Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 904
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • На село (близо до Лондон)
Бравос (както вика дядо ми) темата се пораздвижи и си говорим значими неща, а не за времето и цвета на картите/книжките ни   bouquet.

tzvetak  въпроса не е ние големите дето пише тук как се определяме ... за децата е. Браво на твоята племенница, но Америка е емигрантска страна там асимилацията е просто много силна. Тя е сигурно американка от бг произход или ще стане Peace. Честит рожден ден на Анабел!!!

nana_cool  благодаря че сподели. Само не знам защо толкова време не си обърнала на англ за да не ти се мъчи детето и ти с изобщо не говорене. Ако моите не говореха до 3г и 1/2 и на патагонски бих им говорела за да се разберем  Simple Smile. За колко време реално говорим на бг с децата, които ходят на училище си абсолютно права.

Doret за твоето проучване, но се надявам да чуя и теорията ти  Wink. Аз съм тук от 12 години, дойдох на 22. Говоря с децата си на български и те сега ми отговарят на този език доколкото могат. Големият ми син на 7 пише и чете на бг, но в момента се самоопределя като англичанин.

Ave, защо така остро бе джанъм? Браво на твоето че само се справя с всичко, но не всички деца са така. Аз като помагам на англ помагам защото иначе не е помощ.

# 16
Привет и от мен. Simple Smile
Честит рожден ден на Анабела, да е жива и здрава, пожелавам и най-незабравимото и щастливо детство. newsm59 newsm59 newsm59
Момичета при мен не остана, колкото повече наближава, толкова повече ме хваща шубето.
Уж всичко вече е готово, а имам усещането, че нещо съм пропуснала.
А най-големият ми страх е, че може да съм сама когато родилните ми болки започнат.Половинката работи много далече, и докато се дотътри ще минат часове.Кой ще вземе детето от училище?
Ей такива мисли ме обземат и ме е страх.

# 17
Относно самоопределянето на децата, нямам опит. Но имаме приятели с деца и то родени там. Забелязала съм, че децата са задължени през вечер да четат книжка на български за поне 1 час.
Имаме и други, чиито деца трудно говорят на български, което на мен не ми допада.

# 18
Честит рожден ден на Анабел да е жива ,здрава и да има прекрастно детство   ura
Благодаря за посрещането  Simple Smile Деб хубава история сподели с нас и в този ред на мисли ще го направя и аз   Grinning
До скоро писах в един форум ,там почнахме да кумуникираме с едно момиче от Англия ,разменихме си няколко писма на лични..Предстоеше ми подпис в общината  Party В деня  на подписа  получих изненадващ плик ,подарък от това момиче  което познавах от толкова малко  Heart Eyes може би не е нужно да казвам колко приятно и мило ми стана  Heart Eyes Това доказва че има добри и мили българи който правят добро  без корис и без задни мисли  Party
Miss Fine ти познаваш момичето ,тя е твоя приятелка   bouquet  и да не забравя да кажа че имаш много красива малка кукла да е жива и здрава и мнооогооо да ви радва  Heart Eyes

# 19
Здравейте , момичета  Hug
Ave   bouquet
tzvetak  да ти е здраво и щастливо детенцето и мн да ви радва  smile3510
Аз все още съм си в Бг , чета ви редовно и искам да ви кажа колко полезна информация намирам в този форум  newsm51
За мен е напълно естествено да помогнеш на някой  все пак тези форуми нали за това са създадени - споделяне , взаимопомощ .
Аз съм от Бургас преместихме се в Русе преди около 3г и мн пъти съм питала за различни неща мамите в русенския форум , винаги се е намирал някой , който да ми помогне. Аз също съм помагала /имаше две мами , които също се преместиха от Бс в Рс , а аз вече бях известно време тук и знаех доста неща.../ и така , аз така ги виждам нещата , никой не е длъжен да помага , всеки го прави доброволно , по своя воля .
Понякога без обяснима причина някой ти става симпатичен , понякога някоя история се доближава до твоята...

Лек ден и приятен уикенд/тук е -2, мн снежно , искам вече на по-топло... Rolling Eyes

# 20
Да се запиша в новата тема.Чета с интерес дискусиите ви.Аз съм само от 3 месеца тук.Единствено от родината ми липсват детето и родителите.Надявам се за кратко.

# 21
tzvetak, честита ви рожденничка!
Да е жива и здрава Аннабел и много да ви радва  Hug

Ave, отново чудесно оформено начало на темата.

Аз не виждам, какво общо има помагането със споделянето на гледна точка.
Това, че сме по-остри на моменти, не означава, че сме генерално злонамерени.
Напротив. Просто спорим по различен начин Peace

# 22
Много сте бързи с изписването на страничките тези дни  Peace

tzvetak

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНАБЕЛ!!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!! и скоро да я зарадвате с братче Heart Eyes

и после ще чакаме снимки как е минало партито Laughing

Miss Fine- много е сладка малката  Heart Eyes пази я ,че туко виж скоро са я заплюли.. Laughing

Аз не мога да се включа по темата за самоопределянето Mr. Green

Желая ви хубав петъчен ден  bouquet

# 23
Честит рожден ден на Анабел и от мен! Да е жива и здрава и да расте много щастлива   ura
Аве, благодаря за новата тема, дано скоро се постопли малко, че... още никак не ми е пролетно.
Ама и аз какво се оплаквам, миналата година по това време бях в еднометрови преспи сняг и -15 градуса.. Не мога да се оплача от английската зима, след преживяното в Швеция  Mr. Green
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=99491

# 24
Здравейте и от мен и аз да се запиша в новата тема,макар че повечето пъти само ви чета и не пиша,но всякаква информация ми е много полезна Simple Smile
Честит рожден ден на Анабел  bouquet

# 25
  • Нотингам/Пловдив
Хоп и аз да се запиша ,Аве мерси за новата темичка  Hug
 Честит рожден ден на Анабел с пожелание за прекрасно и щастливо детство   bouquet

# 26
tzvetak , да ви е жива и здрава Анабел!  Heart Eyes Tada

GI, благодаря!  Hug А, защо толкова време се мъчихме, четях форуми, книги, щом други могат и ние можем... Класика.  Mr. Green Е, не съвсем, както практиката показа.  Whistling

feta cheese, да се похвалиш скоро с градината!  Hug Какво ти се учи? И аз имам голямо желание, но в нашият колеж няма нито едно от трите неща, които ми се учат. Вариант да запиша просто за идеята не ми се нрави. Как ще се мотивирам да чета за нещо, което не ми е интересно въобще?!  Tired

Момичета, някой има ли рецепта за "дамски карпиз" сладкиш?  Rolling Eyes Не знам дали има друго име.

Лека вечер от мен!  Hug

# 27
nana_cool филоложката ми душа копнее да овладее английският из основи, но ужасно много ми се учи Art of history - голяма ми е мечта.. А като посетихме Оксфорд и разгледах архитектурата, исторя на изкуствата сякаш надделя... И двете ми желания са меко казано непрактични, но пък в крайна сметка не всички сме родени за икономисти и адвокати  Stop Mr. Green

# 28
Здравейте и от мен отдавна не съм писала.
Magimon  направо ти съчувствам и мен ще ме е страх ако бях на твое място.
Ева здравей, радвам се че и тук се срещаме, как е караш , по добре ли си. Heart Eyes

# 29
  • Лондон
Nana Cool ето ти една рецепта:
http://gotvivkusno.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B … 1%80%D0%B8%D0%B7/
Приятно сладкишоправене!Aз слагам и орехи върху сладкото и под белтъците.

Общи условия

Активация на акаунт