САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Снимки на получените подаръци:

Приятно съм изненадана от чантата с точките, определено не е бебешка, има двойно дъно, горе два ципа, вътре едно симпатично джобче с капаче, отдолу малки шипчета, определено това е приятната изненада за мен. Чувалчетата не са хлъзгави, тънки са, но децата се влюбиха в тях, рамката на кроки е сладурска много......

# 151
.....опитвах с какво ли не ,сигурно около 50-тина кодове,но нищо не ми намаля дори и с кодовете на ANNE WEYBURN комбинирани с още 1-2 артикула......допреди седмица го намалих на 35евро но кода вече не работи,а той намаляваше всеки един артикул ,който слагах в кошницата ,от спортния сектор,обувки доста неща....но....картата беше празна.Ако някой може да ми помогне ,нека пише.....
http://www.laredoute.fr/vente-la-parka-col-bouillonne.aspx?produ … rodsize=undefined

# 152
здравейте,
защо от известно време не получавам оферти от ларедут, да не са спряли да изпращат писма, при вас как е?

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 12:17 от sentinels

# 153
момичета, помагайте с код за БД само, имам 3 артикула от сектор с намалените неща. Ползвала съм 73717.

# 154
Мерси, аnny, остава да намеря такъв код да пробвам.

R78BW е при мен такъв - 10 евро намалени - не мога да им схвана смисъла, едни ми намалят с 20 и 30 процента, други с 10 евро, трети само определени артикули.
Има си БД Wink Той при мен намаля точно с 10Е, пробвам с онези боти и роклята, просто те са ми в коша  Laughing всичко е за Спорта, както се казва.
Сега като прочетох за % се сетих, че преди дни, когато се пънех да намаля дънки/бермуди от детските едни не се хващаха в повече случай хич, друг път имаше кодове, намалящи ги с 20, 30%, но не намалящи друго, което уж по принцип се намаля и т н. Явно нацелваме кодове с различни условия  Peace може да пробвате да сменяте акаунтите, за да видите на другия акаунт дали няма да даде БД или пък слагайте-махайте артикули.
Май има доста неясности около намаленията, които дават кодовете. newsm78
 EVA (или друг който знае), можеш ли  да кажеш как се разбира какво намаление има с дадения код? 
Особенно ако приложим "теорията на налучкването на кода", има ли начин да разберем при въвеждането на кода какви са -Е или -%Е и за кои стоки?
Подаръците и БД се виждат, но другите ..???

# 155
Пфууу, на мен вчера ми намаляше с различни кодове и БД даваше и подарък, а днес нищоооо #Cussing out, а отложих пускането на поръчката за днес #Cussing out

# 156
момичета тези маратонки могат ли да се намалиат с нещо
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-friends-bebe.aspx?producti … rodsize=undefined

# 157
добавяш неща до 55 евро и намаляш с 46515. Поне допреди 2 дена ставаше.

# 158
  • Монтана
търся код за чанта  ROSE GRIS

# 159
момичета, помагайте с код за БД само, имам 3 артикула от сектор с намалените неща. Ползвала съм 73717.
На каква обща стойност?
ето няколко кода за БД: 34444, 34460, 36021, 34282, 35939, 73717
май вече всички са с изискаване за минимална стойност на покупката (29Е)и  ти изписва: "Les articles de votre panier ne bénéficient pas de l’offre spéciale".
Така че добави още нещо ако искаш да ползваш БД.

# 160
  • Бургас
Ако на някой му се намира кодче за чантата с точките (rose/gris), моля, да ми пише на лични!

Много ми хареса от снимките на Мама Цоцоланка, а не мога да налучкам кодче. Аз продължавам с опитите, но все пак....

# 161
  • Варна
Мерси, аnny, остава да намеря такъв код да пробвам.

R78BW е при мен такъв - 10 евро намалени - не мога да им схвана смисъла, едни ми намалят с 20 и 30 процента, други с 10 евро, трети само определени артикули.
Има си БД Wink Той при мен намаля точно с 10Е, пробвам с онези боти и роклята, просто те са ми в коша  Laughing всичко е за Спорта, както се казва.
Сега като прочетох за % се сетих, че преди дни, когато се пънех да намаля дънки/бермуди от детските едни не се хващаха в повече случай хич, друг път имаше кодове, намалящи ги с 20, 30%, но не намалящи друго, което уж по принцип се намаля и т н. Явно нацелваме кодове с различни условия  Peace може да пробвате да сменяте акаунтите, за да видите на другия акаунт дали няма да даде БД или пък слагайте-махайте артикули.
Май има доста неясности около намаленията, които дават кодовете. newsm78
 EVA (или друг който знае), можеш ли  да кажеш как се разбира какво намаление има с дадения код? 
Особенно ако приложим "теорията на налучкването на кода", има ли начин да разберем при въвеждането на кода какви са -Е или -%Е и за кои стоки?
Подаръците и БД се виждат, но другите ..???

Само с проби се разбира  или да си получил кода на емейл, където са вписани условията.

# 162
имам референтен на тези пижами
5250099
5260450

# 163
В момента ви чета, ама не откривам, този анцунг мога ли да го намаля и евентуално с какво  newsm78! И на мен много ми харесаха сетовете  Hug  ако може и код за синия  baby_neutral!
http://www.laredoute.fr/vente-ensembe-sweat-et-pantalon-bebe-fil … amp;source=search

# 164
моми4ета -моите кръснички са близначки и имат скоро рожден ден..ще им правя подарък от Ларедут..ако имате два кода за розовия сет-мнооого ще съм благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт