КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 49 992
  • 840
  •   1
Отговори
# 315
и обувки с ток ли переш всяка седмица, и в какъв вид са обувките и ботушите след 10 пранета примерно Rolling Eyes

# 316
  • Boston, MA
Как, моля перете кожени обувки и колко често ги хвърляте?

# 317
 Пера маратонки и гуменки. Нормални обувки не пера. Мия подметките с веро и течаща вода, почиствам от прах с мокър парцал,мажа с боя за обувки,проветрявам добре,и прибирам.
 Поради практични подбуди не купуваме велурени,или мъхести обувки,или такива с разни кожички. Само кожени обувки.
 Единствено летни чехли и разни обувки,които се състоят само от връзки и каишчици могат да се перат.

# 318
Но да знаете, че гореописаната грива не се постига с ежедневно миене, дори напротив - то е сигурен начин никога да нямате хубава, жива, лъскава, нетретирана и буйна коса. Благодаря за вниманието.  Mr. Green

Крейзи, ставаш все по-смешна Confused.
Имам чудесна коса - страшно лъскава и буйна. Мия я през ден. Никога не е боядисвана с боя, къна, тонери и пр.
Не съм ходила на консултации при дерматолог, защото никога не съм имала проблеми с нея.
Косата ми беше до кръста почти. Подстригах се наскоро късо каре, защото скалпът започна страхотно да ме боли от тежината. А и годинките вече са ми много и не съм на 20, за да вея дълги коси.
Мъдрите китайци казват "По-добре да паднат 2 косъма при миене, отколкото цялата коса от мръсотия". Така е.
В мръсна София е абсолютно невъзможно косата да остане чиста повече от 1-2 дни.
Не си ли забелязвала какво черно чудо почистваш от лицето си вечер например? Ако имаш дете - никога ли не си вадила черни секрети от нослето му, защото въздухът вече е ужасяващо замърсен?!

Черното чудо,което се лепи по коса и лице,Sourcherry е изкарано в темата като "Търпи бабо за хубост." Mr. Green
Някакъв вид лечебна КАЛ,може би? newsm78

За това сме на този хал в градския транспорт...защото на хората не просто им е кеф да ходят мръсни,ама и го наричат красиво,поддържано,та и нормално.

# 319
Крейзи, ставаш все по-смешна

Моля те да се държиш на положение и да се въздържаш от лични квалификации по мой адрес. Едно, че е невъзпитано, и второ, много съм честолюбива и хич не обичам разни люде да се обръщат към мен персонално, след като аз не съм се обърнала лично към тях. Пери, мий, търкай и вей буйни къдри, ама що реши, че точно на мен трябва да се обясняваш? Човек не може два реда да напише, без някой да се припознае и да се втурне да ме занимава с битието си. Че и чаршафите си да ми показва, и себумите си, и черните си секрети, бляк... Rolling Eyes

# 320
  • Варна

Моля те да се държиш на положение и да се въздържаш от лични квалификации по мой адрес. Едно, че е невъзпитано, и второ, много съм честолюбива и хич не обичам разни люде да се обръщат към мен персонално, след като аз не съм се обърнала лично към тях. Пери, мий, търкай и вей буйни къдри, ама що реши, че точно на мен трябва да се обясняваш? Човек не може два реда да напише, без някой да се припознае и да се втурне да ме занимава с битието си. Че и чаршафите си да ми показва, и себумите си, и черните си секрети, бляк... Rolling Eyes
Крейзи   bouquet

# 321
  • София
Въх, чета, чета и все повече се захласвам... Моля някой да ми обясни на какъв период от време си пере високите кожени ботуши с тънък ток? И ако може да обясни подробности по третирането, тъна в очакване.   bouquet

# 322
Въх, чета, чета и все повече се захласвам... Моля някой да ми обясни на какъв период от време си пере високите кожени ботуши с тънък ток? И ако може да обясни подробности по третирането, тъна в очакване.   bouquet

Обърни се към обущар.

# 323
  • софия
Съжалявам за спама, но понеже сте подхванали чорапите, винаги се чудя къде изчезват част от тях. Абсолютно винаги имам такива без другарчета. Събрала съм вече една кошничка. Пералнята ли ги яде?
Фундаментален въпрос newsm78. И аз търся едно другарче от седмици, а милото твърди ,че не е ходил на работа с един чорап. Вадих филтъра на пералнята , но го няма и няма.

# 324
Въх, чета, чета и все повече се захласвам... Моля някой да ми обясни на какъв период от време си пере високите кожени ботуши с тънък ток? И ако може да обясни подробности по третирането, тъна в очакване.   bouquet

За прането не мога да ти кажа, но за третирането - щом се прибера, ги събувам и сритвам с омраза.

# 325

Как какъв период? Ти шегуваш ли се? След всяко носене, в отделната пералня за ботуши с тънък ток, че при гащите не ми е някак...Но пък можеш да си оставиш чорапите направо вътре Joy

# 326
Не може да ме убеди никой, че ако си пъхна ботушите от естествен велур или кожа в пералнята и ги дрънкам там известно време, ще приличат на ботуши после...  Stop
За тази цел си има почистващи спрейове и мазила.
А ако на някой му миришат краката и през чорапите - да се прегледа за гъбички (примерно)... Joy
Щото нали... на една чистница, дето се къпе по 5 пъти дневно, едва ли краката й ще миришат...
Плюс това дори и за ароматизиране на обувки и обеззаразяване има толкова начини.
Е, ако са от изкуствена кожа - нищо няма да им стане сигурно, но поне ще се разлепят след второто пране...

# 327

Не знам коя си и каква си, това въобще не ме интересува.
Но да изливаш тонове постове, в които да твърдиш абсурдни, неверни и на моменти лишени от смисъл фрази, ми идва в повече.
Ако си толкова честолюбива, но не чистолюбива, както се и оказва, намери темата за мърлите - мястото ти е там.
Оказва се, че не е тук.

# 328
Е, добре де, за някой жилетката, която се е допирала до блуза и палто от едно носене за 2 часа е мръсна и трябва да се пере! - поне това разбрах.
Ами по същата логика и обувката, която се е допирала до чорап и до външния свят би следвало да е мръсна? - или не съм разбрала?
И въпросът ми беше към тези, за които аз, която не пера веднага връхната дреха съм нечистоплътна, как я карат те с обувките? По тяхната логика те са мръсни и следва да се перат след всяко носене, в противен случай и те спадат към тези като мен, нечистоплътните де.

# 329
  • Варна
Sourcherry, още веднъж доказа тезата, че когато аргументите свършат започват нападките.

Общи условия

Активация на акаунт