Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 955
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Меги,ми то и при предишните отвличания на Еда,семейството и не разбра...
знаеха само за отвличането на Ямур...
В моите фантазии всичко си излизаше наяве, пред всички. В големия "сблъсък" между Бату и Харун го бях проектирала. Ех, да можеха да ми прочетат мислите сценаристите?! smile3521
те ако можеха на всички ни да прочетат мислите,щяхме да гледаме съвсем друг сценарий... smile3521този,който кесара описа по-рано днес...без особена дискретност... hahaha hahaha hahaha

# 107
Мохито благодаря за питието имаме нужда!  love001
Боб, поклон за чудесните стихове! newsm51  love001
Това му е хубавото на филма минахме през какво ли не и пак сме тук и се забавляваме ! Heart Eyes

# 108
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
Джемил явно чува разговора на Ферда и Тюркян,за бременността на Ферда.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78
Да ,явно е така.Арас насочва гнева си срещу Харун!!
Защо пък Арас да насочва гнева си срещу Харун,по скоро би се опитал да му помогне,гнева му ще е насочен кум Бату,защото той все пак го предупредил да стои далеч от Еда и Ямур
И аз така мисля, защото и в резюмето се казва, че гнева на Арас към Бату, го изпрвя срещу Харун,но този път е съвсем различно т.е. няма да се репчат един на друг, а ще са комбина newsm78

# 109
  • Русе
Ако Бату е покрил Яамур и освобождава Еда срещу сестра си, Едже ще е до нея и няма да разреши нещо да й се случи. Друг е въпроса, че ще почне да гледа на Бату по друг начин. Може и да й светне лампичката за другите му простъпки. Тя не е глупачка.
Може да ни гласят нещо от рода - скришом да искат да напуснат Турция, с Яамур, Мелда...знам ли?! newsm12

# 110
Меги,ми то и при предишните отвличания на Еда,семейството и не разбра...
знаеха само за отвличането на Ямур...
В моите фантазии всичко си излизаше наяве, пред всички. В големия "сблъсък" между Бату и Харун го бях проектирала. Ех, да можеха да ми прочетат мислите сценаристите?! smile3521
те ако можеха на всички ни да прочетат мислите,щяхме да гледаме съвсем друг сценарий... smile3521този,който кесара описа по-рано днес...без особена дискретност... hahaha hahaha hahaha
Ааааа ,сценария на кесара ,беше върховен!!
Гуши - гуши! Laughing
Цуни - гуни! Laughing
муши - муши! Embarassed Embarassed Embarassed

Цитирам по памет!!

# 111
  • София
АУУУУУ .....Хубавелко на долу с главата....съвсем ще му стане лошо.....Кой Еда и Ямур .....ще освобождава newsm78 #Crazy newsm78Бат Арасчо......ли ще помага.Тойзавалията hahaha Joy hahahaкато види очите на Еда....ще се стъписа и ума и дума ще забрави....камо ли какво трябва да прави hahaha Joy hahaha

# 112
Ако Бату е покрил Яамур и освобождава Еда срещу сестра си, Едже ще е до нея и няма да разреши нещо да й се случи. Друг е въпроса, че ще почне да гледа на Бату по друг начин. Може и да й светне лампичката за другите му простъпки. Тя не е глупачка.
Може да ни гласят нещо от рода - скришом да искат да напуснат Турция, с Яамур, Мелда...знам ли?! newsm12
Харун няма да пусне Едже , докато не види и двете свободни!!
Въпреки това аз продължавам да твърдя ,че Ямур вече е освободена.Ако не е , то значи ,че може би е в колата!!

# 113
  • София
Мохито благодаря за питието имаме нужда!  love001
Боб, поклон за чудесните стихове! newsm51  love001
Това му е хубавото на филма минахме през какво ли не и пак сме тук и се забавляваме ! Heart Eyes
Наздраве и от мен LaughingСмехът ......е най-доброто лекарство.Релакс и освежаване hahaha Joy hahaha

# 114
Вени и на мен ми се върти в главата да отвлече Ямур! ooooh!

# 115

Добър вечер, Незабравими!
Мокси, благодаря за новата прекрасна тема!
Боб, чудесни стихове!   bouquet   bouquet   bouquet

# 116
  • София
Харун няма да пусне Едже , докато не види и двете свободни!!
Въпреки това аз продължавам да твърдя ,че Ямур вече е освободена.Ако не е , то значи ,че може би е в колата!!
Дали пък и Менделинка....няма да изприпка с някой пищов.....и да му каже на бат Бату в лицето пред свидетели.....какво мисли за него ThinkingНали са гъсти с Хубавелко Joy hahaha Joy той може да я е светнал за случващото се #Crazy

# 117
АУУУУУ .....Хубавелко на долу с главата....съвсем ще му стане лошо.....Кой Еда и Ямур .....ще освобождава newsm78 #Crazy newsm78Бат Арасчо......ли ще помага.Тойзавалията hahaha Joy hahahaкато види очите на Еда....ще се стъписа и ума и дума ще забрави....камо ли какво трябва да прави hahaha Joy hahaha
Боб, смея се сама в къщи, днес си неотразима! Hug

# 118
  • Русе
От Бату очаквам всичко, той винаги има резервен вариант и няма да се откаже от отмъщението. Никога, при никакви обстоятелства! Затова си помислих,че освобождението е частично - само едната. Пък и така ще протакат и разтеглят ...докато дойде щастливия момент - 3-мата да са заедно.

# 119

Ей това стане ли, ето ти материал за още един сезон... hahaha hahaha hahaha Харун и Еда ще наемат детектив да ги търси, който в следващите 4 год. няма да открие никаква следя .....Докато един ден не се върнат за да представят на сем.Гюлер най-новия член-бебето на  Мелда и Бату....
Пепел ми на клавиатурата

Общи условия

Активация на акаунт