Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 455
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
sisa788,а може ли да е наследствено? newsm78 Аз имам мозната от Пловдив и момченцето проговори чак на 6 год. Но не думи, а цели изречения Mr. Green Таткото е бил така и те затова не го водиха по специалисти.        Честито на ЛЕИДИ ДИДИ  bouquet Само РАДОСТ И  txtloves да ви носи 1swing

# 706
Извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но имам един въпрос,на който вие най-добре ще можете да отговорите:към днешна дата българите трябва ли да имат work permit за да работят във Великобритания?

# 707
  • Манчестър
Извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но имам един въпрос,на който вие най-добре ще можете да отговорите:към днешна дата българите трябва ли да имат work permit за да работят във Великобритания?

Да, трябва.

# 708
Честито на Лейди Диди, да ви е жива и здрава голямата мома, много радост и щастие да ви донесе, да бъде много здрава и послушна.И мама да се възстановява бързо.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 709
Simple Smile хаха Мис Файн е права, че затихна темата ... и аз така поглеждам последните дни и все нищо ... исках да пиша, но ми беше много крива тази седмица и чаках да се успокоя, уви не се получава ... ГЛУПАВИТЕ родители на нашата беба в БГ ми се иска и двамата да ги хвана и да им тегля едни здрави шамари ... идея си нямате колко съм бясна ... обаждаха ми се да им търся лекари тука,занимавах и вас, всичките много ми помогнахте, получих отговор от 1 клиника тука, а те пръста си не мръднаха, трябваше само да поискат копия от изследванията на детето и да ми ги пратят по пощата да ги преведа и да ги препратя. Майката на детето твърдо заяви, че на нея нищо нямало да й дадат и даже не отиде да пита в болницата и така цяла седмица, като се върнел мъжа й (той е рибар и е на работа) тогава с него, на него щели да дадат. Говорих и, убеждавах я, майка ми ходи в болницата, но съответно са й казали, че само на родителите могат такава информация да дават. Онази като си го нави на пръста, че няма дори да се пробва и това е. Върнал се днес баткото да ги види, ходили в болницата и не питали изобщо, питала ги майка защо: ''ми нямало смисъл, нямало да им дадат изследвания, те знаели'' ... иначе каката ми праща линкове на БГ болници АЗ да съм им пишела, питам я аз ли съм майка на детето, че аз да пиша, тя за какво е. отговора беше: ''ми вече не ми се занимава''. Казала й някаква лекарка, че според нея детето има ДЦП, майка я питала ти знаеш ли какво е това: ''ми не'', ''пита ли?'' - ''ми не'', ''и как няма да питаш'' - ''ми то пак болест някаква, к'во разбирам аз, то много неща му станаха на това дете, вече не ми прави впечатление'' ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
извън кожата си съм  #Cussing out

# 710
По принцип мисля, че нямат право да им отказват документи.Документите са на пациента, не на болницата.

# 711
опаааа, аз докато се напиша, те прописали мамите Simple Smile

Лейди Диди, да ти е жива и здрава момата и много да ви радва Simple Smile всичко най-хубаво от мен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 712
По принцип мисля, че нямат право да им отказват документи.Документите са на пациента, не на болницата.

Именно, но те даже не са питали и отказват и да питат ... а в момента от болницата искат да изписват малката и ги чакат само да решат какво искат да правят с нея ... от дома са им казали,ч е не могат да я вземат, заради нуждата от хранене на сонда, а те не я искат вкъщи, пак по същата причина ... и седят и от 2те страни и нищо не се прави за детето.

# 713
ev:) не ми се искаше да  вземам мнение по темата ама ще го направя и за жалост няма да е тяхна полза.Просто не знам как може да има такива хора имам чувството че на такива хора и ме извинявай за израза но имам чувството че сърцата им са увити в лайна и освен тях и тяхното благополучие и спокойствие нищо не ги интересува.Някой ще скочат сега срещу мен за това си ми изказване но само аз си зная защо го пиша а и имам пряк поглед над лекарска грешка и невежество.Дано всичко се нареди и малкото човече се оправи Praynig

# 714
Честито на Лейди Диди  за малката госпожица  newsm51 да е жива и здрава и прекрастнно детство и желая  newsm07
Ох Ев чак и аз се ядосах  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ние гледахме сватбата по телевизията  Mr. Green и на мен не ми хареса много роклята но пък тя си е сладурана  Flutter Роклята на сестра й ми хареса обаче  Heart Eyes
Ние тук почивните дни  с мъжо яко го даваме на скиторене  Mr. Green хубаво е да не работиш и без много грижи мяташ гащи  насам натам  Joy Joy Joy надявам се  това да е и причината и при вас за да не пишете много ,и да го отдавате на почивка и приятни занимания  Party
Лека вечер   bouquet
П.П. не че нямам грижи но се опитвам да се абстрахирам от някой неща който ме натъжавт и натоварват  Simple Smile

# 715
  • UK
  Честито на Диди, да ти е жива и здрава първата рожба. И хайде да се връщаш, че да я видя (нали снаха си търся..... Whistling)
ev:) не знам какво да ти кажа.... Имаше една приказка, че на калпави подители се падат добри деца, като се случи обратното и няма изход явно. Много са им закоравели сърцата на българите, не че е от хубаво де. Дори ми правят впечатления някои коментари и мнения на собствената ми майка, тя ли се промени или аз съм различна...

# 716
  eva_82  Hug
  ev:) нямам думи просто. И мое мнение е, че народа масово е изчаткал  Sad
  На моята щерка нещо като конюнктивит и се получи. Много ми е гадно да я гледам така. Като боксьор е, надута и с червени очи. А преди да я изчистя е ужас. Сега звънях тука на личната и едни капки изписа, да видим. Поне е жизнена и с полузатворени очи се хили и дивее. Душичка  Heart Eyes И ето снимков материал за свекървите  Mr. Green

# 717
  • На село (близо до Лондон)
Miss Fine goliama sladurana, odobriavam  Grinning da ia uchish da gotvi   chef! Da se opravia barzo!

LadyDidi chestito bebche!!!

ev:) prosto ujasno. Kakvi hora ima ...

P.S. sorry za latineca kredora na tovi computer neshto ne mi raboti

# 718
А, добър ви ден, дами..

Честита радост на Лейди-то, много здраве и щастие на цялото семейство.

Miss Fine, много ти е сладка малката  Heart Eyes
Аз докато се наканя, ще разпределите всички моми и ергени тук, ех..
Нищо, ще се точа за неродения престолонаследник  Mr. Green
Мидълтънс бяха на Балкона, що не и Толумбови, някой ден  Whistling

Много се забявлявах с гледането на сватбата.
Всичко ми хареса-и булката, и службата, и отношението на хората, ииии...всичко.

# 719
  • UK
  За справка : снимки на момъка има в подписа ми. Не съм от свекървите, които готвят, така че няма да вика:"на мама са по- вкусни манждите" И в живота на другите не се бъркам  Joy
  Майтапът на страна, сега по същество, че имам питанка - вчера едни приятели ми рекламираха ходенето на къмпинг. Имало даже места с джакузита, плей групи за децата, много по-весело било от обикновена почивка или ходене на В&В. Някоя от вас била ли е на палатка из родна Англия?  Mr. Green Аз като чуя къмпинг и си преставям седмица на некъпане и тоалетна зад храстите, но явно съм в грешка. Съвети и впечатления всякакви са добре дошли.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт