Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Честит имен ден на празнуващите  Hug

nas, честита годишнина, пожелавам ви мнооого любов и щастие  Hug дано да му подариш подаръка който искаш  Heart Eyes

Съни, много ме развълнува клипчето с бебка  Hug страхотна е  Heart Eyes

момичета, пожелавам ви приятен ден, да си починете добре и давам стиснатите си  палци на нуждаещите се от тях  Hug

# 571
Съни, гледах клипчето, пупупу, да сте живи и здрави! Много е сладичко бебчето!   bouquet

# 572
Съни много хубаво клипче ,браво красота от всяка де душица ....
Nas малко със закъснение ,но и аз да ви честитя годишнината да сте живи и здрави и със всяка година все по щастливи Hug
Илианка не го мисли толкова ,и аз примерно страшно много искам да си имам момиченца ,но каквото е такова стига да е живо и здраво...казвали са ми ,а съм и чела ,че не трябва докато е бременна жената да има силни предпочитания защото детето усеща и му става криво,,,,не знам дали е истина ,но във статия съм го чела. Naughty
Честит имен ден на празнуващите днес,и със този ден да изпратим зимата Hug

# 573
Минавам само да ви поздравя. Честит празник на всички, които празнуват днес и на тези, които съм пропуснала последните 4-5 дни. Много сте и не запомних всички.  Blush
Времето е само за разходки, така че се възползвайтее! :party
:

За отчет-около мен не се случва нищо и затова и не пиша. Истината е, че и да чета във форума и да не чета, мисленето не се променя...

# 574
Здравейте, момичета! Запис и от мен...
Едва сега успявам да влеза и да ви честитя 8-ми март с пожелание да сте много щастливи, обичани, обичащи и удовлетворени жени (и мами)!
Бързам да честитя (с малко закъснение) и голямата радост на Джози и Весето. Да са ви живи и здави слънчицата!
Мила, Меци, честит брак! Да сте много влюбени и щастливи и да множите новоизлюпеното семейство!
Алексиадата, добър план си направила за храненето си и дано скоро доведе до прекрасен резултат! Hug
Ети, стискам палци за скорошно и леко възстановяване и на двамата!  Hug
Нас, честита ви годинишнина! И на вас пожелавам много щастие! Супер торта!

Момичета, след дълго невлизане в темата ще дам кратък отчет със смесени новини при мен: откриха ми нещо наречено "ендометриална хиперплазия", за което все още си изяснявам какво е, какво трябва да направя и доколко пречи на Целта; изкарах едно леко грипче; направихме още една спермограмка (отново кофти, този път доста); и последно - езикът ми покафевя - слава Богу най-вероятно нищо сериозно, а оттам избива контрастът от хидротубацията, която правих неотдавна!

И последно: добре дошли на многото нови момичета, които виждам (макар че по-скоро аз направо се почувствах като "нова" Simple Smile) и дано да имат късмета да не се задържат тук до следващото ми влизане! Wink
П.П. Честно казано, не знам как всичко стана в лилаво, не беше чак такава идеята....

# 575
  • Варна
Apr,
миличка, не знам какво представлява ендометриална хиперплазия, но всяко откриване на проблема е стъпка към преодоляването му, вярвам, че това скоро ще стане при вас Hug
Pisan@,
 Hug
И при нас нищо ново, мъжът ми е болен, как да го натискам за нещо, а моментът наближава все повече. Ще видим Whistling

# 576
Apr Hug Hug-и аз не мога да се включа с компетентно мнение...дано скоро всичко се нареди както трябва Peace Peace Hug
Месечинка-ах..тези мъже ooooh! Whistling Heart Eyes
Времето е повече от страхотно fiuuuuuu fiuuuuuu-аз на работа-мъЖо също Crazy..послушно си чакам контролата,че вече  Flushed Flushed boo
А на именниците -Да вие живо и здраво името!

# 577
Апр всичко ще се нареди, ще видиш.  Лилавото е прекрасен цвят, дано ти донесе много късмет!  Hug Hug Hug

# 578
Ей как сте маймунки??????Гледам много "стари "муцуни писали !!!Искрено ме зарадвахте!!!!!Пишете по-честичко че наистина много липсвахте!!!!
МЕСЕЧИНКЕ ей ....!Ти нали вървиш долу горе с мен та наистина сега е времето за действие....ех що си нямахме по един резервен мъж...ей така за смяна от време на време единия като предаде фронта WinkНие днеска след много гаден скандал се укротихме усмирихме и вечерта завърши на китайски ресторант!!!Много се смяхме защото като поръчвахме аз питах нещо китайчето и то вика -КВО? Joy Joy JoyПросто нищо не разбира извън менюто милото!!!!
Apr каквото и да е лек ще има!Важното е че е открито!Намерен проблем е половин проблем!УСПЕХ МИЛА АПР! Hug Hug Hug
РОСЕЛКА ти как си?Какво става с вашия напредък в областа на бебеправенето вече? Hug
ПИСАНЧО как е стомаха?Не може съвсем нищо да не се случва?Сподели! Hug Hug
Честит имен ден на празнуващите!Тодорка БОЕВА ти празнуваш ли днес?  bouquet
Ние тази вечер също трябва да  luvbed Wink

# 579
  • Варна
Цитат
.ех що си нямахме по един резервен мъж...ей така за смяна от време на време единия като предаде фронта

hahaha hahaha hahaha
Аз днес правих ову тест - отрицателен, но с доста близки по наситеност черти, вероятно утре ще е +. И ЦС си имам, дано утре да ми се усмихне късметът Blush Успех и на вас, действайте Hug

# 580
Алекс още месец и два дни до бебеправенето. Виж ми лентичката.  Hug

# 581
Уф момичета налегнали са ме едни такива предчувствия ли да ги нарека,как ли?Когато забременях с дъщеричката ми знаех,че съм бременна още преди да си направя тест-просто си бях сигурна.И сега днес пак от сутринта ме е налегнало много яко това същото чувство-направо ще откача   smile3511 smile3511 smile3511
А няма как да съм бременна,че точно 3-4 дни около предполагаемото ми Ову не сме правили  luvbed
просто няма как да е станало нещо!Да идва този 19 да си ми дойде лелката вече,та да се поокопитя малко!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ-ДА ВИ Е ЗДРАВО ИМЕТО

# 582
РОСЕЛКА ти да не мислиш че аз мога да разбера по лентичката -като го няма ясно обяснено като за индианци като мен! Joy Joy JoyИначе то не останало!Аз помня че април беше тъй или иначе!Много мина мъничко остана нали така беше? Hug Hug Hug Wink
МЕСЕЧИНКЕ айде дано улучите този ценен момент !!!! HugИ  да е без ядове тоя път!!!! Praynig
jiorjita айде де!!!дано да си права в предчувствията си! Praynig Praynig Praynig

# 583
  • София
Дубрутруууууу
грейна слънце и темата опустя Heart Eyes дано сте се отдали на много любов и скоро да се фукате с резултати от нея Praynig Praynig Praynig
честит имен ден на празнуващите на патерица  bouquet
тази сутрин ми е много усмихнато, макар че съм гроги Heart Eyes вчера бяхме в Борисовата и Ого така се радваше, много емоции му се събраха и нощес до 12 не успя да заспи от превъзбуда и цяла нощ беше неспокоен Crazy
желая ви многооо слънчев, усмихнат и любовен ден newsm10 newsm53 smile3521 newsm51 smile3503 newsm53

# 584
Добро утро   Nature Sunny

Момичета, включвам се с една молба  Blush Моля за вашите вълшебни палчета за утре, защото сме на 2ра ФМ  Blush Heart Eyes
Ще дам пълен отчет, когато се прибера  Hug

Пожелвам ви слънчева и усмихната неделя   bouquet Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт