Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 942
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
милена пропуснах - благодаря ти за превода  bouquet

# 151
  • Русе
Ето, скромния ми опит, сигурно има още какво да се желае, но:

„Неабравима'' - 74. Епизод - резюме:

Харун е разтърсен до дъното на душата си от попадането на Еда и Ямур в ръцете на най-големия му враг…  Но истинкият удар ще дойде след това… Предложението на Бату ще изправи Харун срещу най-трудното решение в живота му… Еда пък прави усилия Ямур да не се досети за събитията… Бату е изключително доволен от последните събития, той няма да пропусне да се наслади на тази последна игра… Започнала е най-трудната нощ в живота за Харун… така и за Еда и Ямур.
1.Една информация свързана с Бату се предоставя на Харун и предизвиква голяма изненада… Това развитие го обърква толкова много, но и го зарадва… Защото вече в тази смъртоносна игра държи в ръцете си и един силен коз.
Научавайки за стореното от Бату, Арас е обхванат от силен гняв… Този гняв отново ще го доведе до сблъсък лице в лице с Харун, но този път всичко е много по-различно. 2.В същото време още една различна изненада очаква Харун… Кое е това развитие, което предизвиква голямо изумление и ядосва Харун?
Докато Ферда полага големи усилия да прикрие бремеността си, ще й бъде дадено да разбере че срещу съдбата не може да се отива… При това по много болезнен начин… За семейство Гюлер  предстоят черни дни.
Докато Бату осъществява стъпка по стъпка плана си, Харун не бездейства (не чака напразно)…. Само че изглежда, че шансът е на страната на Бату… Бату иска да даде на Харун един урок и показва още веднъж колко е жесток… Времето е спряло, най-сетне е настъпил момента двамата врагове да разкрият козовете си…3. Какво е изненадващото развитие, което ще доведе до изумление Харун? Как ще се изправят един срещу друг Бату и Харун? Кой ще излезе победител от тази смъртоносна игра?
Отговорите на всички тези въпроси и още за Незабравима ще намерите в изпълнения с емоции, вълнение и напрежение 74. епизод на 9 март, сряда вечерта от 23:00 ч. от екрана на ATV...

1. Едже
2. ?
3.Бату ще поиска срещу Яамур или Мелда, или самия Харун.

# 152
Задава се една серия с безкрайно много изненади...Само да не останем накрая ние изненаданите, с някой непредвиден ход на сценаристите?!

Милена,благодаря ти за превода... newsm51 newsm51 newsm51

# 153
Милена, благодаря ти за превода.

newsm51 newsm51
Много ме притесни ето това

Ето, скромния ми опит, сигурно има още какво да се желае, но:

„Неабравима'' - 74. Епизод - резюме:

Бату иска да даде на Харун един урок и показва още веднъж колко е жесток… Времето е спряло, най-сетне е настъпил момента двамата врагове да разкрият козовете си… ...

Най-големият удар, който може да нанесе е .... по Яамур... оффф newsm78

# 154
  • Русе
Милена, и аз благодаря за превода! Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 155
  • Русе
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.
Изобщо да не си го и помислят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Уби ме с този коментар! smile3501 smile3501 smile3501

# 156
[
1. Едже
2. ?

2 е възможно да бъде помощта от Арас..Това също ще изненада Харун,но в същото време ще го ядоса, защото  знае за чувствата на  Арас...

# 157
  • Русе
Приех го като пред-осмомартенски реверанс от страна на съседите. Grinning

# 158
  • Русе
[
1. Едже
2. ?

2 е възможно да бъде помощта от Арас..Това също ще изненада Харун,но в същото време ще го ядоса, защото  знае за чувствата на  Арас...
smile3555 smile3555 smile3555 Как не се сетих, толкова е близо до ума! smile3501 smile3501 smile3501

# 159
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.
Изобщо да не си го и помислят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси,
не ми се мисли ако бройката до 7 е все момичета...Харунски ще си тегли куршума сам...

# 160
  • Русе

baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Съмнявам се тоя ....Бату .....татко дали ще може да стане.Толкова ....проклет.Семенната му течност и тя ако е толкова проклета.....и не иска с никой да се среща :xarms Crossing Arms Crossing Arms
Сам да си остане и Еджето....ще го напусне. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ааа, Боб...Никакви съмнения нямам относно този филм, толкова е напреднала медицината при тях...Спомни си как излекуваха Бурак от рак, а сега са на път да реабелитират и баба Тюркян от същата коварна болест...Защо пък да нямаме и прецедент със семенната течност на Бату?!  newsm78 newsm78 newsm78
Относно "семената" , нямам притеснения! Те, жените от сем.Гюлер, здраво държат!

newsm62 newsm62 newsm62

Така е Вени...Кака Ферда е с две и едно на път,Еда си има Яамур, защо пък и Мелда да не се отчете...
Ред й е и й се полага! newsm62 Ами "честа и достойнството"? newsm09

# 161
  • Русе

Рекси,
не ми се мисли ако бройката до 7 е все момичета...Харунски ще си тегли куршума сам...
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 162
  • София
Много ще ..го..изумляват Хубавелко newsm78 #Crazy newsm78.То пък бива ,бива ама чак пък толкова.......

# 163

Ред й е и й се полага! newsm62 Ами "честа и достойнството"? newsm09

Честа и достойнството ще ги скрием  "под килима", на този етап..... newsm03 newsm03 newsm03

# 164
Благодаря на Милена за превода на резюмето!!
 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51

Ама то ми звучи много страшно!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Много изненади за Харун се очертават!!
Освен за Едже и за някаква друга изненада се говори!!
newsm78 #Crazy newsm78Да не му споделя за връзката си с Мелда.
Или по - вероятно Едже да му каже ,че са смятали да заминат с Мелда за чужбина!!

Общи условия

Активация на акаунт