КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 023
  • 840
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Аз пък си нямам и прахосмукачка, освен пералня. За да е чист килима (от тези големите, тежките е, го чистя на колене, с една четка за дрехи (не тази, която ползвам за дрехите). Ужасно е, уморително е и отнема доста време, но поне знам, че е чист. Иначе не става, с метла е абсурд, с моята коса, само след един ден се трупат купища косми, а аз нямам време да мета всеки ден. Обувките, които нося, държа в коридора. Обувките, които не нося, стоят в гардероба с дрехите за пране, пак в коридора. Обувките, които не нося в момента (сандали през зимата, ботуши през лятото, официални обувки) стоят в гардероба с дрехите ми, при висящите, но са измити преди това и са си в кутиите.

# 196
Тия ли били прословитите теми, дето се надскачат страшните форумски домакини?
До тук пълна скука, представях си ги малко по-интересни..  Tired
Или пък просто аz нямам претенции zа велика домакиня, та нещо не мога истински да се вживея в подобна тема, не zнам  Thinking

Обувки (освен ако не са чисто нови, никога необувани) и дрехи не мога да събера zаедно по никакъв повод, ако ще е и с мити подметки да са.. Имам си шкафове в коридора zа тях, както и килер. Смятам, че там се чувстват на мястото си.
Ако имах от теzи стаи-гардеробни, но с отделни гардероби zа обувки, там бих ги слагала с удоволствие. В общ гардероб не става.

# 197
Тия ли били прословитите теми, дето се надскачат страшните форумски домакини?

Сова, легенди ли вече се носят? От уста на уста Simple Smile?

Аз само не разбрах защо нещата винаги опират до мерене.
Никой не видях с аршин, нито с рулетка.

# 198
Ами аz нямам идея, мен не ме "палят" такива домакински теми някак.. Но в друга една тема, мисля че zа "Сеирите" срещнах коментари, че теми zа чистота, къпане и т.н. били страшни.. И понеже zа първи път попадам в такава, zатова..
Ама гледам, има си ги и тука теzи емотиконки  ooooh!  #Crazy а и явно се очаква едва ли не да хвърчи перушина, колкото и на мен да не ми е ясно как е въzможно някой да се пали...

Ето  Wink
Тук наистина е титанично. Но още не е достигната класата на "Бележите ли си чаршафите"

# 199
Ами аz нямам идея, ама в друга една тема, мисля че zа "Сеирите" срещнах коментари, че теми zа чистота, къпане и т.н. били страшни..

Голямото клане обикновено става в СО, понякога и в КМ - напр. знаменитата тема Миете ли си косата всеки ден и защо. В Клюкарника е скука.

# 200
какво е това СО?

# 201
Семейни отношения, бившия ДиС (Дом и семейство)

# 202
Благодаря

# 203
Голямото клане обикновено става в СО, понякога и в КМ - напр. знаменитата тема Миете ли си косата всеки ден и защо. В Клюкарника е скука.

Ако пусна тема "Миете ли си зъбите след всяко хранене" в КМ, дали ще пожъна успех? Как мислите? Това добра идея ли е?  newsm78  smile3506

# 204
Давай.
Че нещо около мен хората са с много лош дъх - не си мият зъбите ли, нямат пари за зъболекар ли...
Ама е много зле положението.

Хайде на бас, че 99% ще напишат, че мият зъбите си мининум 3 пъти дневно hahaha.

# 205
За протокола нашите обувки са в един шкафо -гардероб (тук са мн разпространени такива). Тези, който не носим в момента също са в др шкаф. Имам место в гардеробната сташ за обувки, но там съм сложила др неща.
Част от моите обувки пера (гуменки, маратонки) в пералнята, другите измивам на ръка преди да прибера. Някъде бях чела, че калта по обувките(разбирай подметките) разваляла кожата на обувката.

# 206

Ако пусна тема "Миете ли си зъбите след всяко хранене" в КМ, дали ще пожъна успех? Как мислите? Това добра идея ли е?  newsm78  smile3506

Голям успех ще имаш. Половината ще ти обяснят колко е вредно зъбите да стоят немити преди и след всяко хранене, ще бъде приложена и статистика за рисковете за бремеността от немиенето на зъби, другата половина пък ще ти обяснява колко е безотговорно честото миене, колко вода се хаби, колко емайл се уврежда на всяко миене, как с правилно четкане можеш да си почистиш зъбите за три дни напред и т.н. Ще има и бой, един-двама баннати и накрая катинар, той е неизбежен.

# 207

Голям успех ще имаш. Половината ще ти обяснят колко е вредно зъбите да стоят немити преди и след всяко хранене, ще бъде приложена и статистика за рисковете за бремеността от немиенето на зъби, другата половина пък ще ти обяснява колко е безотговорно честото миене, колко вода се хаби, колко емайл се уврежда на всяко миене, как с правилно четкане можеш да си почистиш зъбите за три дни напред и т.н. Ще има и бой, един-двама баннати и накрая катинар, той е неизбежен.
Joy
докато бях бременна, едва успявах да си измия зъбите, повдигаше ми се от пастата за зъби Rolling Eyes

# 208
А каква е тая тема за странностите, че като чух за щипките, разбрах, че съм си баш за там  Mr. Green

# 209
  • Boston, MA
Има, да. Аз си държа обувките в дрешник, заедно с палта, якета, сака, жилетки, дънки, чаршафи.

И аз, но и заедно с носените дрехи.  Grinning

(Гардеробът е шкаф с врата).

Общи условия

Активация на акаунт