Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
Как да се справя с болката по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да си извадя нов болничен и дали е проблем, ако изтече и вляза в болница?
-
Има ли жени, които са избрали да раждат естествено, без епидурална упойка?
-
Как да се справя с болката по време на кърмене?
За справяне с болката по време на кърмене можете да опитате различни техники като компресия на гърдата, предлагане на една гърда за по-дълго, изцеждане на млякото и предлагане на изцеденото мляко с помощта на пипета, лъжица или чаша. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети.
-
Какви са начините за улесняване на кърменето и как мога да съм сигурен, че правя най-доброто за бебето си?
-
Защо майките изпитват толкова голяма драма около кърменето на децата си?
Аз лично не бих давала, но бих се постарала това дете да види свеж въздух и малко слънце поне за 30 минути всеки ден. Чета февруарки от време на време, впечатление ми направи, че голяма част от тях все още не са излизали навън. Че то аз ще се вкисна от стоене вкъщи, какво ли остава за тези малки човеци. Лично мнение де - ние сме навън от деня, в който излязохме от болницата (иначе и там излизахме на терасата, но за малко).

. г-жа Стихийно Бедствие и аз така като теб преди 6г. не успях да кърмя успешно, защото нямаше кой да ми каже и бях много обезверена. Сега доста четох и се интересувах. Затова се опитвам да кажа на всички, които са притеснени че не са сами.
Мен изрично ме питаха как искам да застана
Ако е много студено и ветровито да, но иначе не виждам причина да стоим затворени вътре