Всеки ден с копнеж очакваме МАРТенски бебевалеж! - тема 15

• 32 908
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Щъркелова вест :
Днес в 11:38 проплака дъщеря ми Анастасиа. 3290гр 51см планово секцио, спинална упойка. Marinels

# 151
  • Ямбол
Marinels ХАЙДЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТО, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.
ЕХ ЧЕ ХУБАВООООО

# 152
Страхотни новини от Jozyy и Marinels, да са  им живи и здрави сладурите и много да ги радват   newsm44 newsm44

# 153
Айде първа провлачи крак Маринелс.Да им е жива и здрава  малката Анастасия!Тя е е пефектни мерки,никак  не е малка даже. newsm51

# 154
Днес в 10:15 се роди бебето Георги с планирано секцио. Момченцето е 3.4 кг, 50 см.
Мама и бебе са добре. Simple Smile

# 155
  • Ямбол
Днес в 10:15 се роди бебето Георги с планирано секцио. Момченцето е 3.4 кг, 50 см.
Мама и бебе са добре. Simple Smile

ЧЕСТИТО, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. ИМАТЕ ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН

А някой случайно скоро да е мяркал Женичка, губи ми се нещо

# 156

Какво ли стана с нашите момичета, трябва вече да е минало секциото. Мисля ги цял ден и стискам палци. Дано скоро се включат
И аз така ги мисля,а newsm44 newsm44  я stork-boy,какво ни е донесъл
Цитат
Днес в 9:35 се роди бебе Радослав - 3400 гр, 51 см. Мама и бебе сме добре. Поздрави
jozyy
Честито на jozzy,да е жив и здрав Радослав! smile3525
Цитат
Днес в 11:38 проплака дъщеря ми Анастасиа. 3290гр 51см планово секцио, спинална упойка. Marinels
Супееер newsm51 много здрава и щастлива да расте Анастасия

# 157
Бях сигурна, че ще започне бебевалежа  newsm44

Искам да споделя най-прекрасния миг в моя живот. Днес в 9:45 се появи на бял свят моят живот - дъщеря ми Ванеса. Тежи 3070 и е 50 см. Планово секцио.
veset0

Целувки на мама и бебе  newsm51 newsm51 newsm51

Мама hellen_law3 днес в 10.15 роди секцио бебе Георги с 50 см дължина и тегло 3.400

да е жив и здрав Георги с това прекрасно име и чакаме скоро мама  smile3525 smile3525 smile3525

Честита госпожица Анастасия на мама Marinels
 newsm51 newsm51 newsm51

Ей на това му се вика ползотворен ден

Пожелаваме си цялата седмица да ни е бебеносна

# 158
ЧЕСТИТО БЕБЕ РАДОСЛАВ НА МАМА JOZZY!  Hug Жив и здрав да е !

БРАВО ЗА АНАСТАСИЯ НА МАРИНЕЛС  Hug
Откога я мислим всички нея ... Simple Smile  А момата си е големичка - да е жива и здрава Simple Smile

Честито и на всички мами, които родиха в последните дни и не съм поздравила лично - покрай бебето нямам никакво време, камо ли за компютър.

ЛЛЛ: Благодаря на Аморeвoле за съветите. Взех ги под внимание и днес изцедих 50мл общо от двете гърди, което си е постижение! Може пък и да успеем да минем само на кърма.

Аничка, това паяче е много хубав знак  Hug Чакаме много скоро твоята щъркелова вест!

О-хооо - още бебета Simple Smile Честити да са и Ванеса на Весето и Георги на hellen law Simple Smile

# 159
  • София
Детето вече знаело всичко, той така не искал за се запознава с нея   bowuu

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Магика, не се сдържах, истински ме разсмя ! Все едно слушам моя мъж със смешните му оправдания. Joy А аз не искам просто секс от него, а помощ и като ми откаже, се чудя да го набия ли или да го изнасиля Joy

Честито на всички нови майчета! Кротки бебчета да имате ! bouquet
Валари, добре завърнала се отново сред нас Hug Успех с кърменето на всички ! Peace Успех и на мамите, които чакаме днес и утре с хубави новини! Praynig

Аз все още нямам никакви признаци, с изключение на вчера. От 18 до към 24ч. имах някакви болки в кръста, повече в дясната част. Беше като едно постоянно стягане, преминаващо към таза, което се засилваше на моменти + стягане на корема, но само за секунди. А кръста ме облекчаваше като го разтривах. newsm78 Възможно ли е да са контракции като са предимно в кръста, а не в корема? Всичко това беше придружено с 3-4 пъти ходене по голяма нужда. Но днес - нищо. Sad Сега ще се разходя с прахосмукачката из апартамента, но не мисля, че ще помогне. Мами, дайте съвети за предизвикване на раждане (освен чая от малини и секса) ! Praynig Някоя да е пробвала нещо и да е помогнало??? Rolling Eyes

# 160
Хайде още един юнак  Hug

Днес в 13.05 ни се роди момче 52 см, 4100 гр. Денис - kotence1

# 161
Честити бебочета на родилите мами, нека растат спокойни и весели, и бъдат най-голямата гордост на родителите си!!!
Г-жа Стихийно бедствие, за коликите капваме капки Биогайа, дозичката е 5 капки на ден, който слагам по обяд, всеки ден.
Благодаря на момичетата от ЛЛЛ за бързия отговор!!! Всъщност явно действам правилно, защото го притискам към гърдите ми и той се успокоява и дори спим няколко часа заедно, това ми е била тактиката и 3те нощи. В момента, в който изкрещи ставам и го притискам и след няколко минути лягаме отново. А относно смукането на пръстта ми и глада - тук вече съм безсилна, защото той се буди озверял от глад, всеки път и често се случва да се задави докато суче. Голяма лакомийка ми е мишленцето. Явно ще продължаваме така, докато отихнат. Благодаря ви още веднъж! Hug Сега съм по-спокойна, след като се затвърди мнението ми , че са колики, а не нещо друго. Въоръжавам се с търпение и това е!!!

# 162
Ей на това му се вика бебевалеж! LaughingДокато ме няма и хоп 3 бебета.Честито на мамите hellen_law3 ,Весето и Котенце 1.Да са им здравички и много радост да носят.А на мамите бързо възстановяване!
Сиренце ,как си мила?

# 163
Много тъжен тръгна с татко си на градинка. Ужасна съм! Cry Cry Cry
- недей, случва се понякога да сме по-груби и несъобразителни.. важното е да му обясниш реакцията си (беба да не се разболее) и да му покажеш отново същото отношение към него самия (че е голям батко, че е добър, че го обичате и т.н.)  Peace

marys  newsm10  newsm08
Betta - още един член в групичката с разходките  Grinning пусто, че е студено, щяхме да излизаме заедно, ама от различни квартали в тоя студ няма как  Thinking
Ani4ka_, аз имах един паяк на леглото преди няколко дни, ама бебчо го няма още, но ти стискам палци на теб  Peace  Grinning
preslava_82, ще напъваме заедно ми се струва накрая  Joy  Hug
jozyy, Marinels, hellen_law3, veset0,kotence1   newsm51 Леле, колко много бебоци за днес - цяло щастие!!!!! Да са живи и здрави бебчетата, а нашите момичета бързичко да се оправят!!!!! smile3501 newsm51  love001

# 164
Ani4ka_, аз имах един паяк на леглото преди няколко дни, ама бебчо го няма още, но ти стискам палци на теб  Peace  Grinning
Да знаеш проблема е бил,че е на леглото. LaughingМерси все пак ,нали знаеш надеждата последна умира. Joy

Общи условия

Активация на акаунт