Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за страхотните пожелания за мен и малкият ми юнак  Hug Hug Hug Пожелавам на всички ви да изпитате това незаменимо щастие  Hug Hug Hug Ние от днес сме си в къщи. Бебчо е спокоен (засега), дано е така и занапред.  Flutter

# 556
НАС честито и от мен!Да имате още много такива щастливи и сладки мигове!!!!Тортата изглежда прекрасно!Крема парфе ли е?Правих скоро подобна затова питам и аз?  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
Атадарче, Алексиадата...не ща вече мома бе.Аз тъкмо свикнах, че е момче, то пък сега момиче стана. Сега до понеделник няма да мога да спя спокойно  ooooh! Луда ще стана вече... момче, момиче, момче, момиче...еее край няма  Joy

# 558
Нас, честито. Хапвам виртуално малко торта, че много вкусна изглежда, ако мъжо не я хареса, такава недовършена, пробвай да ми я метнеш по скайпа  Joy

Илианка, то ще е изненада бе, поне от сега си знаеш, че да купуваш неутрални дрехи, че една моя приятелка няколко дни преди да роди й казаха, че на беба й пораснала пишка, пък всичко си беше беше розово  Mr. Green

# 559
Илианка, аз така се зарадвах на момата ти  Wink

Лоли, той щото я метна веднага затова си остана недовършена, едва успях да я снимам  Joy

Благодаря ви, момичета за пожеланията  Embarassed  Така се надявам да му направя един малко закъсня подарък другата седмица, пък и скоро и рожден ден имам тъй че време е вече за най-хубавия подарък  newsm32
Най- добрата ми приятелка ме сънувала онзи ден, че и съобщавам, че съм бременна и след това случайно в едно списание прочетох, че този ден е пророчески и ясновидски, така че .......... ще видим колко е  Laughing

# 560
  Така се надявам да му направя един малко закъсня подарък другата седмица, пък и скоро и рожден ден имам тъй че време е вече за най-хубавия подарък  newsm32
Най- добрата ми приятелка ме сънувала онзи ден, че и съобщавам, че съм бременна и след това случайно в едно списание прочетох, че този ден е пророчески и ясновидски, така че .......... ще видим колко е  Laughing

Едни палчета имаш от мен!   bouquet

# 561
Оооо Лолитка...аз като една "вихрушка" в ибей вече съм накупила всички необходими дрешки от 0 до 6 месеца  hahaha Ако наистина е мома, някои неща ще ги ползвам, защото са неутрални, но други ще се продават, няма как.Даже от сега има желаещи от мамите в отчетната.Ама пък...да го погледна от хубавата страна...аз поне обожавам да пазарувам от ибей, така че ако е момиченце ще повторя шопинг тура  Peace

# 562
  • Варна
Nas,
честита годишнина, още много години да се обичате и подкрепяте  bouquet Пожелавам ви най-хубавият подарък!
Sunny  Hug

# 563
Нас,честита годишнина,още дълги години любов и разбирателство да има  bouquetа тортата изглежда страхотна,ммм Heart Eyes

# 564
Здравейте сладурки,как сте?
Аника радвам се дай боже само хубави новини до края с малкото сладурче  Hug
Мецанче айде чакаме след този прекрасен меден месец продължение в такъв вид  EFP  Praynig fingerscrossed  Hug
Мариа честит втори юнак   bouquet
Илианка радвам се само хубави новини за напред с момата може би   33uu  Hug
Лейди Ви дай боже всички за това се молим нощ и ден,но ще се случи  Praynig  Hug
Съни просто нямам думи всичко е в сълзи от щастие и вълнение,не само че ни радва чуждото щастие ами ни и зарежда много положително така че   bouquet  Hug
Нас честита годишнина мнооооого любов и малки насчета да щъкат около вас   bouquet  loveuuu
А сега на всички  Hug Hug Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 565
  • до едно тепе
Здравейте мацкии. Днес отказах фирмените пиршества ииии имах време да ви попрочетааа.
И понеже са доста странички и маалко позабравих какво щях да пиша Embarassed
Съни бебчето е страхотно.Да расте и да шава все повече fingerscrossed
Честити розови гащета на Металтинка и сини на Мария и Ренка
Илианка вашите освен да ги чакаме да ги потвърдите и пак да честитим hahaha
Лейди Ви въоръжи се с търпение миличка и скоро ще стане Wink
Нас сърцето ме заболя като видях тортата,а пък как почнах да се лигавя пред екрана да не говорим.Честита годишнина.Да се обичате много и скоро да получите най-прекрасния подарък.
Миналата седмица си заплюх един сладолед с подсладител за лятото Whistling
Това е от мен засега.До неделя след обяд да сте напълнили темата с хубави новинки,че тогава най-рано ще мога пак да ви нагледам Flutter
Щях да забравя fingerscrossed и  Hug и много бебеносен уикенд.

# 566
  • София
Дубрутрууууу
nas Честита годишнина  bouquet любовта, приятелството, разбирателството, щастието и тръпката винаги да са с вас Praynig Peace Hug силно стиснати палци за най - прекрасния подарък! Praynig Praynig Praynig вярвай в знаците - нищо не е случайно Peace
jozyy добре завърнали се Peace дано и занапред бебчо е кротушан и да не ви позволи усмивките да слязат от лицата ви Peace
Илианка Simple Smile Я да си спиш!!! гледай нещата от хубавата страна, в понеделник вече каквото и да кажат все ще те зарадват  Wink Crazy Hug  права е lolilita_ купувай неутрални дрехи и си измисли две имена за всеки случай, че на една позната момчето, като се роди го кръстиха Мария Joy имай си едно на ум Peace
желая ви много весел и усмихнат уйкенд изпълнен с многооо любов и положителни емоции Praynig Praynig Praynig

# 567
Добро утро - вече май към добър ден отива  Simple Smile
Много пусто днес в темичката  Simple Smile
Днес трябва вече да изпращам гадната лелка и дано вече да й е за последно за следващите 9 месеца , че ще има бой  Crazy
Хубав ден момичета  Hug

# 568
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

# 569
  • Варна
Честито на всички празнуващи и от мен  bouquet

Илиянка,
това им е лошото на ехографите - днес момче, утре момиче, накрая не се знае Joy Едно време като е било 100% изненада хич не са го и мислели - каквото, такова Laughing

Общи условия

Активация на акаунт