Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да изпека втората партида тесто в хлебопекарната, без да го преобръщам?
Как да изпека двойна доза багети в хлебопекарната?
Как мога да направя хляб с естествена закваска и пълнозърнест хляб в хлебопекарната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да изпека втората партида тесто в хлебопекарната, без да го преобръщам?
-
Как да изпека двойна доза багети в хлебопекарната?
-
Как мога да направя хляб с естествена закваска и пълнозърнест хляб в хлебопекарната?
За да направите хляб с естествена закваска в хлебопекарната, използвайте рецепта за хляб със замесен предварително тесто, което е преминало през процес на естествено ферментиране. Този метод изисква по-дълго време преди работа с тестото. За приготвяне на пълнозърнест хляб в хлебопекарната можете да използвате рецепта, която включва пълнозърнесто брашно, вода, мая, сол и евентуално малко олио. Примерна рецепта може да включва 300 мл вода, 500 г пълнозърнесто брашно, 2 с.л. олио (или зехтин), 1 ч.л. сол и 8 г жива мая (или суха мая).
-
Как да направя селски хляб с мокри зеленчуци?
-
Как да направя хляб с мръвче?
аз както писах от скоро съм с хлебопекарна и не съм я спряла
Тази сутрин се събудих преди да е готов хляба оставаха 5 минути до края на програмата и реших да приложа хитринката с фолиото на стъклото, и наистина имаше ефект веднага коричката стана бледорозова въпреки малкото оставащо време, искам да попитам прилагащите този "метод" удачно ли е да поставям фолиото още като включа хлебопекарната, тъй като основно ползвам отложения старт или трябва да се постави в момента на започване на печенето, и всъщност кога започва печенето, колко минути преди края на цялата програма или то е различно за всички програми 
Успех
. И моята машинка прави три грамажа хляб. Но пък програмата за кекс е №10






Момичета вие забелязали ли сте някаква голяма разлика от както имате хлебопекарна/моята е 610 W/, питам да съм подготвена, а не да гледам така 

