КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 036
  • 840
  •   1
Отговори
# 645
ако може като съм в софия и ми се наложи да ползвам градски транспорт, да не трябва после да се изварявам от полепналите миризми. пък, уж всички са много чистоплътни.

Градският транспорт в София е отвратително мръсен,и точно за това на всяка жена,която пътува с него, и се налага да си мие косата всеки ден. Стига жената да има хигиенни навици,естествено. А транспортът е мръсен не заради нас,които си мием косите всеки ден,а заради клошарите и така наречените роми,които са окупирали много от линиите,както и заради факта,че никога в ксолите не е чистено,и че са на по 30 години много от тях. не знам как бих си легнала в чаршафите без да си измия косата,при положение,че по улиците е прахоляк без край,че съм била в транспорта,че колегите са пафкали около мен,и че съм готвила. Косата попива всичкси тези миризми,и никакъв парфюм не може да я направи чиста. Само шампоанът може. Това за косите в София.

# 646
Отилия, че то и за дрехите е същото.
Ама ме изядохте по темата Confused.

# 647
  • Варна
А който не ползва градски транспорт? Пак ли е заразно мръсен?

# 648
Отилия, че то и за дрехите е същото.
Ама ме изядохте по темата Confused.

Аз не съм те заяждала,или поне не помня. Дрехите не пера всеки ден,имам предвид дънки и пуловери. Държа ги в коридота на закачалка,а пуловерите преметнати на някой стол. Знам,че са мръсни,но просто не е възможно всеки ден да пера пуловери и дънки,и да пускам 3 перални. А и просто не си струва. Не се допирам в къщи никъде с дрехите отвън,веднага се преобличам,като се прибера,и така. Дънки пера след 5-6 носения.
 За който не ползва не знам. Аз ползвам,и след всяко ползване се чувствам действително заразно мръсна,и лепкава. Да не се изкъпя след рейса за мен е немислимо.

# 649
както за мен е немислимо да нося дънки 5-6 пъти. но, това не значи, че не приемам, че за някой може да е. ама ей на, заяждане за спорта да има.

# 650
както за мен е немислимо да нося дънки 5-6 пъти. но, това не значи, че не приемам, че за някой може да е. ама ей на, заяждане за спорта да има.

Не виждам кой се заяжда. Споделяме,има разлика. Моята гледна точка е,че навън така или иначе е мръсно,а вкъщи чисто. Прибирайки се веднага сменям дрехите,и се къпя. Навън дори с прани дрехи те веднага стават мръсни,просто от въздуха,който е прашен. За това съм преценила,че няма смисъл да пера дънките по-често от на 5-6 носения, якето най-много веднъж в месеца, палто давам на химическо един път на края на сезона,преди да прибера в гардероба,и така. Защо да излизам всеки ден с прани дънки,а да си лягам с мръсна коса,за мен това е нелогично.

# 651
  • София - Рим и обратно
Добре де, не се возя на рейс, ама ми е лЮбопитно - вие ползвате тоя рейс/трамвай/метро за превоз или се въргаляте вътре и метете пода с коси newsm78

# 652
  • UK
И не е ли въздуха вкъщи същия като въздуха навън, преди много страници попитах как процедирате с проветряването, ама не получих отговор от маниачките.

# 653
Е...не...темата просто съвсеем заби в друга посока.

Ами не не готвя много много  Laughing

Онзи ден за пръв път ми се случи да пека пържоли и естествено вонях на  пържола отвсякъде  ooooh! Изкъпах се,логично е.
Но при другите  ястие не ми се случва.Манджи,супи и т.н. не се готвят у нас почти,а другите неща обикновено мъжа ми ги прави.А и да се готви нещо,аз не вися над него,че чак да се вмириша.
Незнам,не съм педантична,не съм перфектната домакиня...нямам време да прекарвам всеки ден часове под душа в миене,триене,мазане,приготвяне...прически и т.н и т.н.
Случвало ми се е и аз да мириша на пот,голям праз.Човек съм.Като съм си вкъщи много ми пука  Mr. Green
Преди да изляза,разбира се,че си взимам душ,въпреки,че никой няма да се вре в мен и да ме души,но ей така за собствен кеф.

И по принцип е логично едно тяло да се  изкъпе,когато е мръсно,тоест мирише на кофти,прашно е,потно е...въобще ако човекътр се чувства "нечист".При мен това се случва всеки ден,предполагам и при другите хора.
НО косата си не я чувствам мръсна,сори.Нито ми се поти главата,нито ме сърби,нито е мазна....от какъв зор да я мия всеки ден,като тя още мирише на шампоан и балсам  Crazy

На въпроса от кога се боядисвам...ами от 8-ми клас  Rolling Eyes Laughing

# 654
Ми не е логично. и аз не мога да си легна без да се изкъпя и колкото и странно да е да се обезкосмя. дори и да съм сама и да не се очертава да има някой при мен с дни, трбва да съм обезкосмена. е нелогично е, ама така си мога. вечер с водата, свалям не само мърсотията, но и натрупаната негативна енергия. и после не мога да обличам дреха, която вече е била навън, на сутринта защото аз съм чиста. но, не мога да си мия косата всеки ден. за мен това е вредно за косата, а и коса до кръста всеки ден не може да се къпе. за три дни не се вмирисва. поне моята, ако някой се съмнява, си е негов проблем. много неща са ми казвали през живота, но не и че съм мръсна и зле облечена. това за мен е супер-важно.

# 655
Ми не е логично. и аз не мога да си легна без да се изкъпя и колкото и странно да е да се обезкосмя. дори и да съм сама и да не се очертава да има някой при мен с дни, трбва да съм обезкосмена. е нелогично е, ама така си мога. вечер с водата, свалям не само мърсотията, но и натрупаната негативна енергия. и после не мога да обличам дреха, която вече е била навън, на сутринта защото аз съм чиста. но, не мога да си мия косата всеки ден. за мен това е вредно за косата, а и коса до кръста всеки ден не може да се къпе. за три дни не се вмирисва. поне моята, ако някой се съмнява, си е негов проблем. много неща са ми казвали през живота, но не и че съм мръсна и зле облечена. това за мен е супер-важно.

С Две малки деца и трето на път ми е все тая дали съм обезкосмена  Laughing

А едно време като студентка ставах в 5:00 да си измия косата и да си направя перфектната прическа "бумбал" с перфектния грим и ако имах един косъм,който не си  е на мястото цял ден ме глождеше....но ех.....безгрижие  Laughing

# 656
И не е ли въздуха вкъщи същия като въздуха навън, преди много страници попитах как процедирате с проветряването, ама не получих отговор от маниачките.

Имам само един прозорец,който гледа към улица,и него не го отваряме. Отварям го само веднъж на 2 месеца,да го измия,защото улицата е натоварена,и прашна. Стаята,чиито прозорец не отварям проветрявам,като оставя вратите отворени,и отворя прозорците на другите стаи,които гледат към вътрешното дворче.

# 657

С Две малки деца и трето на път ми е все тая дали съм обезкосмена  Laughing

А едно време като студентка ставах в 5:00 да си измия косата и да си направя перфектната прическа "бумбал" с перфектния грим и ако имах един косъм,който не си  е на мястото цял ден ме глождеше....но ех.....безгрижие  Laughing
отговорът не беше за теб, а за отилия, но се получи така все едно е за теб докато смогна да го напиша. наистина с малки деца хич не ти пука имаш ли косми или не. аз нямам малки деца затова.

# 658
  • UK
И мръсотията от улицата си стои от другата страна на блока, понеже на теб така ти е по удобно, или какво?

# 659
  • София - Рим и обратно
...от какъв зор да я мия всеки ден,като тя още мирише на шампоан и балсам  Crazy

Защото така звучи по-изрядно Crazy

Между другото, аз като се замисля, май нито една моя приятелка не мие косата си ежедневно... Ма то верно, че всички така воним, че сме се намерили по миризмата  Mr. Green
Мислех, че само мъжете го правят, защото не отглеждат коси и се пъхат целите под душа ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт