Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 517
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Еххх, с това моето късно ставане, никога няма да се вредя на първа страничка... Кафенце, трябва да почнеш вечер да ги пускаш, че да имаме шанс и ние поспаливите   Mr. Green   Crazy

Прекрасна темичка както винаги!!   bouquet   Нека се окаже късметлийска!

АлексHug
Джозенцееее  Heart Eyes   Пожелавам ти една много много вълнуваща среща с малкия човек!!  Party

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 14:19 от A_vagabоnd

# 46
Поли-Моли Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed-не съм спряла да стискам палчета и да чакаме новина от теб Hug Heart Eyes Heart Eyes
Алекс Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 47
Мецанче,пожелавам ти един ден,изпълнен с много радост,щастие и любов,това е вашият ден,насладете му се!Обичайте се винаги и в най-скоро време бебче да гука във вашият дом Hug
Алексиадата Hugмисля те Hug
Моли,Алексия,дано не дочакате Hug Praynig
Евелина,честито сърчице Hug
Джоузи най лекото раждане ти желая от сърце Hug
Хубави почивни дни ви желая Hug

# 48
  • Варна
Мецанке, пожелавам ти най-вълнуващият сватбен ден.  Hug

Алекс, силно те гушкам.  Hug

Евелнка, честито сърчице! Hug

Джози, леко раждане, мила!  Hug

Бенджи, радвам се да те видя.  Hug Целувки за малката Краси  Heart Eyes

Кафенце, благодаря за прекрасната темичка!   bouquet

# 49
Прекрасна темичка отново....Късмет момичета,късмет.... Praynig EFP stork-boy stork-girl Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 50
Мецииии, желая ти незабравима сватба! Hug
Кафенце, темата отново е прекрасна.  bouquet Hug
Лелята снощи дойде при мен. Cry

# 51
Snarky Chimpfanny издебни я и я изгони box box box  да не идва до края на годината Hug

Оффф а мен като са ме почнали едни болки в кръста от една седмица направо не мога да си намеря място  #2gunfire какво е това чудо и аз не знам

# 52
Цитат

Оффф а мен като са ме почнали едни болки в кръста от една седмица направо не мога да си намеря място  #2gunfire какво е това чудо и аз не знам
rendence   същия проблем имах в средата на месеца и аз...Днес трябва да ми дойде,но вещицата я няма още имам ПМС засега...Какво ли ще става незнам...Дано дано не дойде  Praynig Praynig Praynig

# 53
МАРИЯ МЪРВАКОВА ха дано е сбъркала пътя към теб и да се е изгубила толкова че да и трябват 9 месеца да се ориентира Simple Smile Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
при мен обаче няма как да е от това защото още не е имало О. Crossing Arms

# 54
  • Sydney
само се записвам и после ще чета Simple Smile)))

# 55
Ха най -накрая здравейте и аз да се запиша   wavey,кафенце страхотна темичка   bouquet !И както се казва нова тема нов късмет   love001!И аз съм на мнението на а вагабонд-не ми стига успиването ами и часовата разлика и направо после като се включа имам около 10-15 мин. само да прочета какво е станало  Mr. Green!
Мила Меци  днес е твоят ден изживей го така че да те държи до платинената годишнина от сватбата !Много късмет любов и още нещо ...... (  newsm30)   love001 Hug  bouquet!
На вас момиченца-кокиченца не се услушвайте ами правете бебчета да подкрепяме останалите бъдещи мами и да знаят че не са сами   bouquet Hug!
Криси миличка наистина е страхотна идея за градска срещичка,само да съм в Стара Загора много ви гушкам и се моля за вас да знаете   love001,само да допълня от скоро съм при вас ,а ви чувствам много близки Благодаря Ви !

# 56
МАРИЯ МЪРВАКОВА ха дано е сбъркала пътя към теб и да се е изгубила толкова че да и трябват 9 месеца да се ориентира Simple Smile Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
при мен обаче няма как да е от това защото още не е имало О. Crossing Arms
Благодаря ти...дано не дойде.....А при тебе О. ще дойде и ви пожелавам едно прекрасно бебо.....

# 57
НОВА ТЕМА -НОВ КЪСМЕТ-НОВО НАЧАЛО!Благодаря за посрещането !Много сте мили! Hug Hug Hug
Дано още днес някой развее положително тестче!Моята дата е далече още -чааааааак към края на март-тепърва се почва Wink

# 58
  • Габрово
Меци, предполагам вече си новоизпечена г-жа Кънчева ... ами ЧЕСТИТО !!!! Да си живеете дълго в сговор, здрави и усмихнати  Grinning.

Горчиво и продължавайте с танците ... до зори.

Моли, Бенджи  Hug.

Александрия, ама как зверски ти завиждам за финландската ваканция. Много здраве на Дядо Коледа от мен, ама аз подаръка си го искам през ноември  Mr. Green.

Късмет на всички  Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 18:50 от ivap

# 59
  • Варна
Запис и от мен.
Мецанке,
вече сигурно си щастлива госпожа, попътен вятър и добър път на семейния кораб, бъдете много щастливи!

Alexiadata, Snarky,  Hug Hug Hug

Аз пък в момента гледайки снимките от ехографа миналия месец съм налегната от подозрения, че доминантният фоликул е бил отдясно, а не отляво, или аз не съм запомнила, или док се е изразил  погрешно или и аз не знам, ако е така обаче съм егати голямата бяла птица, можех да си спестя всички тези негативни емоции от последните дни.

Общи условия

Активация на акаунт