Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 051
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Съни , страхотно е ...  Hug

# 541
А бе прочетох й поста,ама първо не ми се отвори файл.бг, после го отворих, ама си мислих, че гледам на Илиянка бебето....Изпушила работа

# 542
 hahaha време ти е за водното легло .

# 543
Бе мен ако питаш е крайно време да се изруся, но няма да ми отива, прекалено бяла ще стана  Joy  Както обичам да се шегувам- аз по душа съм руса...

Блондитата, да не се вържете сега...всичко е в кръга на шегата

# 544
Момичета, вчера на прегледа се въздържах, но вие сега ме разплакахте  Cry Благодаря ви !
И кой беше казал, че момичетата тук не се радвали на чуждото щастие   newsm78
Обичам ви !

# 545
Съниии, невероятно клипче. Това си е незаменим спомен за цял живот.За съжаление и на мен на първата Фм не ми записаха клипче, а само диск със снимки.Ще взема сега в понеделник да нахалствам и да си искам клип  Peace

# 546
Съни, каква красота  Heart Eyes  Hug  Hug Аз съм просто безмълвна....Колко много красота и любов има по този свят  Hug

# 547
Съни,страхотно бебоче,чак ми се напълниха очите от радост Hug
Стискам палци на всички,които не чакат тия дни Hug

# 548
Съни, много е сладък бебчо, гледах клипчето 3-4 пъти, толкова красиво нещо не бях виждала скоро! Благодаря ти, че го сподели с нас!  Hug

# 549
  • София
Илианка Simple Smile това твоето слънчице от сега си прави шеги с вас - дупе да ви е яко Peace живо и здраво да е - това е най - важно Peace пък ние ще стиснем едни палци за розови гащи Wink
ужас какво е станало в Япония сега разбирам Sad Господ да е с тях Praynig
Lady Vi всички тук това искаме Peace и дай Боже всеки му и то възможно най - скоро Praynig
Sunny 777 радвам се за добрите новини от прегледа и честити ви порозовяващи гащи Peace прекрасни кадри и емоции - настръхнах Hug Hug Hug
желая ви спокойна и любовна вечер Hug Heart Eyes Hug

# 550
 newsm78 110 000 изчезнали  ????

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 17:40 от sigma

# 551
СЪНИ наистина невероятно!!!И аз благодаря че го споделяш с нас!!!Сега ще искаме още повече своите бебчета!!! Hug Hug :hug:Как хубаво го е казала АНИКА -малкото СЪНИ..... Heart Eyes Heart Eyes
ИЛИАНКАААААААААААААА знаех си аз знаех си.......помниш ли ме как ти врачувах.....абе женско е това дете бе какво ще ми разправят разни си там лекари и апарати... Joy Joy Joy!!!!Знам че предпочиташ момиченце и затова се радвам много за теб!!! Hug Hug HugИ се радвам че пак започна да пишеш!!!

# 552
Съни, уникално еееееее Hug

Момичета аз влизам набързо да ви почерпя, че с миото имаме годишнина днес   loveuuu
Черпя ви с тортичката която му спретнах

Малко недовършена, нооооо  Blush

# 553
nas честито още много време да се обичате Simple Smile
Аз съм на диета и няма да казвам какви лиги ми потекоха като видях тортата  ooooh!
Какъв е белият крем изглежда много вкусно?

# 554
Честита годишнина Нас ! Много да се обичате и разбирате  Hug
Тортата изглежда много вкусна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт