® E-bay - тема 66

• 31 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Току що го спечелих, дано станат на моя щигльо
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2005883 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 646
  • София
Вчера, пратих към Англия една пола, която не ми хареса и не беше в добро състояние. За пръв път връщам нещо.
Бихте ли ми помогнали с информация, след като излезе от БГ къде мога да следя за развитието и по трасето? Със същия номер за проследяване ли да я търся?

# 647
# 648
Здравейте!
Наддава се като за адрес пишеш адреса на превозвача ли?
Защото на мен ми изписва, че само от UK може да се наддава.
И още един въпрос, имам регистрация в ПП, но трябва да верифицирам картата си, нали, защото иначе ще мога да пазарувам до 100 лв?
Благодаря за отговорите!

# 649
И да се оплача че коженото яке с което се похвалих пристигна- носено и цялото в мухъл  Laughing Писайх и отрицателна на тази без да се занимавам.  Whistling
Ще го връщаш ли или на химическо?
Щото и аз отнесох едно и сега чакам да видя какво ще пристигне  Thinking
Ами иска ми се да изхвърля да ти кажа честно. Така ме хвана яд. Поне струва малко. Не съм решила още какво да го правя. КАто за начало го изчистих от мухъла  Laughing

# 650
Фу че гадно...мен пък ме хвана яд за това което спечелих аз. Щото пишеше в обявата че е ново с етикети, а по някое време продавача написал, че е станала грешка и якето не е ново и който е биднал преди постването на новото инфо може да се откаже, ама аз тоя надпис го видях чак след като бях биднала за втори път...то до някъде аз съм си виновна, ама беше тъпо изпълнение... и сега ако не е читаво, ще лепна една неутрална.  Crossing Arms

# 651
Мацки, Size 24 от детската серия за колко годинки се води?

# 652
  • на пистата
Мацки, Size 24 от детската серия за колко годинки се води?
7-8 зависи обаче.моят син носи 26-28 и е на 12г,висок е 138 и тежи 28кг Joyтоест от слабичките е

# 653
  • StZ
Аз да питам - за първи път ще купувам нещо от тук и наддадох.....сега ако някой даде повече къде ще получа инфо - на мейл или да си проверявам в профила  newsm78
благодаря и извинете ако въпроса е много тъп  ooooh!

# 654
Аз да питам - за първи път ще купувам нещо от тук и наддадох.....сега ако някой даде повече къде ще получа инфо - на мейл или да си проверявам в профила  newsm78
Ще си го изпише в обявата Peace

# 655
Имам такъв проблем и не зная как да постъпя  Thinking
В началото на февруари закупих един часовник. Платих с Paypal. Продавача след това ми писа, че си е объркал имейла и ако мога да канселирам плащането и да изпратя паричките директно на посочен от него нов имейл. Така и направих. От тогава ни вест ни кост от него и часовника. Писах на продавача многократно, но никакъв отговор.
Искам да пусна диспут в ПайПал, но как да го направя, след като плащането ми не реферира към обява, а е директно към имейл?
Моля, ако някой се е сблъсквал с това, да пише.
Резултата от кореспонденцията ми с ПейПал е, че ще пия накрая една студена вода. Писаха ми, че след като съм изпратила пари към имейл, това се третира като персонално плащане и не могат да ми помогнат. да съм се разбирала с продавача. А той продължава да не ми отговаря и днес вече ще му пиша една "хубава оцанка".
Така, че внимавайте с директните плащания към имейл!

Алекс1   bouquet , като един от експертите в темата се обръщам към теб, а и ако друг може да отговори, това наистина ли е така? Добре де, при условие, че продавача е искал такова плащане, бихме ли могли да откажем, ако няма да сме защитени? Да се мотивираме, че вече плащането е направено към акаунта в ибей и да откажем да го направим наново.  Naughty

Все още не съм се отказала. Писах и на Ebay, пък да видим.
След като ни дават възможност да плащаме така, а и след това да маркираме сами обявата като платена, трябва да ми дадат някакъв разумен отговор.
Съжалявам, че пускам толкова голям цитат, но искам да се похваля, че след дългата си кореспонденция с Ebay, днес в акаута ми в PayPal са преведени парите за неполучената пратка, директно от eBay International AG.
Така, че ако някой има същия проблем, да не се отказва, а да си търси правата.

# 656
  • StZ
Ще си го изпише в обявата Peace
Благодаря, mmtomova!
Значи ще си вися в сайта два дни  Crazy

# 657
  • Петрич
Някой има ли представа какво е това мемори възглавница, че май съм я купила,поне да знам какво да очаквам, като не гледам ooooh!

# 658
  • StZ
Някой има ли представа какво е това мемори възглавница, че май съм я купила,поне да знам какво да очаквам, като не гледам ooooh!
много хубава възглавница може да бъде, ако е истинска  Peace
А ако е и на добра цена - супер!
/като я натиснеш бааааавно си възстановява формата /

# 659

Общи условия

Активация на акаунт