош и безотговорен баща , а Мерт най-големия злодей от всички ,защото с цената на какви ли не "безкруполни" методи  разбира се , се опитва да върне детето на съсипаната му от мъка майка . И Хасан това иска да направи , ама не съвсем , освен това  Хасан иска  и да си отмъсти на Мерт и точно това и ще стори. Интересно дали ще иде да говори очи в очи с Мерт или ще го отбягва до последно , в крайна сметка целта и на двамата е да върнат детето , но  разбира се Хасан ще продължи да защитава Салих както до сега за всичко и така Мерт ще пострада всъщност абсолютно ненужно .
Дотук от всичко което показват за Мерт , достигам до извода че този човек е нарочен от всички , този или онзи бил казал лошо за него и от това веднага се разбра че  този човек трябва непременно да бъде разобличен и осъден , че е мафиот и че обича сам да въздава справедливост това се вижда и с просто око, но какво стои зад всичко това , мотивацията на героя , ето това липсва , или издиша някъде , необедителен е ,дори не може да ни обеди категорично в това че обича истински Бахар , обеждава само че е лош , но защо е лош , това никой все още не иска да ни каже , не е добре изграден образът му  , но може би тепърва  ще разкрият повече за него и сестра му  , никой не може да е лош просто ей така от нищото , все трябва да има някаква причина , нещо което да е наклонило везните в тази посока , ще видим по нататък докъде ще я докарат с всичко .

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 22:52 от Seleya

# 313
Еййй,луд човек,каква беше тази мъдрост да отвлича детето newsm78сакън да не му вземат играчката и да я заведат на лунапарк....всичко вървеше спокойно,по график,имаше подкрепата на Балгин,тя му помагаше да вижда детето по-вече от позволеното....и защо я забърка тази каша.....хайде Джейлян го обича сляпо,ами Емине-възрастна жена защо му тръгна по акъла.....Сега следва едно бягане и преследване....не ви е работа..... #2gunfireКакво,Мерт да не е по лош от Салих,до тук не е направил нищо зловещо.....Е,базскупулен като повечето бизнесмени,но....Само не разбрах как така цял живот обичал и копнял за Бахар като не я е виждал от дете и сега се появява лудо влюбен да се бори на живот и смърт...нещо не е нагласена добре тая история наистина.... #CrazyДругото което съвсем пък не схванах е целта на Салих"Бахар щяла да си осъзнае грешката и пак да се грижела тя за сина му"?!че до сега не се ли грижеше...явно не го е отвлякъл за да го има за себе си а за някакво назидание което само той си разбира........Мурат играе все хора със "особена"психика и разбиране на нещата #Crazyама пък така героите са по интересни за разгадаване...

# 314
Целта на Салих , е да накара Бахар да почувства същото каквото той чувства като е отделен от синът си , само че  едно дете не е играчка която можеш да си  разнясаш както си искаш , само за да се покаже на кой повече ще му липсва , да , Салих имаше подкрепата и на Белгин и на Хасан , и въобще не му бе нужно да отвлича детето , но за да даде урок на Бахар , да я сломи напълно , ето за това го направи , намесата на Мерт няма никакво значение каква е , просто си личи отвсякъде как действията му се преекспонират и то абсолютно излишно . Салих излага детето си на опасност , но въпреки това всеки го оправдава и защитава , и си избира неговата страна в спора.
А  Мерт след като е такъв или онакъв злодей , защо Хасан няма смелостта да иде и да говори с него , какво толкова сложно има , доколкото знам Хасан не е  подлец и страхливец , нали , една среща между тях , и то преди Мерт да е открил Салих е логична и даже повече от нужна , би спестила боя и страданията на невинни хора ,но засега такава няма , има само набеждаване че Мерт е злодей от класа с който дори не бива да се прави опит да се разговоря като с човек  поне , защото не го заслужава .
И добре , Мерт е "нечестен бизнесмен" , така ли , тогава защо назначи Бахар за адвокат във фирмата си , тя не би ли го  разкрила , ако е така , значи трябва да вярваме на някакви си незнайни хора които говорят разни неща по-негов адрес , и толкова , това и боя над невинните разбира се трябва да е повече от достатъчно за да ни обеди , че изборът на Бахар за мъж е повече от неправилен , макар че този на Салих за жена пък се оказа че е бил правилен , макар че той никога няма да види това със заблудения си поглед , за съжаление Джейлян знаят само как да я използват , използват добротата и чистотата и , според своите нужди .
И видяхте ли , Салих пак опря до брат си Али за помощ , това май доказва че Али е бил прав за всичко което каза по-адрес на брат си ,онзи път когато Салих го наби заради това че е влюбен в Бахар , Салих е точно това което брат му видя в него и то отдавна , добре че Али си замина , жалко обече че майка им не можа да сложи синът си в ред , а тръгна да му се води по ъкъла без дори и дума да каже напротив .

Общи условия

Активация на акаунт