ВТОРИ клас съм вече аз! - 6

• 31 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
По музика си мислех, че само ги изпитва на песни - учиха доста от песните наизуст. Накрая обаче им даде контролно с въпроси. Косьо е получил 6, но имало дете, което не отговорило на нито един въпрос и има 2.
Добре, че това ми писание отиде на другата страница! Laughing
Хей, мислете за заглавие на следващата тема, че тази я изписахме! Аз предлагам "Ваканция след ВТОРИ клас - лято 2011!"

# 721
  • най-шареното място
Това с оценките си е хлъзгаво Simple Smile
За мен е приемлива всяка оценка.
Но при добър и обективен учител и съвестно дете, владеещо езика, посещавало занятия и т.н, всичко освен 6 /средно и за дълъг период/ е белег за несериозно отношение.

Има право и на него ако иска. Може и да ходи без домашни. Може да не учи системно, а при настроение.
Но ако аз си мисля, че не си изпълнява съвестно задълженията... също имам право.

Ако обаче има несправедлива за мен оценка /случвало се е да не се зачита нещо по недоглеждане/ или  масово наказание, обяснвам какво е станало и как да се избегне, че е само оценка и забранявам изпълнението на масовката.

# 722
  • София
При нас приключиха вече с училището, вчера беше последния ден, от днес са на планина, аз не смея да я пусна, тя има желание, но аз не мога да се преборя със себе си, за мен тя е малка, освен това е силно несамостоятелна... Другата седмица ще учат само в четвъртък, и в събота ще носят учебниците и край.Направиха изходни нива по български, математика и околен свят.По английски , за което беше моето притеснение - не правиха и няма и да правят, тъй като по програма нямат в четвъртък.Оценките - при нас са само 6ци, но това е защото аз не се вълнувам толкова от оценки.Това , което ме вълнуваше е да направим една поне лека дисциплина и организираност по време на 2ри клас - но не успяхме, и аз съм непоследователна, пък тя си е един мечател и моткател... напоследък само чете, и се боря с нея,че има изпит по пиано, а й се чете, не й се свири...Но като я заплаша ,че  догодина няма да я запиша да идва г-жата и започва да се цупи Simple Smile

# 723
Моят пък сега ми се оплака, че не иска да свири повече, омръзнало му било. Но това е защото иска да играе с децата по улицата. Има такива деца, които са все по улицата. Нещо, с което изобщо не съм съгласна. Казах му, че дори да спре да свири и да се откаже от танците, това не означава, че ще прекарва времето си на улицата с безделниците. Да се оплача и при вас, че дано ми олекне... Sad

# 724
Да ви кажа аз се чуствам сякаш вече е ваканция. Сами и той като го гледам. Днес след тренировката останахме на РД на Славия. Вече им стана като правило на футболистчетата така да си празнуват рождените дни. Ходих с Калата, защото не е на градина. Имаше шарка и от понеделник чак ще го пускам. Ще видим при Сами кога и дали ще се покажат пъпки. Само тази шарка ме спира още да избера дата за лагер. Вас ви е страх, аз пък напирам да го пращам. Той е адски ентусиазиран, ходи му се на нови, интересни места- е как да го спра!?Още повече, че след 10-те дни на Пампорово зимата ръководителите са супер доволни от него и от приятелчето му. Запланувала съм един лагер това лято пак с тях и един с Адвенчър Нет. Сами няма търпение, защото ще спи на палатка, ще правят преходи, ще си палят огън,закуска на тревата...абе супер звучи, само да са живи и здрави. И сега смятам евентуално до кога би могъл да изкара шарката и той, че да записвам датите.

# 725
  • В офиса
Оценките - при нас са само 6ци, но това е защото аз не се вълнувам толкова от оценки.Това , което ме вълнуваше е да направим една поне лека дисциплина и организираност по време на 2ри клас - но не успяхме, и аз съм непоследователна, пък тя си е един мечател и моткател...

И при нас така. И имам чувството, че става все по-зле. Ходи в у-ще на пиано, щяха да имат концерт, вкъщи нито един ден не седна да изсвири това, което свири на концерта.
Те имат домашни само за уикенда, и въпреки многократните ми повтаряния, домашните се пишат във възможно най-последния момент, просто защото все има нещо по-интересно. Включително няколко седмици ходи без домашно, защото отказах да й напомням. Идеята ми беше, че като й направят забележка, ще се стресне и сама ще следи тези неща, но не би. Дори ми разказваше с известна доза гордост, как се изправила и казала "аз нямам домашно".
Иначе при нас редовните часове продължават, само един ден ще ходят час и половина по-късно. Тържеството им е на 31-ви. След това юни ще имат първо лятно у-ще с англичани, после са на лагер. И с планирането на лятото съм до тук.
Герка, този лагер с палатките на Адвенчър Нет ли е? Звучи страхотно. Само се чудя дали е ОК за момичета, още повече не-спортен тип. В смисъл преходи хубаво - обича, но някакви състезателни игри с тичане не й се отдават и мрази.

# 726
Аз бих пуснала детето на зелено училище или лагер,ама татко мууу..Каза,че само при условие,че спи(баща му) в съседната стая  Whistling!А детето се възмущава"Татеее,само ще ми се подиграват!"
Макс ме пита онзи ден,дали ако има 5 по някой предмет за годината,ще повтаря класа!Казах,че не знам Rolling Eyes!Госпожата им така ги е плашила и затова така му отговорих,да си се страхува още малко!

# 727
Гери, мисля, че трябва да планираш за след месец. Инкубационния период е около 20 дни и ако се разболее и Сами - ето ти още 10 дни.

Ние днес прекарахме деня в зоопарка. Не че много гледаха животните, но поне потичаха и поиграха на воля децата.
С ученето и ние сме приключили отдавна - още преди екскурзията.  Laughing

Моят днес го питах иска ли да отиде на някакъв летен лагер и той предпочете при баба си да отиде да царува.  Grinning

# 728
...
Хей, мислете за заглавие на следващата тема, че тази я изписахме! Аз предлагам "Ваканция след ВТОРИ клас - лято 2011!"

Аз предлагам " ВТОРИ за ТРЕТИ клас - лято 2011"

Леле, как звучи трети клас.  Laughing
Кога ни пораснаха децата - до вчера пишехме ченгелчета.

# 729
  • най-шареното място
ха, за мен "първокласно лято - сезон 2" Simple Smile

# 730
ха, за мен "първокласно лято - сезон 2" Simple Smile

Защо първокласно, като вече сме "втора класа".  Laughing
 Може би "Първокласното лято на ВТОРИ клас"  Joy

# 731
  • най-шареното място
Тогава беше лято първа класа и лятото на първи клас.
Сега е (само) първа класа и година по-късно - та втори сезон... Simple Smile

спирам, че спамим

# 732
Тинкърбел, давай я твоята госпожица. Сами ще ходи с Джио. LaughingЩе си има двама кавалери. Ето го лагера.
http://adventurenetbg.com/sports.php?lang=bg&sid=12&tab=pro&pid=18
Междувпрочем Сами много иска да посети вашето училище  и живот и здраве ще дойдем на 31-ви. Може да ми пратиш на лични телефона ти и да се видим на място./ ако искаш , разбира се/
Какво ще представлява англ. училище?
 Аз мислех да го записвам на курс , но съм забравила- ти ме подсети.
Миме, права си- 21 дни.
Калата се разболя на 13-ти и оттогава броя 21 дни и евентуално още 10. Така става към 15 юни. на 18-сме на Рд, така че мисля за дати след това.

# 733
  • дядовата ръкавичка
Аз бих пуснала детето на зелено училище или лагер,ама татко мууу..Каза,че само при условие,че спи(баща му) в съседната стая  Whistling!А детето се възмущава"Татеее,само ще ми се подиграват!"
Макс ме пита онзи ден,дали ако има 5 по някой предмет за годината,ще повтаря класа!Казах,че не знам Rolling Eyes!Госпожата им така ги е плашила и затова така му отговорих,да си се страхува още малко!

Ex, тези татковци  Laughing. Когато децата ни бяха малки, нашият татко беше заявил, че до 14 годишна възраст децата няма да ходят никъде без нас  Naughty, даже и на баба им не ги даваше, санким само ние, тоест аз, можем да ги гледаме качествено. Лека-полека, обстоятелствата почнаха да налагат някой друг да ги отглежда за известно време, и таткото бе принуден да признае, че децата някакси оцеляват и без нас.

А, за 5-цата, Деси, не го го тормози детето  Wink. Аз на моите съм им казала, че оценки не ме интерсуват, важно е да имат знания. Щерката наскоро ми разказва за  детенце от нейния клас,  наказано от мама "право в ъгъла" за 5-ца  Rolling Eyes.

gerka,много хубаво звучи този лагер? Ходили ли сте с тях преди? И само на Кресненското дефиле ли провеждат лагерите?

За заглавие на темичката: Вече свърши Втори клас, във ваканция съм аз  Grinning

# 734
  • Бургас
  За заглавие на темичката: Вече свърши Втори клас, във ваканция съм аз  Grinning
супер идея за заглавие, при нас не се очертават никакви лагери, юни месец смятам да го запиша на един курс по английски по два часа на ден четири седмици и това е, единстваните му интереси са плаж и аквапарк

Общи условия

Активация на акаунт