Машина за хляб-40 част

• 58 565
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря на всички, които се включиха  по моето питане Simple Smile
Оставих я да преседи изключена доста време и се оправи. Размина й се сервиза  Simple Smile
това ти се размина , но да покажеш и почерпиш с хубав и вкусен хляб - не   #2gunfire

# 661
Леле, Бонго, аз влизам да се похваля, че днес изпекох първия си хляб със слънчогледови семки, а като гледам какви пищови раздаваш за без снимки  Laughing

Като за първи опит съм доволна.Можеше и по-добре, но утре пак ще има опит.И кекса на Аелис мисля да направя.ю
А машинката ми е Morphy Richards 48300.

# 662
Леле, Бонго, аз влизам да се похваля, че днес изпекох първия си хляб със слънчогледови семки, а като гледам какви пищови раздаваш за без снимки  Laughing
абе хвалене,хвалене ама на мен тумбака ми свири народна музика. трябва да се яде

# 663
абе хвалене,хвалене ама на мен тумбака ми свири народна музика. трябва да се яде
От снимки няма да се оправиш.Включи машинката.

# 664
Една приятелка си купи Мърфи Ричардс - страхотна машинка, пече чудесни хлебчета! И струва само 99 лв.

# 665
От снимки няма да се оправиш.Включи машинката.
ти не учи бат`Бонго  Joy
като гледам снимките тук и в готварската тема направо ми се пълни тумбака.
тук с хлебчета , там - с манджички.
лошото е че няма теми за ракийка и лимонада. тогава удоволствието е пълно  Laughing

# 666
Ааааа Бонго, лимонатата върви с каничка червено винце, не с ракийка.
Сори за спама Peace

# 667
Ааааа Бонго, лимонатата върви с каничка червено винце, не с ракийка.
Сори за спама Peace
ракийка = на всякакъв вид алкохол ,според желанието
лимонада = на всякакъв вид безалкохолно, пак според желанието  Joy

# 668
като видя тук снимки и ми е ясно, че ще се яде хляб,питка,козунак ...
като ми напишете и съдържанието - ясен ми е и вкуса
само миризмата не мога да я докарам по снимка
така, че пускайте повече снимки народе  Laughing

# 669
Пускам!
Ето един хлебец по рецепта от темата - с прясно мляко. Става невероятен!

Продължавам да не купувам хляб, ползвам машинката ежедневно, тя е марка, която не уважавам особено, но засега ме изненадва приятно. Провал нямам - утре ще се пробвам с кекс или козунак.

# 670

Моля за инфо откъде е купена  Praynig

Моята машинка "Аляска" си е добре, но тази марка ("Мърфи Ричардс") много я харесвам.
 Досега нищо от нея не ме е предало, но не бях виждала хлебопекарни.

# 671

Моля за инфо откъде е купена  Praynig

Моята машинка "Аляска" си е добре, но тази марка ("Мърфи Ричардс") много я харесвам.
 Досега нищо от нея не ме е предало, но не бях виждала хлебопекарни.
От и-бей. Peace

# 672
То от едно хапване на бял хляб на човек нищо не му става.
На хората, които имат проблеми с кръвната захар и инсулина, им става  Whistling.
Поради тази причина и аз не ползвам никакво бяло брашно. В рецептите  за бял хляб заменям цялото количество брашно с типово и си пека на бърза програма за пълнозърнест хляб (около 2ч и 30 мин). Не се получава чак толкова бухнал, но е приятен на вкус и като консистенция.

Купеното типово понякога е бяло с по-лоши други показатели и малко боица, затова не се доверявай на надписите на всички мелници.
Не знам дали ползвате овесени, ръжени и пр. брашна или брашно от просо.
Всяко едно от тях си има специфики, но по метода 'проба-грешка' се намира добра рецепта.
Направи бял хляб и после не го яжте, а го дай на някого да го изяде.
Така ще имаш представа за съотношенията между ингредиентите, които са доста различни дори в зависимост от сезона и температурите.
 Смисълът на това е Peace Peace да видиш какво се получава с най-лесното за работа брашно - бялото, за да можеш да преминеш към по-трудните за обработка.
Друг подход е отделно да си купуваш и слагаш трици към брашната.

# 673
  • В града на тепетата
В момента в Метро има промоция на Moulinex OW 3101, та въпросът ми е дали някой я е ползвал и може ли да сподели впечатления  Peace

# 674
gabolina можеш ли да ми кажеш на каква цена е машинката в МЕТРО, тъй като в моента си избирам?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт