Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 964
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Леле, момичета страхотни сте! При този ужасен фрагмент настроението в форума е неудържимо.  Hug
Сега и аз да кажа нещо, не е свързано с предстоящият епизод. По точно размислите ми по повод вчерашният репортаж по БТВ новините за турските сериали. Може и да има други, който са го гледали ама долу горе ставаше дума, че турската филмова гилдия искали да сатчкуват. Един от основните им протести били за това, че за 1 седмица трябва да се заснеми 1 серия, която е 90 минути. На актьорите отнемало 3 дни, но за техническите екипи 4 дни им се струва малко. А втория е заплащането. Няма да цитирам цифрите, който изредиха, че може да ви подведа, но най-общо сумата, която получават за 1 серия сценаристите и режисьорите е 4-5 пъти по-ниска от тази на актьорите. Имаше даже интервю по този въпрос с двама от актьорите в "Лестопад".
Та за това започнах да се чудя тези издевателства на актьорите дали не е начин да им го върнат на актьорите по някакъв начин.  newsm78 То толкова небивалици не съм гледала в всичките игрални филми накуп, колкото във вторият сезон на този сериал.
Освен изключителното натоварване на техническите лица и дължината на епизодите, работещите в тази сфера искат Закон, правила. От заплатата си никой не се оплаква.

# 166
Милена,благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ей,едно хубаво изречение няма в това резюме!
ooooh! ooooh! ooooh!

# 167
  • София
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.
Изобщо да не си го и помислят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси,
не ми се мисли ако бройката до 7 е все момичета...Харунски ще си тегли куршума сам...
Ееееее как все момичета,Харунски трябва да се постарае и за поне едно момче,дето да наследи фамилията Арсланлъ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 168
  • София
Благодаря на Милена за превода на резюмето!!
 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51

Ама то ми звучи много страшно!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Много изненади за Харун се очертават!!
Освен за Едже и за някаква друга изненада се говори!!
newsm78 #Crazy newsm78Да не му споделя за връзката си с Мелда.
Или по - вероятно Едже да му каже ,че са смятали да заминат с Мелда за чужбина!!
newsm12 newsm12 newsm12 smile3506Ще се почувства ....предаден...излъган и използван от Менделинка

# 169
  • Русе
 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51

Или по - вероятно Едже да му каже ,че са смятали да заминат с Мелда за чужбина!!
А,стига бе! Вярно! Като ще казва - да е всичко! Ееееееееееха!...Дали ще стане така?! newsm78

# 170
Ради , дано да е така!
Мисля ,че Харун ще откаже помощ от Арас.Ще го упрекне ,че с мълчанието си относно Кенан , е допринесъл това да се случи!!
Незнам, Меги, може и Харун да откаже помощта на Арас, но на снимките от вчера и Арас е в онзи град , та затова си мисля, че и той ще е там с Харун newsm78
Сега си пусках фрагмента/много пъти/, и ми се стори ,че зад него най - добре се виждат Тарък и Арас. newsm78 newsm78 newsm78
Незнам , може и да ми се привижда!!

# 171
  • Русе

ooooh! ooooh! ooooh!
Как, бе мила? На Харун ще му светне за много неща! Хубавото тепърва ще става!

# 172

А,Харун дали би се изненадал от това решение на Мелда?!

# 173
  • Русе

И Харунски ни казва "Наздраве"!

# 174
  • София

ooooh! ooooh! ooooh!
Не се шашкайте чак толкова,нали знаете че резюметата и фрагменти са само,за да ни държат на нокти и да си гарантират гледаемост на предстоящия епизод.Нарочно нажежават обстановката,но и друг път сме очаквали големи ужаси,а всъщност не било толкова страшно  Peace Не вярвам Бату,колкото и да е извратен да посегне на Ямур  newsm78 newsm78 може би ще мъчи Еда,но не и детето.Ще показва по телефона разни ужаси на Харун,за да го психира,но Суперхарун е мъж и половина  Crazy Crazy Crazy Crazy  и ще си спаси и двете принцеси   Peace Peace

# 175
  • Русе

А,Харун дали би се изненадал от това решение на Мелда?!
Е, как?! За мен си е чиста изненада. Кой знае за Мелда и Бату? Керем, Ферда и Едже.

# 176
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.
Изобщо да не си го и помислят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси,
не ми се мисли ако бройката до 7 е все момичета...Харунски ще си тегли куршума сам...
Ееееее как все момичета,Харунски трябва да се постарае и за поне едно момче,дето да наследи фамилията Арсланлъ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

...или това което ще остане от нея, в случай че някой друг реши да дойде и да си присвои холдинг, чифлик....

# 177

ooooh! ooooh! ooooh!
Не се шашкайте чак толкова,нали знаете че резюметата и фрагменти са само,за да ни държат на нокти и да си гарантират гледаемост на предстоящия епизод.Нарочно нажежават обстановката,но и друг път сме очаквали големи ужаси,а всъщност не било толкова страшно  Peace Не вярвам Бату,колкото и да е извратен да посегне на Ямур  newsm78 newsm78 може би ще мъчи Еда,но не и детето.Ще показва по телефона разни ужаси на Харун,за да го психира,но Суперхарун е мъж и половина  Crazy Crazy Crazy Crazy  и ще си спаси и двете принцеси   Peace Peace
+1 newsm10

# 178
# 179

А,стига бе! Вярно! Като ще казва - да е всичко! Ееееееееееха!...Дали ще стане така?! newsm78
Иначе не виждам какво ще изуми Харун!!Ако Едже му каже, естествено ,че Харун ще е гневен , защото знае само това , което му казват,а именно ,че Мелда има връзка с Бату. Ще помисли ,че са в комбина , а той като първия глупак се довери на Мелда и сподели за Кенан.!!

Ако си спомняте г - жа Броненосец преди време каза ,че се говорело за големи скандали между Харун и Мелда и между Еда и Мелда,и че Еда обвинявала Мелда ,че не и е казала за болестта на майка им.!!
А ако Харун подозира Мелда в съучастничество , наистина ще има голям скандал!!

Общи условия

Активация на акаунт