Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52

• 24 051
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Наистина кошмарно. Дори и перфектното им строителство не може да предотврати това, което става Tired

# 526
Сигмичка, това наистина е страховито.А и силата на труса...8,9  ooooh!
Лолитка или с подстригването ми миналия месец съм отрязала пишоната на бебето  hahaha Шегувам се разбира се, поредното глупаво суеверия, на което много се смея

# 527
Тези кадри от Япония са просто  ужасниииии. #Crazy  Shocked,косата ми се изправи....Бог да им е на помощ на тези хора...  Praynig
Илианка Simple Smile ами да честита момата сега пък то накрая ще си покаже,,,,хубаво е ,че всичко  е ОК.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 14:29 от maria_84

# 528
Така искам вече да съм бременна момичета. Постоянно мисля за това.  CrazyНа всички тук пожелавам до два месеца да са в отчетните теми и никой да не се вясва тук, та чак темата ни да изпадне на някоя от последните страници. Praynig Hug Praynig

# 529
Ей т'ва е Илиянка, даже ако ти кажат на ФМ момиче и се роди такова, може да напишеш "какво трябва да направите ако искате момиченце" Joy

Лейди, всички искаме това. Днес на моята приятелка да й казали, че вече ще ражда (скоро влиза в деветия,но няма да дочакат термина вероятно) и така се развълнувах...

# 530
Lady Vi

Re: Тестче бяло с 2 червени чертички...Чакаме от Баба Марта ей такива мартенички -52
« #528 Пет., 11 Март 2011, 14:34 »  

--------------------------------------------------------------------------------

На всички тук пожелавам до два месеца да са в отчетните теми и никой да не се вясва тук, та чак темата ни да изпадне на някоя от последните страници.    

Аз само ще добавя амин ДАЙ БОЖЕ Hug

# 531
Присъединявам се към това пожелание ! Наистина дай Боже  Praynig

# 532
Здравейтеее. Момичета, не ми се сърдете, че не пиша (редовно ви чета), но сякаш чавка е изпила мозъка ми и трудно се средоточавам да запомня каквото и да е. Обзел ме е такъв мързеееллл  ooooh!
Илианка  Hug
Дарла, радвам се, че ни навестяваш  Hug
Ренка, Металтина , честити ви цветни гащета.
Аника, радвам се за хубавите резултати. Дано все такива да са до края  Heart Eyes
Тони, радвам се и за твоите добри резултати. Скоро чакаме розови гащета и от теб  Laughing
Неземна, дано сте я спукали тази киста и съвсем скоро и ти да се преместиш в списъчето най- горе  Hug
Ети, как си мила ?
Заправих какво още щях да пиша и моля да ми простите в случай, че пропускам някоя от вас.
Много стиснати палчета за нуждаещите се и много прегръдки за всички с провесени нослета  Hug
При мен новините са следните: Вчера бях на ранен скрининг и малкото човече не спря да шава. Док ми направи записче и брат ми каза, че се чешело по главата  Mr. Green Всичко му е добре и всичко си има за тази седмица. Към момента нещата вървят към розово оцветяване на гащите. От притеснение няколко дни преди прегледа ми излезе херпес на устата  ooooh! , но сега съм спокойна. Вече съм голяма (въпреки, че ми се струва много рано) и не се побирам в дрехите си  Laughing Днес също разбрах нещо прекрасно - една колежка, която много уважавам е също е бременна и то с 4 дни преди мен. На нея й е второ детенце, но наистина много се зарадвах. Сега ще има с кого да се вълнувам и на "живо".
Това е около мен. Много ви обичам и се радвам, че ви има. Знам, че скоро ще ви засичам в отчетните теми всичките до една, а следващата ни срещичка ще е на тема: "Какво правеше малкия човек на последния преглед!". Целувам ви !
Някои момичета ми липсват в последно време  newsm78
Ако някоя от вас желая, може да ни види на следното адресче: http://www.file.bg/c88350xSLPH
Хубав, слънчев и прекрасен уикенд ви желая.

# 533
Габи,
разкошно е това бебе . Hug
Направо ми се насълзиха очите .

# 534
Здравейте
Илиянка ,разсмях се и аз нека да е живо и здраво ,пък каквото ще да е  Hug Hug
Олееееее наистина това което се случва с Япония е ужасно.моля се за всички хора там Praynig Praynig
Дарла радвам се ,че пишеш Hug Hug
Сънииииииии мале настръхнах цялата ,много е хубаво Hug Hug

# 535
Габи, много сладко клипче Heart Eyes Hug браво на бебоче Hug...мен пък нито на ЖК ми дават клипче, нито на ФМ като ходих  Tired Confused

# 536
Sunny 777 много сте сладки пу пу пу да ви наакат кокошките.   bouquet

# 537
КОя е Габи и кое е клипчето  newsm78? Пак ми се изпари мозъка.....

ААааааааахааааа, сори Simple Smile Сънче нещо ви слях в едно с Илиянка, ти си била Габи Simple Smile
Много сладко туй бебче!

# 538
Лоли, ама ти как четеш? newsm78
Габи е Съни 77, а клипа е в поста и .

# 539
Лоли, Съни е Габи Hug клипчето тя си го е пуснала в поста си да го гледа който иска, теглиш го, разархивираш го и гледаш как малкото Съни мърда Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт