Машина за хляб-40 част

• 59 208
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
Aganka, браво. Супер се е получило хлебчето. Hug

# 211
Здравейте на всички,и много моля за помощ......и аз от няколко дни съм запалена да си купя машина за хляб,но за съжаление от прекаленото пренасищане на пазара от модели не знам какъв да бъде. имам няколко изисквания и те са: -да има 2 бъркалки ,да прави сладко ,компот,мармалад тези всички глезотийки и функции,да има програма за тесто за пица,отложен старт,безглутенова програма и т.н.  Много ви моля тези,които имат опит да помагат-чудя се за модела-   http://www.technomarket.bg/products/09071850/reference?product_id=09071850 ,но не знам дали си заслужава ,дали прави препечени коричките и т.н.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 17:51 от v12345

# 212
моята Мулинекс 5023 има всички екстри,които търсиш Peace

# 213
# 214
да същата от колко време я имаш

# 215
Здравейте на всички,и много моля за помощ......и аз от няколко дни съм запалена да си купя машина за хляб,но за съжаление от прекаленото пренасищане на пазара от модели не знам какъв да бъде. имам няколко изисквания и те са: -да има 2 бъркалки ,да прави сладко ,компот,мармалад тези всички глезотийки и функции,да има програма за тесто за пица,отложен старт,безглутенова програма и т.н.  Много ви моля тези,които имат опит да помагат-чудя се за модела-   http://www.technomarket.bg/products/09071850/reference?product_id=09071850 ,но не знам дали си заслужава ,дали прави препечени коричките и т.н.
принципно всички машини имат тези функции.
но ако искаш хляб си купи машина за хляб. за другите глезотийки -сладко,компот,мармелад, манджи, а бих допълнил и като мини пералня ( Joy) си има други уреди.
кажи и до каква сума би отделила за хлебопекарна ?  newsm78

# 216
# 217
  • Враца
Здравейте и от мен.
Минавам да се похваля с днешното хлебче

Извинявам се за качеството на снимките,ама са с телефона правени(забравила съм да си заредя апарата Embarassed)

Ей взех да задобрявам с хлебчетата-пу,пу,пу Grinning

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 20:09 от Венито

# 218
  • София
моята Мулинекс 5023 има всички екстри,които търсиш Peace

Няма програма за тесто и отделно за печене.Такава купих на свекърва ми и знам  Peace.След като пуснеш програма цяла за хляб или кекс,после след края на програмата ти дава да допичаш при нужда.

# 219
Няма програма за тесто и отделно за печене.Такава купих на свекърва ми и знам  Peace.След като пуснеш програма цяла за хляб или кекс,после след края на програмата ти дава да допичаш при нужда.
може ли да допичаш примерно 60 мин ?

# 220
Аз също съм се спряла на Мулинекс.Коя  марка има бърза програма за тесто,допълнително месене или втасване?!

# 221
  • София
да същата от колко време я имаш
И моята е същата и съм много доволна купи си няма да съжаляваш  Hug Hug Hug

# 222
  • София
може ли да допичаш примерно 60 мин ?

Не,допича се максимум до 20 мин.
Аз съм с по стария модел Мулинекс 5000 и при нея си има програма само тесто и програма само печене,затова и си я избрах.Често искам само да ми меси без да пече,поне на нас хляба ни е малко,по точно на мъжете де  ooooh!Машината меси по 1.500 тесто,а си го пека във вид на питки или хлебчета в печката.

# 223
Да попитам...
Днес месих тесто,като го извадих забелязах едни кафяви следи по тестото.Видях че идват от мястото където е била бъркалката.Реших че нещо не съм изчистила както трябва(просто незаех какво да мсиля по скоро).Измих пак машината,нямаше причина да стане пак същото.Омесих друго тестот - същата работа.....Какво става с машинката?Имате ли някаква идея?Мисля че някога някой беше писал за подобен проблем,ама непомня къде и кога беша Rolling Eyes

# 224

Общи условия

Активация на акаунт