Сенки, пигменти и палитри за очи 2

• 75 217
  • 577
  •   1
Отговори
# 495
Кой е сайта на UD?

# 496
  • в 1001-та нощ
От тази палитра Vice ми харесват само 2 цвята. Ако имаше лесен начин да се вадят сенките и да си ги разменяме би било страшно яко.  Mr. Green
Още от миналогодишната имам няколко цветове, които стоят недокоснати и сигурно няма и да ползвам.

Пробвали ли сте Cottage cheese на NYX за основа на сенки, вместо Milk?

аз пък съм си мислила, че могат да се вадят  newsm78 Rolling Eyes

# 497
# 498
  • София
Като се сложи таксата за посредник не се ли обезмисля поръчването от САЩ?

# 499
  • в 1001-та нощ
най-вече ДДС-то  Peace  Rolling Eyes

# 500
# 501
  • Варна
Някой използвал ли е новите сенки на Л'ореал, които рекламират в момента по телевизията?

# 502
моми4ета,
какво ви е мнението за сенките на wet 'n wild? харесала съм си 736,737 и 738 от палитрите по 8 цвята- съдържат основните цветове и като за на4инаещ ме устройват.
ако те не стават, препоръ4айте ми някакви други, от които сте доволни. Да са трайни и блестящи, а не матови.

# 503
Azalee имат някои страхотни, някои нищо особено и някой ужасни. Покажи ги тези които си си харесала, не ги помня по номера.

# 504
# 505
Тези са смесени, има хубави и кофти вътре. Погледни по-скроо тройките

# 506
a Flirt!ползвали ли сте? били дъщерна фирма на estee lauder и цветовете били по4ти еднакви с Mac, но естествено пигментацията не така наситена. Кутията ми идва оба4е бая голяма.
Търся си малка компактна кутийка добри сенки с около 10-12 цвята в златисто-кафява, зелена, синя, лилава и розова гама. Така са ми мн. удобни при пътуване. Имате ли някакви идеи?

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 10:51 от Azalee

# 507
  • Бургас
Някой използвал ли е новите сенки на Л'ореал, които рекламират в момента по телевизията?
Да,купих си 2 палитри-лилавата и зелената и са много ,много красиви цветове,но са ярки,за вечерен грим са според мен

# 508
някой ползвал ли е сенките на Дъглъс? хареса ми много един цвят - за мен 100% с цвета на лака парадоксал на шанел  Laughing ; ходих в инглот, ровихме много с момичето, но не намерих точно такъв цвят/нюанс и се чудя дали си струва да взема единицата на Дъглас 

пп сдобих се с първата си моно-сянка на Иглот и си допълних палитрата на АртДеко; ако пак поискам палитра по избор, следващата ще е Инглот   Mr. Green

# 509
Взех си ето тези сенки с промоция Sad
Недей те Sad
http://www.lollipopcosmetics.com/

Общи условия

Активация на акаунт