® E-bay - тема 66

• 31 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Благодаря момичета.Дамско 37 ,детско 24.По тяхната номерация 4 и С7

# 346
Хексе това са Бритс. Тука момичето което раздава пакетите при него има прах. Сега и се обадих има Ариел течен 5 литра на 40лв и Персил 4 литра и 200 на 35лв

А може ли да ми прати с куриер Thinking

И аз си взимах чужбински, но никога не съм била много доволна. Онзи ден получих една хавлия за малката. Не знам с какво е прана, но цялата къща мерише от нея, а като я пипна, след това ръцете ми меришат страхотно. Направо се вбесих като знам аз колко неща слагам и прането ми няма нищо общо с тази хавлия.

В сайта видях това. Ще ми излезе към 65лв с Г.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3206512 … ame=STRK:MEWAX:IT

Но ако някой може да ми съдейства да се сдобия с нещо по изгодно, ще съм му много благодарна

# 347
Похвал току-що спечелени
и получено днес 

С тези номера на обувки съвсем се замотах  Rolling Eyes
Български обувки според подметката ми стават 35-36, това по английски стандарт кое е  newsm78
Никога не съм си купувала обувки от ebay, но защо пък да не погледна нещо Wink
Толкова трудно си намирам хубави дамски обувки,все са ми големи  Cry

# 348
vesy1 ще я питам но най вероятно ще ти го прати с Еконт а прахът е тежък и ще имаш сигурно и още 10лв разходи за пощенски. Пиши ми на лични ще се разберем а мога и телефона и да ти дам.

# 349
  • София
vesy1, защо не питаш в темите за перилните препарати. Сигурно има магазинче за паралелен внос в Плевен, но ти не знаеш къде. Във всеки по-голям град обикновено има.

# 350
vesy1, защо не питаш в темите за перилните препарати. Сигурно има магазинче за паралелен внос в Плевен, но ти не знаеш къде. Във всеки по-голям град обикновено има.
А това го чувам за първи път. Я да видя сега за Варна  Peace Peace Peace

# 351
  • София
А това го чувам за първи път. Я да видя сега за Варна  Peace Peace Peace

Виж, виж. За Варна със сигурност има и то не едно!

# 352
А това го чувам за първи път. Я да видя сега за Варна  Peace Peace Peace

Виж, виж. За Варна със сигурност има и то не едно!

Аз не мога да намеря темата.Може ли линк Praynig

# 353
Аз също не намерих темата и за мене линк  Praynig Praynig Praynig

# 354
Имам такъв проблем и не зная как да постъпя  Thinking
В началото на февруари закупих един часовник. Платих с Paypal. Продавача след това ми писа, че си е объркал имейла и ако мога да канселирам плащането и да изпратя паричките директно на посочен от него нов имейл. Така и направих. От тогава ни вест ни кост от него и часовника. Писах на продавача многократно, но никакъв отговор.
Искам да пусна диспут в ПайПал, но как да го направя, след като плащането ми не реферира към обява, а е директно към имейл?
Моля, ако някой се е сблъсквал с това, да пише.
Резултата от кореспонденцията ми с ПейПал е, че ще пия накрая една студена вода. Писаха ми, че след като съм изпратила пари към имейл, това се третира като персонално плащане и не могат да ми помогнат. да съм се разбирала с продавача. А той продължава да не ми отговаря и днес вече ще му пиша една "хубава оцанка".
Така, че внимавайте с директните плащания към имейл!

Алекс1   bouquet , като един от експертите в темата се обръщам към теб, а и ако друг може да отговори, това наистина ли е така? Добре де, при условие, че продавача е искал такова плащане, бихме ли могли да откажем, ако няма да сме защитени? Да се мотивираме, че вече плащането е направено към акаунта в ибей и да откажем да го направим наново.  Naughty

Все още не съм се отказала. Писах и на Ebay, пък да видим.
След като ни дават възможност да плащаме така, а и след това да маркираме сами обявата като платена, трябва да ми дадат някакъв разумен отговор.

# 355
Ето я темата за праховете: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537490.0;topicseen

Аз вземам Персил прх 6 кг +омекотител за 30лв.Който иска да пише на лични Peace

# 356
http://cgi.ebay.co.uk/Skechers-Cali-Womens-Flaire-Flat-size-6-BNIB-/220752828282 -може ли тези някой да ми ги поръча и как да платя..........

# 357
http://cgi.ebay.co.uk/Skechers-Cali-Womens-Flaire-Flat-size-6-BNIB-/220752828282 -може ли тези някой да ми ги поръча и как да платя..........
Регистрираш се в ибей и в пейпал и сама си поръчваш. Тук никой не поръчва за друг, не се правят и общи поръчки. Погледни първия пост на първа страница.
А тези обувки не се знае каква цена ще достигнат, залагаш колкото искаш да дадеш за тях и се надяваш да ги вземеш. Успех!

# 358
Аз пак с въпрос Blush
Спечелих един търг днес, още не съм платила. Мога ли преди да платя да променя адреса си /пак в Англия, но на друг посредник/? Или вече е късно и е трябвало да го променя още преди да спечеля?
Мерси!

# 359
  • Варна
Лулу, не е късно, смени го и си плати.

Общи условия

Активация на акаунт