Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как протича бременността във Великобритания?
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как протича бременността във Великобритания?
Бременността във Великобритания протича с редица стъпки, включително прием на фолиева киселина, посещения при лекар за определяне на датата на раждане, изследвания и прегледи през различните етапи на бременността. Също така се обсъжда възможността за смяна на болница, ако е необходимо, както и важността на частната застраховка.
-
Как мога да регистрирам дете, родено във Великобритания?
-
Какви са стъпките за регистриране на дете във Великобритания?
-
Как мога да намеря информация за детски легла с чекмеджета отдолу?
-
Какви са препоръките за самоопределяне на децата в контекста на езиковото обучение?
Аз имам мозната от Пловдив и момченцето проговори чак на 6 год. Но не думи, а цели изречения
Само РАДОСТ И
да ви носи
хаха Мис Файн е права, че затихна темата ... и аз така поглеждам последните дни и все нищо ... исках да пиша, но ми беше много крива тази седмица и чаках да се успокоя, уви не се получава ... ГЛУПАВИТЕ родители на нашата беба в БГ ми се иска и двамата да ги хвана и да им тегля едни здрави шамари ... идея си нямате колко съм бясна ... обаждаха ми се да им търся лекари тука,занимавах и вас, всичките много ми помогнахте, получих отговор от 1 клиника тука, а те пръста си не мръднаха, трябваше само да поискат копия от изследванията на детето и да ми ги пратят по пощата да ги преведа и да ги препратя. Майката на детето твърдо заяви, че на нея нищо нямало да й дадат и даже не отиде да пита в болницата и така цяла седмица, като се върнел мъжа й (той е рибар и е на работа) тогава с него, на него щели да дадат. Говорих и, убеждавах я, майка ми ходи в болницата, но съответно са й казали, че само на родителите могат такава информация да дават. Онази като си го нави на пръста, че няма дори да се пробва и това е. Върнал се днес баткото да ги види, ходили в болницата и не питали изобщо, питала ги майка защо: ''ми нямало смисъл, нямало да им дадат изследвания, те знаели'' ... иначе каката ми праща линкове на БГ болници АЗ да съм им пишела, питам я аз ли съм майка на детето, че аз да пиша, тя за какво е. отговора беше: ''ми вече не ми се занимава''. Казала й някаква лекарка, че според нея детето има ДЦП, майка я питала ти знаеш ли какво е това: ''ми не'', ''пита ли?'' - ''ми не'', ''и как няма да питаш'' - ''ми то пак болест някаква, к'во разбирам аз, то много неща му станаха на това дете, вече не ми прави впечатление'' ...
да е жива и здрава и прекрастнно детство и желая 
Роклята на сестра й ми хареса обаче 

)

da ia uchish da gotvi
! Da se opravia barzo!