Машина за хляб-40 част

• 59 239
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Аз мога ли да попитам как сьхранявате хляба, на мен на следващия ден ми става твьрд, дьржа го увит в памучна кьрпа, може би да бьркам и да трябва да го сложа в кутия...

# 226
  • София
Да попитам...
Днес месих тесто,като го извадих забелязах едни кафяви следи по тестото.Видях че идват от мястото където е била бъркалката.Реших че нещо не съм изчистила както трябва(просто незаех какво да мсиля по скоро).Измих пак машината,нямаше причина да стане пак същото.Омесих друго тестот - същата работа.....Какво става с машинката?Имате ли някаква идея?Мисля че някога някой беше писал за подобен проблем,ама непомня къде и кога беша Rolling Eyes

Дес, аз имах такъв проблем, нещо като черно масло при оста на бъркалката. След 1-2 месения и миенета се изчисти и оттогава не се е появявало подобно нещо. Не знам от какво се получи. Мисля, че тогава и max-mama сподели същото.

# 227
  • София
Аз мога ли да попитам как сьхранявате хляба, на мен на следващия ден ми става твьрд, дьржа го увит в памучна кьрпа, може би да бьркам и да трябва да го сложа в кутия...
Аз слагам хляба в найлонов плик(ако остане).

# 228
моята Мулинекс 5023 има всички екстри,които търсиш Peace

Няма програма за тесто и отделно за печене.Такава купих на свекърва ми и знам  Peace.След като пуснеш програма цяла за хляб или кекс,после след края на програмата ти дава да допичаш при нужда.

е как, моята си има програма само месене и втасване Rolling Eyes много често само си меся в нея и после си вадя тестото и си го мяткам във фурната....има и отделна програма за печене Peace

# 229
Няма програма за тесто и отделно за печене.Такава купих на свекърва ми и знам  Peace.След като пуснеш програма цяла за хляб или кекс,после след края на програмата ти дава да допичаш при нужда.

е как, моята си има програма само месене и втасване Rolling Eyes много често само си меся в нея и после си вадя тестото и си го мяткам във фурната....има и отделна програма за печене Peace
[/quote]
като ги имаш тези програми защо не кажеш кой номер са за да улесниш авторката ? newsm78

# 230
програма 12- Погача печене - става за печене на хляба
№ 13- тесто за хляб - на нея меся и втасва

# 231
  • София
Здравейте!

Може ли съвет?

Прочетох някои неща по темата, но не мога да се ориентирам дали тази машина за хляб е добра.
Разбрах, че може хлябът да се пече хоризонтално, вертикално и явно е важно да има 2 бъркалки и функция само за печене и само за месене, но предполагам, че тази бюджетна версия, която ми допадна сигурно ги няма тези функции и въпреки това се питам дали да не я взема...

Кажете, какво мисилте за този модел - NEO BM-500?

http://www.technomarket.bg/products/09080565/neo-bm-500

Благодаря на всички, които ще имат възможност да споделят мнение!
  bouquet

# 232
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте!

Може ли съвет?

Прочетох някои неща по темата, но не мога да се ориентирам дали тази машина за хляб е добра.
Разбрах, че може хлябът да се пече хоризонтално, вертикално и явно е важно да има 2 бъркалки и функция само за печене и само за месене, но предполагам, че тази бюджетна версия, която ми допадна сигурно ги няма тези функции и въпреки това се питам дали да не я взема...

bouquet

здрасти и аз се колебах много ,но продавача ми каза ,че
http://www.technomarket.bg/products/09053765/neo-bm-201 тази е по -добра .До сега били продали много и нямало нито една рекламация. Другите сивичките са нови и не се зане каква партида са. Казаха ми ,че белите са много сполучливи за цената си Simple Smile)
поздрави 

# 233
Дес, аз имах такъв проблем, нещо като черно масло при оста на бъркалката. След 1-2 месения и миенета се изчисти и оттогава не се е появявало подобно нещо. Не знам от какво се получи. Мисля, че тогава и max-mama сподели същото.
Благодаря ти много Hug Поуспокоих се Laughing Мислех с и да не е нещо от миенето,попаднала вода вътре,застояла..охх гадно е Sick
Надявам се да се оправи Praynig

# 234
  • София
Здравейте!

Може ли съвет?

bouquet

http://www.techno-mix.com/product/3674/midea-ehd-25-ad
Тази машинка също е вариант.С две перки е и има отделни програми за месене и печене.

# 235
  • Враца
Здравейте и от мен .
Днес все още нямам с  какво да се похваля(довечера ако остане Mr. Green)
Минавам само да ви почерпя виртуално,че моето най-малко съкровище днес става на 1 годинка smile3525
Така,че кой каквото му е сърце да се чувства почерпен  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
еее,честита ти рожденичка,Венито....честит празник и на теб  bouquet
не се притеснявай,ще имаш време да се хвалиш - толкова много рецепти,толкова видове хлебчета...докато човек ги изпробва всичките и.....ще надебелее
аз имам въпрос, отнасящ се до тези, имащи Мулинекс - при различните видове корички променя ли ви се времето на печене на съответната програма?

# 237
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз честно досега не съм чувала за пекарна,която да няма програма месене или втасване. newsm78 Принципно независимо колко е скъпа пекарната или съответно евтина под 10 програми не съм виждала.Изобщо не са за подценяване евтините марки.Вършат същата работа,като скъпите.Относно времетраенето дали се повлиява от цвета на коричката-не вярвам.Поне при моята не е така.Аз съм със Аляска.

# 238
 newsm44    Вече си имам машина за хляб и се присъединявам към вас . Първо ще разгледам темичките , а после въпросчета .

# 239
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен пусни едно хлебче в пекарната и тогава преглеждай форума,че то отива 3-4ч. докато стане хлебчето.

Общи условия

Активация на акаунт