Бат Арасчо......ли ще помага.Тойзавалията
като види очите на Еда....ще се стъписа и ума и дума ще забрави....камо ли какво трябва да прави

Как спокойно щеше да си живее с Мелинда........

Бат Арасчо......ли ще помага.Тойзавалията
като види очите на Еда....ще се стъписа и ума и дума ще забрави....камо ли какво трябва да прави

Нали са гъсти с Хубавелко
той може да я е светнал за случващото се 

Еда надбяга АУДИ-то й. Може и да е семейна черта "припкането"!
,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.

Харун и Еда ще наемат детектив да ги търси, който в следващите 4 год. няма да открие никаква следя .....Докато един ден не се върнат за да представят на сем.Гюлер най-новия член-бебето на Мелда и Бату....

Харун и Еда ще наемат детектив да ги търси, който в следващите 4 год. няма да открие никаква следя .....Докато един ден не се върнат за да представят на сем.Гюлер най-новия член-бебето на Мелда и Бату....

Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна

..., че и те в нашите! 
То толкова небивалици не съм гледала в всичките игрални филми накуп, колкото във вторият сезон на този сериал.
Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна

А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря
Препоръчани теми