® E-bay - тема 66

• 31 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
При вас няма ли такова чудо "посредническа фирма" или то си е нашенско изобретение Rolling Eyes

Ами аз поне не знам да има,а и тук ebay не е много популярен...
Пощальона вече ме познава,поздравява ме винаги с "Доброе утро",без значение по кое време на деня идва  Laughing и е много доволен,че знае нещо на български  Crazy
Миналата седмица ме пита какви са тези пакети,дето постоянно получавам.Обяснявам му,че от ebay, а той "Ама какво се продава там..."
Не ми се обясняваше,но му писна явно- по два пъти седмично ме посещава Grinning
Сега си давам малко почивка от пазаруването,този месец прекалих тотално  Embarassed

# 256
  • Лондон/Пловдив
Алекс   bouquet слава богу пакета пристигна днес на обяд бях се притеснила доста .

# 257
Здравейте. Чакам един часовник - подарък е за една позната Sad Чакам го вече 6 седмици от Хонг Конг, тя си го хареса, но май няма да дойде. Вижте какво пише в профила в ибей:

изтрил си е профила, какво да правя, поне парите да ми се върнат?

We are unable to add your Feedback for 1 transaction

*
      Here's why:
          o
            Sorry, you cannot leave Feedback since the member is no longer a registered eBay user.

-------------
eBay note: This user is no longer registered on eBay.
eBay note: Don't forget to leave Feedback. If there is a problem, please go to the Resolution Centre by 22/03/11.
---------
Моля за помощ.
Благодаря

# 258
Здравейте  Hug Нови сме в покупките в евау. Ако играем за дадена дреха и спечелим търга, но се откажем от нея и не платим изобщо какво става тогава?  Rolling Eyes

# 259
Здравейте  Hug Нови сме в покупките в евау. Ако играем за дадена дреха и спечелим търга, но се откажем от нея и не платим изобщо какво става тогава?  Rolling Eyes

Скоро никой не беше питал за това  Simple Smile
Точно на последните страници от предната тема момичетата обясняваха подробно,че не е редно това и защо точно не е редно.
В този ред на мисли споделям,че ми направи впечатление в обявите на някои търговци следното:
Доставя в целия свят с изключение на....изредени държави от т.н "Трети свят" + България  Confused
Много ми става болно като го видя  Cry

# 260
Това с неплащането  на артикули явно е всеобща "болест",
аз като продавач имам по 2-3  такива случая на месец Wink .
Не зная какво им се случва на купувачите(слагат ли им страйкове или не),
но като отворя кейс  за неплатена артикул -  нищо, освен след 2-3 седмици като го прекратя и да си върна таксите.

# 261
  • София
Да ви питам, как търсите връхни дрехи от рода на тренч  newsm78?

# 262

Доставя в целия свят с изключение на....изредени държави от т.н "Трети свят" + България  Confused
Много ми става болно като го видя  Cry

Ами при подобни въпроси и евентуално намерения , още дълго ще четем подобни неща и ще ни е болно. Но какво да се прави......винаги ще ги има и такива Tired

# 263
  • Балчик
Здравейте  Hug Нови сме в покупките в евау. Ако играем за дадена дреха и спечелим търга, но се откажем от нея и не платим изобщо какво става тогава?  Rolling Eyes

Айде пак... ooooh!
След три такива игрички няма да купуваш никога от Ибей.

# 264
Да ви питам, как търсите връхни дрехи от рода на тренч  newsm78?

Напиши горе в полето за търсене trench coat  Peace
И аз до сега ги разглеждах и естествено,което си харесах е само до Англия  Cry

# 265
Здравейте  Hug Нови сме в покупките в евау. Ако играем за дадена дреха и спечелим търга, но се откажем от нея и не платим изобщо какво става тогава?  Rolling Eyes

Айде пак... ooooh!
Добре де, аз не виждам причина за такива драми. Нормално е човек да се интересува, но това не значи, че е с "такива" намерения. Всичко се случва и е добре човек да е информиран. Не значи че обезателно питащия смята да си прави гаргара като поръчва и отказва.

# 266

Айде пак... ooooh!
Добре де, аз не виждам причина за такива драми. Нормално е човек да се интересува, но това не значи, че е с "такива" намерения. Всичко се случва и е добре човек да е информиран. Не значи че обезателно питащия смята да си прави гаргара като поръчва и отказва.

Точно така, права си. Нови сме и затова така се получава. Още повече че горнището на Nike е ново с етикет, но също пишело че има и дефект и едва сега го видяхме, а играхме за него преди ден-два. Нормално е да искаш да се откажеш.  Rolling Eyes
Благодаря на всички ви за отговорите.   bouquet
А Джемма извинявай, но така ще те запомня /още от Ларедут/, не така с лошо.   Naughty

# 267
Не е нормално да искаш да се откажеш след края на търга.
За да наддадеш, трябва да си прочел всичко и да си съгласен с него.
Това, че сте видели 2-3 дни по-късно, че има дефект, не ви оправдава по никакъв начин.
Чете се преди да се наддава. После е късно.
Наддаването е сключване на правно-валиден договор между двете страни - продавач и купувач.
Ти не си изпълняваш задължението по договора, което ще има последствия.

# 268
Това, че сте видели 2-3 дни по-късно, че има дефект, не ви оправдава по никакъв начин.
Наддаването е сключване на правно-валиден договор между двете страни - продавач и купувач.

Алекс, той не е приключил търга, има един ден и няколко часа до края, само двама сме които играем за горнището, но засега ние сме с най-висока цена. Писах на продавача, че се отказваме. Ще видим какво ще отговори  Peace

# 269

Алекс, той не е приключил търга, има един ден и няколко часа до края, само двама сме които играем за горнището, но засега ние сме с най-висока цена. Писах на продавача, че се отказваме. Ще видим какво ще отговори  Peace

Извинявам се, ама какво означава "писахме му".
Не искам да изкарвам ибей супер сериозна институция, но недейте и да подценявате сайта. Все пак ако сте на реален търг в Съда и спечелите апартамент за 100 000 лева, ще кажете ли на съдията, че се отказвате - който е наддал - да е мислил и да си плаща - точка!
Ако сте шизофреник и лекар може да ви оправдае като здравен случай - ОК, но мисля, че всички тук са здраво мислещи хора, за да си правят подобни експерименти през ден.
От Ибей според мен трябва да направят да имаш право само веднъж да се откажеш от стока, 3 пъти са много.
Не гледате ли бе - наддавайте само КОГАТО СТЕ СИГУРНИ, че искате да купите! САМО ТОГАВА.
Извинявайте за тона, ама не може пред 2 страници да се дават отговори на едни и същи въпроси.
Иначе някой с помощ по моя?

мерси

Общи условия

Активация на акаунт