Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 536
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
298,как мьдрец Shocked Това пьрви мьдрец ли ти е? Mr. Green Аз вече ги изкарах и 4те  Sick         Момичета, аз имам 1 питанка. Моя близка приятелка иска да прати багаж до София. Някои ползвал ли е такива услуги? Ако може тел. да ми дадете Praynig Бладодаря ви Peace

Ние пращаме багаж по бусовете .
Петко- ето и номера:  07862251636
ние сме много доволни ,до сега не сме имали проблеми Peace тръгва всяка неделя

# 106
mimma, благодаря ти за инфото Hug Peace Такмо днес ще се видим с нея и ще и дам номера Peace

# 107
zlatnata tolumba ето тези: http://geoffreyleaver.com/ . Мога и други да дам, обаче тези поискаха поносима сума и свършиха работа.

# 108
  • Лондон
zlatnata tolumbа, аз ползвах тези скоро. http://www.woodfords.co.uk/main
Имат Free initial interview и ми свършиха работа.

Мерси на всички за пожеланията! От днес съм на диета от къри, ананас и чай от малинови листа.

# 109
Eya, неостанало!Малко ти завиждам.. Rolling Eyes  Това диета за предизвикване ли е?
Тъкмо ми пристигна количката след дълго чакане, от завода, да я пуснат, и накрая откраднаха ванът на УК майл и си отчаках.Вече съм доволна.
И моята дъщеря е като Вела.За сега приоритет ни е българският, който според мен владее доста добре за възрастта си, но английският ни е слаб.Но и аз не искам аз да я уча, подавам думички, но като тръгне на градина от септември ще свикне.Има интерс, понякога ме пита за думи на английски, знае даже и малко италиански.

Winy, намали солта.Аз още не съм отекла, но имам опит от 1-вият път.

# 110
 eya   Laughing в първия момент не зацепих и си викам каква пък ще е таз диета  Shocked Но нали и аз бременях доста като слоновете се светнах. Още ми се гади от ананас, не съм опитвала от тогава  Grinning Но откакто родих всеки ден си мечтая да съм бременна, да спя, да ме гледат мене и да не чувам рев  Laughing Леко раждане и кротко бебе и от мен   bouquet

# 111
298,как мьдрец Shocked Това пьрви мьдрец ли ти е? Mr. Green Аз вече ги изкарах и 4те  Sick         Момичета, аз имам 1 питанка. Моя близка приятелка иска да прати багаж до София. Някои ползвал ли е такива услуги? Ако може тел. да ми дадете Praynig Бладодаря ви Peace

Трети Simple Smile
В търсене съм на кадърен зъболекар, че моята за нищо не става.

# 112
  • Лондон
zlatna tolumba, от вчера съм ти пуснала нещо на skype, моля те да го приемеш, че виси така...

eya, интересна диета Shocked направо ме разбиваш

Приятен уикенд на всички

# 113
298, погледни тези маистори Laughing Аз ходя там, и NHS i privаtе. са         http://www.dental-works.co.uk/

# 114
моето детенце ми е още болно, а днес ми беше просто АД Sad абсолютно като "кукла на конци" е (както се изрази мъжа ми) ... милото ми то, къса ми се сърцето да го гледам така - пак ходихме на лекар, каза, че не изглежда да е обезводнен, но въпреки това продължава вече 3ти ден да повръща, не яде (днес само около 100 грама морковено пюре хапна, друго не иска), разстройството и то не е спряло. Казаха да изчакаме weekend-а да го видим как ще е и ако няма подобрение, ще ни пращат в болница Sad пръска ми се главата от притеснение Sad От dioralyte-та също повръща и казаха да го спрем и да му даваме колкото се може повече вода, но той едвам по 300/400 мл. на ден успява да изпие, а му давам на всеки 10тина минути. От зъбките също го боли и това хич не ни помага. Днес като тръгна да се дави, да се мъчи да повръща, а не можеше, целия почервеня, въздух не можеше да си поеме и опасно или не, си пъхнах пръста в устричката му, за да може да повърне и да си поеме дъх - за което лекарката доста ми се накара, но просто не знаех вече какво др да направя ... и това чакане да се оправи направо ме побърква ....

извинявам се за дългия пост Sad но просто ми трябва да разпусна малко, да го напиша всичко това ... трябва сама да се поуспокоя, че иначе само ще си влоша ситуацията ... а знам, че ще му мине на малчо ... просто тези 5 дни ми се сториха безкрайни и съвсем се обезкуражих днеска Sad

298 и vicu  благодаря за съвета за супичката от моркови - от вчера насам само това яде ... колкото и малко да е поне приема някаква храна ...

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 01:13 от ev:)

# 115
Привет, дами   bouquet
Аз вече съм в БГ след успешен полет в 34та седмица  hahaha
Eya, ако има ефект диетата се похвали Simple Smile четох, че трябва минимум 8 пресни ананаса да ядеш на ден, за да се събере нужното количество от хормона, който върши работа   Rolling Eyes
Winy, не мога да помагам със съвет, защото не съм имала проблеми досега Whistling
Miss Fine, малката Мис Бузанкова е очарователна! Наистина времето лети! Кога минаха тези месеци  #Crazy На мен ми е толкова добре с тази бременност и не искам да се разделям с коремчето Sad сега сме си навсякъде заедно и сме в чудесни безпроблемни отношения Simple Smile но ще ги заменим с други - очи в очи  Heart Eyes

# 116
Добро утро на всички.Аз си имам гостенка от БГ (мама дойде за РД-то на децата)и сега си почивам  Mr. Green
Вируса и ние го изкарахме но явно по лек е бил при нас.Кейт повръща 5-6 пъти едната вечер и това беше не яде обаче поне 2-3 дена.Сега е по добре слава богу и си наваксва изгубеното тегло.Татко ни и той го изката 2 дена след нея.Само аз и Джозеф се разминахме явно поне за сега.
Приятен ден на всички аз отивам да се приготвям за парти  Peace

# 117
  • Лондон
LadyDidi, ти в БГ ли ще раждаш? Извинявай, ако си казвала вече...

Анджи, днес ли е рождения ден?

Ние днес ще ходим на парти на 2 деца едновременно, от сега съм уморена ooooh!

Приятен ден

# 118

Анджи, днес ли е рождения ден?
Утре е Рождения Ден но партито ще е днес.
Приятно изкарване и на теб  Peace

# 119
да не казвам голяма дума, но тази сутрин имаме подобрение, почна да си хапва маалко по малко, че и се цупи, че не му давам по много да яде (правя му по 30, мах 60 мл мляко на всеки 1 +/- час) и е по енергичен, но пак едвам издържа по 30 мин буден и спинка в момента ... и аз взех да се поуспокоявам Simple Smile
благодаря на всички, които ми изчетоха тревогите ... а уж по принцип съм адски спокоен човек (до степен, че са ме питали дали не съм на някакви успокоителни), а откакто родих съм се превърнала в една паника, направо не мога да се позная и сама да си се начудя ...

Общи условия

Активация на акаунт