® E-bay - тема 66

• 31 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,искам да ви попитам следното. Харесах си едни сенки ,има  поне 10 еднакви снимки, но с различни цени като се започне от най- малката 3$ до 50 $ разлика в описанието на продукта няма само различни продавачи и сега се обърквам кои да си поръчам ,дали  тези по евтините са с по ниско качество или... newsm78 като имам предвит че това е краината цена за Buy It Now защо така?

# 76
Здравейте момичета,искам да ви попитам следното. Харесах си едни сенки ,има  поне 10 еднакви снимки, но с различни цени като се започне от най- малката 3$ до 50 $ разлика в описанието на продукта няма само различни продавачи и сега се обърквам кои да си поръчам ,дали  тези по евтините са с по ниско качество или... newsm78 като имам предвит че това е краината цена за Buy It Now защо така?
Виж и пощенските, може на тези от $3 да са примерно $40, а на тез от $50 да са фри.
Най добре дай линк към 2-3 обяви!
в  Е-бей всеки сам си определя цените.  Peace

.....
Докато се разпиша и възникна нов въпрос... Сега видях, че единият продавач ми е върнал парите, за нещото което не пристигна. Отбелязано е в Ибей на списъка със спечелените неща и сега ми то стои за плащане.
Само че не мога да видя къде са ми върнати паричките. В пощата си виждам имейл от 01.03.2011 за връщането, но парите ги няма в картата ми, в Пейпал също не виждам нищо отразено.
Та въпроса е къде да видя дали парите наистина са пристигнали при мен?

Влез в Пей Пал в хистори и там трябва да е отразено, а в картата мисля се появяваха до около 5 раб. дни.

А някой да има проблем с  e bay???
дава ми нещо са сертификат на страница и че е възможна хакерска немеса или грешка в сървъра
  Tired Tired Tired

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 07:33 от mmagyca

# 77
  • Бургас
При мен са си ОК и английския и американския - или е отминал проблемът, или е при теб Rolling Eyes

# 78
  • Шумен
Здравейте, похвал от мен:
Цък

И да питам само на мен ли ми изглежда странен този  скок от  £65.62 на £111.00 ?  newsm78  Или аз пропускам нещо.

П. С. mmagyca, мда и на мен ми се случи оня ден, все пак трявба да можеш да взезеш, успя ли?

# 79
И да питам само на мен ли ми изглежда странен този  скок от  £65.62 на £111.00 ?  newsm78  Или аз пропускам нещо.

П. С. mmagyca, мда и на мен ми се случи оня ден, все пак трявба да можеш да взезеш, успя ли?

Според мен някой е сложил 111 лири макс бид и затова така се е получило. newsm78 Я виж автоматичните бидове как са. Rolling Eyes

# 80
  • Шумен
enigmata, да, виж не съобразих за снайпера на eBay. Сега ще прочета как действа.  Peace

# 81
здравейте!нова съм тук ,но имам няколко наистина спешни въпроса и ще съм много благодарна ,ако успеете да ми отговорите.Утре ще си правя регистрация в Пейпал,само че няма да мога да изчакам 4-цифрения код и зазтова ще пазарувам до 100 долара и оттук е 1вият ми въпрос:мога ли да направя 2 отделни поръчки под 100 долара всяка(общо сигурно ще надвишат тези пари)?т.е. да си взема 1 рокля ,която с доставката ще е по-малко от 100 долара и после..примерно след 10-тина минути да поръчам друга рокля,която пак да е под 100 долара с доставката?И относно доставката:някой може ли да ми каже какви са му впечатленията-за колко време пристига пратката (от американския Ebay),от пощата ли трябва да си я вземеш или ти я носят до вратата,има ли вероятност да се изгуби?..Друго ,което ме интересува е:примерно писхе sale:1day..а пък отгоре над sale пише: Time left:8d 10h .Каква е тази зразлика;кога наистина свърщва обявата?
Наистина се нуждая от възможно нй-бърз отговор!Ще съм много благодарна!

# 82
Така както си го обяснилА ВЕРОЯТно е на "Купи сега" и я намалено само днес (това е първото sale).A обавата завършва след 8дни и ....часа.Най добре дай линк към обавата за да ти помогнем точно с отг.! Peace

Момичета оправи ми се и си платих скромните 15 покупки от изминалите почивни дни  Embarassed Crazy

# 83
  • Бургас
.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 15:30 от М-а-р-и-я

# 84
Аха,мерси..то няма зазщо да пращям линк ,защото не е нищо конкретно ,просто въпрос,който изникна ,докато разглеждах.. :/ но останалите въпроси хич не са ми ясни..а са ми спешни..ако можеш да ми помогнеш с нещата ,с които си наясно..?Мерсии предварително

# 85
  • София
Аха,мерси..то няма зазщо да пращям линк ,защото не е нищо конкретно ,просто въпрос,който изникна ,докато разглеждах.. :/ но останалите въпроси хич не са ми ясни..а са ми спешни..ако можеш да ми помогнеш с нещата ,с които си наясно..?Мерсии предварително
Виж в темата за пейпал - там наскора беше обяснено точно по твойте въпроси - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557944.0
 Мисля, че без да ти е верифицирана картата можеш да пазаруваш до 100 долара общо, а не всяко плащане да ти е до 100.
Ако си абонирана за смс известяване при транзакции от банката  ще получиш смс с кода и веднага можеш да го въведеш.

# 86
Предполагам,че си права ,че мога само 1 поръчка до 100 долара.само не намирам как точно мога да направя смс известяване..и във форума на пайпал не го откривам..

# 87
  • София
Предполагам,че си права ,че мога само 1 поръчка до 100 долара.само не намирам как точно мога да направя смс известяване..и във форума на пайпал не го откривам..
Съжалявам, лошо съм го обяснила. Става въпрос ако има такава опция от банката издател на картата - моята карта е от ПИБ и съм абонирана за смс известяване, така че като има някакво плащане от картата получавам смс от банката с данни за транзакцията.

# 88
Тези 100 долара може да ги направиш и с 5 поръчки за по 20 долара, т.е поръчките се сумират до 100. Малко тъпо го обясних де!  Crazy
Смс банкирането се заявява в банката, където ти е издадена картата.
П.С. Писали сме заедно с Айххьорнхен.

# 89
Благодаряя многоо!!

Общи условия

Активация на акаунт