Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 23 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честито на DIONI, за новия списък!   bouquet  bouquet  bouquet

Леле, Мецанчето се омъжва! Страхотно!!! После ще й пожелавам, като дойде да се отчете!!!  Hug Hug Hug

Записвам се и аз в новата тема! Късмет на всички момичета!!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 61
Аз пък в момента гледайки снимките от ехографа миналия месец съм налегната от подозрения, че доминантният фоликул е бил отдясно, а не отляво, или аз не съм запомнила, или док се е изразил  погрешно или и аз не знам, ако е така обаче съм егати голямата бяла птица, можех да си спестя всички тези негативни емоции от последните дни.

А защо? Искам да кажа, какво значение има от коя страна е бил фоликулът? Иначе негативните емоции е хубаво да си ги спестяваме, но невинаги се получава, за съжаление. Горе нослето, ще стане! Hug

# 62
  • Варна
Ами дясната ми тръба се оказа запушена... Аз залагах много на факта, че овуто се е очертавало от здравата  лява страна и толкова се надявах, ако знаех, че е обратното изобщо нямаше да очаквам нищо... Що съм такова заблудено диване, все нещо недоразбрала Whistling
Ох, Карри, знам че нямам право да се оплаквам, но понякога се чувствам... няма да го пиша, повечето от вас могат да си представят. Как искам всички да се ометем оттук, всички! Все някога ще стане, знам, дано обаче е по-скоро!

# 63
Ами дясната ми тръба се оказа запушена...

Разбрах. Помня, че прави цветна снимка скоро, но резултата съм го пропуснала.  spoko

И спокойно си се оплаквай. Къде другаде, ако не тук? В реалния свят повечето от нас няма на кого да помрънкат и да бъдат наистина разбрани. Тук не е само място за взаимопомощ и обмен на информация, ами и за психологическа подкрепа. Така че от време на време няма нищо лошо да се пооплачем. И дано упражнението с омитането да го изпълним по-скоро. Hug

# 64
Записвам се и аз в новата тема,Кафенце Hugдано се напълни с много двучертичкови мартенички.

# 65
  • Живее на Луната
Запис и от мен в новата тема и дано да я напълним с много положителни тестчета, че в миналата се поизложихме малко.
Честито на всички момичета, с повод за празнуване и специални поздрави за Мецани, с пожелания за прекрасен семеен живот и съвсем скоро да се увеличи семейството й.

На всички останали успех този месец или най-много следващия.

При нас този месец и аз незнам какво се случи.....овулация не засекох, въпреки че мерих само три дни, много несериозно. Отделно от това в един от най-важните дни по мои изчисления пропуснахме и сега незнам......направили ли сме нещо или не, но каквото такова. ще минавам периодично да се отчитам, а междувременно ви следя, вълнувам се с вас и стискам палци якооо.

# 66
Здравейте всички! Нека новата темичка ви донесе късмет и много положителни тестчета. Вече не мога да ви ръся с прашец, за това ...
 stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

# 67
Ей какво си правите по това време?Може би се гушкате с любимите си?Моето любимо е на работа и ми е ужасно скучно...!Искам да попитам за марка тестове за овулация на сносна цена които да са ефективни?Смятам от този месец да следя овулация и графика да си направя и за това питам!От термометрите старите със живак ли са за предпочитане или електронните?Простете за невежеството но виждам много графики тук иискам да започна правилно!

# 68
  • Варна
Карри Hug
--Bella--,
колко дни ти е цикълът, може би късничко си почнала тестовете, затова не са засекли. Дано да сте улучили момента Simple Smile
Близначе,
аз съм много доволна от Oview. Колкото до термометрите, мисля, че живачните са по-точни, но не се намират вече. Електронните освен това ме дразнят с пищенето си. Мъжът ми наскоро купи някакъв подобен на живачните, само че течността е друга.

# 69
МЕСЕЧИНКА ВИТОРОГА благодаря!Ние пробваме от лятото миналата година  и не став и не става та затова мисля вече сериозно да засичам овулация !Имах скоро живачено но се счупи  и то в къщи викахме 112 да ни поръсят и така...вече нямам такъв а и не знаех че трудно се намират...А имаме електронен ама нашия така тихо пищи или аз съм глуха не знам но не го чувам под пластовете дрехи !Мери се иначе винаги сутрин нали-така съм чела?
Ох днес ми беше много превъзбудено откъм положителни емоции и не мога да заспя!Някой с моя "проблем "?

# 70
Месечинка виторога другите са на спиртна основа,но за нищо не стават.Ние имахме обаче само веднъж успях да си измеря температурата ,ако вдигне 38/39 до там после не може да се свали.Ние нашия го хвърлихме.Наши познати ми бяха казали ,че тези на спиртната основа може да се свалят в чаша със топла вода ,но дали е вярно не знам.[/i]

# 71
  • София
Близначе, добре дошла и успех! Аз ползвах Clear test за овулация. При мен нещата се получиха, когато започнах да следя овулацията си и при забременях от опит 2 дена преди ову. Успех!!!

# 72
Значи явно ще започна със пищялката да меря!Ако започна примерно в 7 трябва да е в 7 всяка сутрин нали така?Още от утре почвам тъмън ми свършва вече....трябва да се вземат мерки вече..няма начин !
ЕЛ БИ ЕН благодаря и на теб за съвета!Като цени нищо не казахте?Цената определя ли качеството?Ама как лаишки питам кой знае колко пъти сте обсъждали темата ...съжалявам но все отнякъде трябва да се почне.....пък аз не искам повече да отлагам във времето и без това ми е много мъчно вече....

# 73
  • София
Бяха към 8 лв за 5 тестчета, не е евтино...

# 74
Като цени нищо не казахте?Цената определя ли качеството?Ама как лаишки питам кой знае колко пъти сте обсъждали темата ...съжалявам но все отнякъде трябва да се почне.....пък аз не искам повече да отлагам във времето и без това ми е много мъчно вече....

Овю са по-евтини от Клиър ову, а аз лично съм по-доволна от Овю. Общо взето няма особено голяма разлика, понякога зависи и от партидата, но за ориентиране стават. Като изкараш един-два цикъла, ще си наясно и ще се оправяш и без тестове. Пък дано не ти се налага дълго да ги ползваш. Цената зависи и от това откъде ги купуваш - в големите вериги тип Ремедиум са по-евтини.
За термометрите - аз винаги съм използвала електронен, доволна съм. Чети упътването - на моя например пише след изпищяването да се държи още 3 минути - явно е до модела. И да, гледай да е по едно и също време, преди да станеш.

Успех и само спокойно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт