Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 530
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Запис Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Кафенце-за  N-ти път -чудесна тема Hug
Хубав ден,дами!  bouquet

# 16
  • до едно тепе
Сигма доста по-добре,но се схванах от мързелуване вкъщи hahaha Лапам си шепата хапчета и се крия на топло.

# 17
Здравейте, бандаа! Party
Кафенце, чудесна темичка! Много сладки тумбаци си сложила!   bouquet
Мециии, пожелавам ти най-прекрасната и приказна сватба! Взимай от всичко по много, че е само веднъж! Целувкииии! Hug Hug Hug

# 18
запис,,,
Кафенце чудесна тема,,,
Меци пожелавам ти един не забравим ден с много положителни емоцииииииии Hug Hug Hug

# 19
запис и от мен та макар и не на първа страница  Laughing
Меци с пожелания за най-прекрасния сватбен ден  bouquet

# 20
Скъпи мили момичета !За да няма недоразумения защо ме няма в нито едно списъче искам да поясня че помолих КАФЕНЦЕТО да не ме включва никъде засега защото ще си дам почивка !Не се получиха нещо нещата ....само спокойно -не ми е чак толкова зле Naughty-ще се оправя !Моля ви само без съжалителни думи!Продължавайте темичката все едно нищо не е било!-излишно е сега да губим място тука за съжаления!Нека темичката даже бъда най-прекрасната досега!Все пак започва със страхотна сватба!Меци разбий ги! Hug

# 21
Хайде и аз тук
Кафенце, отново чудесно заглавие   bouquet
Нека новата тема донесе късмет на всички  Hug
Мецани, отново ти пожелавам най-прекрасния ден!
За всички babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Алекс  Hug

# 22
Вместо запис ..............
ДА пожелая на Меци, отново, прекрасен ден  Hug
И леко раждане на Весито, Котенцето и Джозито  Hug

Кафенце, отново прекрасна тема   bouquet
На всички много стиснати палчета от мен  fingerscrossed

п.с. Опааааа по случайност съм попаднала под прашеца ....... събирам събирам  newsm79 newsm79 newsm79
Миме,   bouquet

# 23
оп и аз под прашеца:))Simple Smile) newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75

# 24
Миме 84, винаги като видя твои пост и се стряскам кога съм писала   Joy

# 25
  • София
Здравейте  Heart Eyes
Меци, прекрасен и удивителен ден ти пожелавам  Heart Eyes

# 26
nas   ха ха  Joy Joy Joyспоко  Grinning

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:37 от maria_84

# 27
Добро утро !Отскоро гледам на балкончето и ми харесва позитивността която цари !Приемате ли нови попълнения BlushИ ние опитваме за бебче от миналата година но все още без резултат.

# 28
БЛИЗНАЧЕ добре дошла ,и по скоро да видиш двете чертички Hug Laughing Hug

# 29
Здравейте,момичета! Hug
Мецани,прекрасен сватбен ден ти желая!Запазете завинаги така силна любовта си,каквато е днес!
maria_1980,взимам си от твоя прашец Hug
Аз не чакам на 7.03.На 2.03 след секс получих леко кърваво зацапване и помислих,че ми идва по-рано,макар че моят цикъл е абсолютно точен-винаги ми е 30 дни.Не ми дойде обаче,беше еднократно зацапване и после нищо.
Не спирам да се надявам за този месец,пък ще видим след 2 дни.
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт