® E-bay - тема 66

• 31 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Arven, явно мухъла им е голям проблем, защото до сега получих 2 чифта обувки и една чанта, които не ставаха за нищо и миришеха ужасно много на мухъл. Даже и с пране не се оправя, защото е кожа!

# 661
  • София
То с това време там  Rolling Eyes. Аз вчера получих един чувал с бебешки дрешки и истории, много сладки неща, но понеже са наистина много затова не съм качвала тук.
Но за сметка на това докато си сменях картата, съм изтървала срока за плащания на някои неща. Та сега и да искам не мога да платя. Повечето хора ми влязоха в положението и ме изчакаха, ама сега се разправям с една девойка, която не стига,че обеща да изчака и не ме изчака и сега ми го е плеснала като неплатено, което си е така всъщност-ама и да искам няма как да платя- не ми дава никъде да платя в системата. И ни звук ни стон от нея. И още един такъв случай има за 2 паунда, дето писах, писах и пак ми го е пляснал. Та писах на ибей да видим какво ще се случи. За едни обувки сега ще се разправям с глупости ooooh!.

# 662
  • Петрич
Някой има ли представа какво е това мемори възглавница, че май съм я купила,поне да знам какво да очаквам, като не гледам ooooh!
много хубава възглавница може да бъде, ако е истинска  Peace
А ако е и на добра цена - супер!
/като я натиснеш бааааавно си възстановява формата /
ами ще ми излезе към 16 лири двойката със доставка до Б/Я някъде към 35 лева.благодаря за инфото  bouquet

# 663
Момичета,реших да пазарувам от тук сама.  Аз съм си регистрирана в Пейпал. Но в ибей като натисна че искам да закупя дадения продукт,ми иска накякво ай пи и парола. Трябва ли да се регистрирам в самият сайт? На първа страница не видях да го пише.

# 664
  • София
.....искам да се похваля, че след дългата си кореспонденция с Ebay, днес в акаута ми в PayPal са преведени парите за неполучената пратка, директно от eBay International AG.
Така, че ако някой има същия проблем, да не се отказва, а да си търси правата.

miu_miu, искрено се радвам, че нещата са се развили добре за теб. Наистина доста се чудих над казуса ти и съм ти лично благодарна, че сподели с нас щастливата развръзка.
Изключително ми е полезен опита на всички ви.

milisa, да трябва

# 665
А как да се регистрирам. Не можах да намеря ако някъде е обяснено.

# 666
В ограденото с червено цъкни и следвай инструкциите

# 667
Гледам, голяма част от пишещите в една друга тема се е преместила тук Mr. Green
Здравейте, момичета!
Да пиша ли и тук, че трябва да четете? Simple Smile
Аз нямам с какво да се похваля, нищо не съм купувала напоследък, че много работя.
Но ще компенсирам.

# 668
 Laughing Алекс - работиш = трупаш пари за нови покупки и то в голямо количество...де и работодателите ти да четат тук и да си вземат бележка ....  Laughing

Аз да се похваля, че госпо`ица ПарфУмова, онази за която писах вчера ми е пратила през ибей писмо (не знам как точно трябва да го кажа), но ми връща пълната сума за покупките на 2та вида тестери  Crazy сега ще трябва да смятам да не би да ме е минала, както Адашчето писА  Crossing Arms
...ама се чудя да и плесна ли отрицателната оценка, като се добера до паричките си  Mr. Green
Реално тази съвсем нагло си ме метна, че ми е пратила нещата, в крайна сметка явно не е, после като съм писала от формата за контакти през 1ния артикул ми го е изпратила (получих го), но за другите ни зов, ни стон  Thinking
Пък и картинките и не отговарят на това, което продава, та си плаче да бъда гадна, а?  newsm78

# 669
Ани, според мен трябва да отбележиш, че не е коректен продавач, поне да предупредиш останалите. Въпреки, че ти е върнала парите, тя пак си е некоректна. Не знам дали с неутрална или отрицателна оценка, нека другите да кажат.

# 670
  • София
Ани, според мен при условие, че си платила, а тя не е изпратила артикулите, трябва да и сложиш отрицателна. В случая, обаче не знам дали тя може да се оплаче и да я изтрият.  Thinking

# 671
Ани, според мен при условие, че си платила, а тя не е изпратила артикулите, трябва да и сложиш отрицателна. В случая, обаче не знам дали тя може да се оплаче и да я изтрият.  Thinking

ПОДКРЕПЯМ! Peace

# 672
# 673
Гледам, голяма част от пишещите в една друга тема се е преместила тук Mr. Green
Определено се усеща нашествие. Laughing

Вчера получих пратки.
Получих и 3 чифта чисто нови боксерки с Бен 10 за 4-5 години.Мислех, че са къси гащи.Някой ако ги иска да пише.

Спечелих си и хлебопекарна на перфектна цена.Чакам си я с нетърпени.

И изпробвах курерите за pick up за една количка.Ставало по-лено, отколкото смятах.  Peace

# 674
  • Варна
Пате, като имаш време някой ден обясни по-подробно за куриерите.
Аз чат-пат харесвам разни дървении и само си ги гледам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт