Машина за хляб-40 част

• 58 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Рецептата и източник съм посочила.Това количество  което съм показала на снимката е от двойна доза замесено тесто Peace

# 481
  • София/Варна
Някой друг да е имал такива проблеми ?
Аз, не помня дали беше с точно това брашно обаче. Имам спомен, че в него имаше някакви "подобрители" - уж да ставал по-хубав козунак  Rolling Eyes.

# 482
Ползвах едно брашно на СофияМел за козунаци. С жълта линия отдолу и някаква снимка на кроасани май. Нещо или аз сбърках при месенето или брашното ми направи номер, ама тестото ми стана като глина и ми се късаше при точене.

Не съм купувала брашно за козунаци, а ми се искаше. Дори се бях нагласила да ходим до МЕТРО за един чувал. Ама сега след този коментар... newsm78 май не си заслужава? Да са 1-2 кг, да не се притеснявам, но ако си купя 25 и се окаже, че не ми харесва, ще ме е яд.

# 483
  • София
Ползвах едно брашно на СофияМел за козунаци. С жълта линия отдолу и някаква снимка на кроасани май. Нещо или аз сбърках при месенето или брашното ми направи номер, ама тестото ми стана като глина и ми се късаше при точене.

Не съм купувала брашно за козунаци, а ми се искаше. Дори се бях нагласила да ходим до МЕТРО за един чувал. Ама сега след този коментар... newsm78 май не си заслужава? Да са 1-2 кг, да не се притеснявам, но ако си купя 25 и се окаже, че не ми харесва, ще ме е яд.

Значи бързам да уточня, че брашното си е добро.

Правих втора проба - хляб с бира и нямах абсолютно никакви проблеми. Явно нещо аз съм объркал в технологията и то даже си мисля, че грешката ми е че го месих много малко.

# 484

Значи бързам да уточня, че брашното си е добро.

Правих втора проба - хляб с бира и нямах абсолютно никакви проблеми. Явно нещо аз съм объркал в технологията и то даже си мисля, че грешката ми е че го месих много малко.

Ааа, добре, благодаря, Дядо Хаджия! Ако не ми мине котка път, ще си купя!  Simple Smile
Мама Тин, ще пробвам с повече мая, като ползвам новото брашно (от Елин Пелин). Ще гледам каква топка се получава, но нали в новата машинка става хубав хляб и с много меко тесто..., та изобщо не се бъркам в процеса.

# 485
И аз да кажа за брашното за козунаци.Много ми допадна,миналата година правих с него козунаци и в сравнение с обикновените направо резултата ме изуми Peace

# 486
нека се похваля с последните :

постен козунак

хляб с киноа

днес направих един хляб с маслини много вкусен стана но не съм свалила още снимките  Peace

дес може ли рецепта на постните питки  Hug

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 23:44 от lux

# 487
След тези красоти, аз няма да слагам снимки, че да не плаша народа, но първия ми опит хич не стана http://nelinacheva.snimka.bg/cooking/razni-kulinarni.580789.all
После смесих с ръжено брашно, и всичко е отлично, но като е само типово - едно голямо "Ц". Ще го мъча аз, обаче, че имам още почти 9кг  Laughing

# 488
След тези красоти, аз няма да слагам снимки, че да не плаша народа, но първия ми опит хич не стана http://nelinacheva.snimka.bg/cooking/razni-kulinarni.580789.all
малееееее  .... крий тези снимки, че ще ни бият  #2gunfire

# 489
  • Добрич
Момичета и момчета  Wink моля ви помагайте, търся рецепта за най-сполучливия хляб без мляко, тази вечер ще правя за първи път, от дълго време пиля на мъжа ми да купи хлебопекеарна и не искам да го разочаровам и себе си също  Embarassed

# 490
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Наистина след тези снимки трябва да си лея куршум.

# 491
Момичета и момчета  Wink моля ви помагайте, търся рецепта за най-сполучливия хляб без мляко, тази вечер ще правя за първи път, от дълго време пиля на мъжа ми да купи хлебопекеарна и не искам да го разочаровам и себе си също  Embarassed
хляб без мляко .... newsm78
трудна работа  Laughing  без пр.мляко или к.мляко ?
най-лесно е вместо някакво мляко да сипеш само вода. ето ти хляб без мляко.   bouquet

пп - за да няма излагация по-важно е да следиш тестото (да се получи нелепнеща топка), а след
това да внимаваш с втасването.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 18:56 от bongo_2007

# 492
бат`ви Бонго направи отново хубаво хлебче с румънското черно пшеничено брашно.
според мен това е добро брашно   chef

# 493
  • София
И аз от скоро ползвам румънското черно брашно, много съм доволна, вече четвърти пакет купувам. Peace

# 494
И аз от скоро ползвам румънското черно брашно, много съм доволна, вече четвърти пакет купувам. Peace

въпрос: от къде ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт