Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 955
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не мога да си обясня защо , но тук Харун ми изглежда смешен!!
Че се е маскирал като калинка ли? hahaha Репетира "Джеймс Бонд" за Холивуд. Joy Joy Joy
Успешно му се получава.......Отлично ....приклекнал ....сред четирилистната детелина. Joy hahaha
Изпусна врагът си .....и сега ще действа под прикритие

# 91
Меги,ми то и при предишните отвличания на Еда,семейството и не разбра...
знаеха само за отвличането на Ямур...

# 92
Боби , браво!Чудесно стихотворение!!
 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

Ехоооооо,фенките на Харун сме много повече!!
Тук има двоен стандарт #Cussing out #Cussing out #Cussing out,вредили са се блондинки и то само две!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Меги, аз виждам блондинка и брюнетка! newsm78
Вени , едната е на руси кичури и аз затова я "метнах" при блондинките!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93
  • София
Във фрагмента се виждаше , как Бату гушка малката.
Може да е проявил разум и пред нея да не е беснял!!
Дори в разюмето това е загатното ,колко дружелюбно се отнасял Бату,дано наистина не съсипват детската му психика  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
в опит да hissettirmemenin Yağmur'a .. Бату е изключително приятен, насладете се на последния мач .
Рекси , чак след като каза , и  го прочетох .За това става дума нали??
Да,явно Бату няма да издеввателства над детето,но достатъчно  изродщини  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще приложи над Еда,а и над Харун

# 94
Не мога да си обясня защо , но тук Харун ми изглежда смешен!!
Че се е маскирал като калинка ли? hahaha Репетира "Джеймс Бонд" за Холивуд. Joy Joy Joy
Успешно му се получава.......Отлично ....приклекнал ....сред четирилистната детелина. Joy hahaha
Изпусна врагът си .....и сега ще действа под прикритие
hahaha hahaha hahaha

# 95
Боб, адмирации за чувствените стихове- "Мълчалива прошка "  и "Леден"! Както и за хумористичното "Не така"....
А, по повод снимката с фенките...ги виждам блондинка и брюнетка...Така,че няма място за притеснения...

За теб:

# 96
Във фрагмента се виждаше , как Бату гушка малката.
Може да е проявил разум и пред нея да не е беснял!!
Дори в разюмето това е загатното ,колко дружелюбно се отнасял Бату,дано наистина не съсипват детската му психика  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
в опит да hissettirmemenin Yağmur'a .. Бату е изключително приятен, насладете се на последния мач .
Рекси , чак след като каза , и  го прочетох .За това става дума нали??

Не! Това е от последната серия ,кадето ги примами да се качат в колата.

# 97
  • Русе
Меги,ми то и при предишните отвличания на Еда,семейството и не разбра...
знаеха само за отвличането на Ямур...
В моите фантазии всичко си излизаше наяве, пред всички. В големия "сблъсък" между Бату и Харун го бях проектирала. Ех, да можеха да ми прочетат мислите сценаристите?! smile3521

# 98
Защо ли си мисля, че Бату не би навредил по никакъв начин на Ямур? newsm78
Ирка и аз така мисля!!
Няма да посегне на детето, най - вече заради сестра си!!

# 99
Дами, след поразителния фрагмент и "помрачаващият" снимков материал, Ви предлагам по  едно питие:

# 100
# 101
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
Джемил явно чува разговора на Ферда и Тюркян,за бременността на Ферда.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78
Да ,явно е така.Арас насочва гнева си срещу Харун!!

# 102
  • Русе
Дами, след поразителния фрагмент и "помрачаващият" снимков материал, Ви предлагам по  едно питие:

Мокси, точно се чудех какво да пия, че ми е жадничко! От всичко - по малко! smile3508  love001

# 103
  • Русе
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78
Ако е така, Арас ще е най-голямото говедце! Вместо да се ерчи на Харун, да го бе разбрал и да му помогне! Не стига ,че знае кой е Кенан и си мълчи...! smile3515

# 104
  • София
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78
Защо пък Арас да насочва гнева си срещу Харун,по скоро би се опитал да му помогне,гнева му ще е насочен кум Бату,защото той все пак го предупреди да стои далеч от Еда и Ямур

Общи условия

Активация на акаунт