Машина за хляб-40 част

• 58 573
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Имам проблем с подвижния съд на хлебопекарната ми, изтича водата от долу. Можете ли да ми кажете дали се продават резервни части за тези съдове и къде?

# 646
Здравейте. Имам проблем с подвижния съд на хлебопекарната ми, изтича водата от долу. Можете ли да ми кажете дали се продават резервни части за тези съдове и къде?

Обади се в сервиза. Питай и за цената. За някои марки машини не си заслужава купуването на нова ваничка (контейнер, казанче).

# 647
Не се ли продават само резервни оплатнителчета?

# 648
  • София
Ердинч беше дал схеми за бъркалките. Ето тук. Забравям за тях изобщо (а преди не знаех, че трябва да се поставят по схема).
Аз слагам контейнера така както е спрял(не нагласям бъркалки),досега проблем не съм имала.

# 649
Не се ли продават само резервни уплътнителчета?

Явно не им е изгодно.  Можеш да потърсиш уплътнители, но вероятността да намериш не е голяма. Ако намериш, пиши. Аз не успях.  Sick

# 650
Може ли да сподели някой рецепта за козунак  моля която му се е получила?

Гледах рецептите от първата страница, но не се осмелявам да направя някоя....

# 651
Може ли да сподели някой рецепта за козунак  моля която му се е получила?

Гледах рецептите от първата страница, но не се осмелявам да направя някоя....

Искаш рецепта за козунак в машина или ще си го печеш във фурната?
Всъщност има тема за козунак http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567151.0.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 16:29 от Анонимен

# 652
  • Пазарджик/Лондон
Ох, пропуснах да кажа , че аз правих кейка по рецептата за 750 гр., давам пропорциите :

3 яйца
165 гр. захар
1 ванилена захар
1 щипка сол
1,5 гол. мер. л-чка ром
сок и кората на един лимон - аз ползвах сока на половин портокал
165 гр. меко масло
330 гр. гладко брашно
2,5 малко мер. л-ки бакпулвер
75 гр. стафиди
75 гр. сушени плодове - пропуснах  ги
Другото си е като в рецептата за 1000 гр.

# 653
Ох, пропуснах да кажа , че аз правих кейка по рецептата за 750 гр., давам пропорциите :

Значи намаленият вариант се изпече в рамките на програмата, нали така? Може пък да е по-сполучлив от оригинала. Дали би се получило с олио вместо масло?

# 654
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм чувала,че при смесването на 2 вида мазнина  се получава отличен резултат,ама пак не съм много сигурна.Това масло много удря през кръстта.Цената му е височка.

# 655
И аз съм чувала,че при смесването на 2 вида мазнина  се получава отличен резултат,ама пак не съм много сигурна.Това масло много удря през кръстта.Цената му е височка.

Имах предвид изобщо да се замени маслото с олио. (Накара ме да се замисля и се сетих, че в руския език ВМЕСТЕ означава заедно.)

# 656
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен ще стане,по-добре олио отколкото маргарин.Той е набухан с доста вода,така че резултата може да бъде плачевен.Аз ще пробвам с олио и ще ви кажа.

# 657
Според мен ще стане,по-добре олио отколкото маргарин.Той е набухан с доста вода,така че резултата може да бъде плачевен.Аз ще пробвам с олио и ще ви кажа.
Peace

# 658
  • Пазарджик/Лондон

Значи намаленият вариант се изпече в рамките на програмата, нали така? Може пък да е по-сполучлив от оригинала. Дали би се получило с олио вместо масло?

Да , изпече се, сложих му светла коричка заради по-малкото количество, но си излезе с много хубава такава Wink.За маслото - не знам дали ще се получи с олио newsm78.Може би ще се получи, но не знам дали ще е така вкусен резултата newsm78.

# 659
Благодаря на всички, които се включиха  по моето питане Simple Smile
Оставих я да преседи изключена доста време и се оправи. Размина й се сервиза  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт