Машина за хляб-40 част

• 58 706
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet Знаех си, че мога да разчитам! Благодаря  Flutter Слагам сега по рецепта на мама Тин, утре на Лабрекс, после на Люси, и знам ли - дано всички "станат"  Peace

Люси, и аз добавям на око, но напоследък все ми е с отложен старт, че вечерта е станало късно - и хопла - изнанадка, чуди се какво да ядеш, че топката не става за ядене  ooooh!
Сега като се замисля, слагах суха мая, дано е от нея  Party

# 466
Нели, аз използвам основната програма, ако се наложи добавям малко брашно докато стане хубава топка.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 08:48 от mama Tin

# 467
  • Бургас
При мен рецептата на Гелева не се получи добре Rolling Eyes Но пък по любимата ми рецепта на хляб с айрян на Полина, заменяйки изцяло бялото брашно с типово или в равни съотношения, става чудесно пухкаво и вкусно хлебче Peace

# 468
  • Балчик
labrex, моята рецепта всъщност е на Гелева, нея си харесвам най-много. Само експериментирах с различни комбинации на брашното. Peace

# 469
И на мен най-вкусните хлебчета ми стават като добавям 50% бяло и 50% типово, пълнозърнесто и пр. брашна.

# 470
labrex, моята рецепта всъщност е на Гелева, нея си харесвам най-много. Само експериментирах с различни комбинации на брашното. Peace

Джемма, само с типово не ми се получава формата, но тая ти смесена рецепта страхотно ме устройва. Нищо не добавям, става си топката, тя ще е първата, която ще пробвам на отложен старт. Ето тазвечерашното, по-скоро нощно хлебче на час и 40, напълно ме устройва. Коричката е разкошна, средичката също, срязах го съвсем горещ. Снимката е скапана, ама на лампа фотографчията толкоз може.

# 471
# 472
комшу , с таз машина блокира темата бре  newsm78
само я гледаме и цъкаме с език  Laughing  цял ден никой не се осмелява да пише.

# 473
  • София
О, я да се обадя (изокам) все пак. Нищо не ми пречи да си слагам добавките при сигнала, да не чакам бъркалката сама да хлътне, ами да я извадя (каква е гаранцията, че като хлътне 20-30 пъти след това няма да се наложи да се купува ново казанче или някакъв чарк, например?). Колкото по-неусложнен е един уред - толкова по-добре (това от позицията на дълъг житейски опит, ама не казвам колко дълъг Simple Smile). А мацката направо ме разби като ни обясни, че водата от чешмата може да попречи на процеса (би трябвало да следва реклама каква вода да ползваме или каква филтрираща кана). Е, то бива, бива, ама бивол  за мезе не бива. Чак пък толкоз. И с най-простичките машини стават чудесни хлебчета, важното е мерак да има. Така че, действайте момичета и момчета

# 474
В очакване на машината за хляб да ви чета, че хич ме няма. Blush

# 475
Привет, идвам и аз при вас с опити за първото ми домашно хлебче.

Имате ли рецепта за хляб изцяло от пълнозърнесто брашно и семки?

# 476
Постни питки с медено тесто омеси моята машинка вчера,както винаги станаха сполучливи,пухкави и ароматни:

# 477
  • Балчик
Ааа, Дес, не така де, а рецептата?

# 478
  • София
....
(Изтрито от автора поради неправилно изградено мнение !)

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 10:35 от дядо хаджия

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЖЕММА взе ми думите от устата.Като правите такива неща пуснете и р-тата или е тайна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт