Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 964
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
АУУУУУ .....Хубавелко на долу с главата....съвсем ще му стане лошо.....Кой Еда и Ямур .....ще освобождава newsm78 #Crazy newsm78Бат Арасчо......ли ще помага.Тойзавалията hahaha Joy hahahaкато види очите на Еда....ще се стъписа и ума и дума ще забрави....камо ли какво трябва да прави hahaha Joy hahaha
Ами Еда преобърна живота му !!!
Как спокойно щеше да си живее с Мелинда........ gydi gydi gydi gydi gydi gydi

# 121
Ако Бату е покрил Яамур и освобождава Еда срещу сестра си, Едже ще е до нея и няма да разреши нещо да й се случи. Друг е въпроса, че ще почне да гледа на Бату по друг начин. Може и да й светне лампичката за другите му простъпки. Тя не е глупачка.
Може да ни гласят нещо от рода - скришом да искат да напуснат Турция, с Яамур, Мелда...знам ли?! newsm12
Харун няма да пусне Едже , докато не види и двете свободни!!
Въпреки това аз продължавам да твърдя ,че Ямур вече е освободена.Ако не е , то значи ,че може би е в колата!!
:
Дали пък и Менделинка....няма да изприпка с някой пищов.....и да му каже на бат Бату в лицето пред свидетели.....какво мисли за него ThinkingНали са гъсти с Хубавелко Joy hahaha Joy той може да я е светнал за случващото се #Crazy
Аз бях от тези, който мислеха,че Мелда се е променила, но сега не мисля, че ще помогне на Харун! :thinking

# 122
  • Русе
Ако Бату е покрил Яамур и освобождава Еда срещу сестра си, Едже ще е до нея и няма да разреши нещо да й се случи. Друг е въпроса, че ще почне да гледа на Бату по друг начин. Може и да й светне лампичката за другите му простъпки. Тя не е глупачка.
Може да ни гласят нещо от рода - скришом да искат да напуснат Турция, с Яамур, Мелда...знам ли?! newsm12
Въпреки това аз продължавам да твърдя ,че Ямур вече е освободена.Ако не е , то значи ,че може би е в колата!!
Дали пък и Менделинка....няма да изприпка с някой пищов.....и да му каже на бат Бату в лицето пред свидетели.....какво мисли за него ThinkingНали са гъсти с Хубавелко Joy hahaha Joy той може да я е светнал за случващото се #Crazy
Много ми хареса глагола ти! hahaha hahaha hahaha Еда надбяга АУДИ-то й. Може и да е семейна черта "припкането"!

# 123
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
Джемил явно чува разговора на Ферда и Тюркян,за бременността на Ферда.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78
Да ,явно е така.Арас насочва гнева си срещу Харун!!
Защо пък Арас да насочва гнева си срещу Харун,по скоро би се опитал да му помогне,гнева му ще е насочен кум Бату,защото той все пак го предупредил да стои далеч от Еда и Ямур
И аз така мисля, защото и в резюмето се казва, че гнева на Арас към Бату, го изпрвя срещу Харун,но този път е съвсем различно т.е. няма да се репчат един на друг, а ще са комбина newsm78
Ради , дано да е така!
Мисля ,че Харун ще откаже помощ от Арас.Ще го упрекне ,че с мълчанието си относно Кенан , е допринесъл това да се случи!!

# 124
  • София
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 125
:
Аз бях от тези, който мислеха,че Мелда се е променила, но сега не мисля, че ще помогне на Харун! :thinking

Аз бях другата, Ир. Но си мисля,че тя последна ще  разбере за отвличането на Еда и Яамур, тъй като ще бъде до баща си в болницата...Това,поне което се вижда от фрагмента....Така,че на практика на нея няма да и остане мн.време да се пита кой къде е в този момент...

# 126
  • Русе

Ей това стане ли, ето ти материал за още един сезон... hahaha hahaha hahaha Харун и Еда ще наемат детектив да ги търси, който в следващите 4 год. няма да открие никаква следя .....Докато един ден не се върнат за да представят на сем.Гюлер най-новия член-бебето на  Мелда и Бату....
Пепел ми на клавиатурата
newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Е, тук вече ще вървят по стъпките на "Дързост и красота"!

# 127
  • София

Ей това стане ли, ето ти материал за още един сезон... hahaha hahaha hahaha Харун и Еда ще наемат детектив да ги търси, който в следващите 4 год. няма да открие никаква следя .....Докато един ден не се върнат за да представят на сем.Гюлер най-новия член-бебето на  Мелда и Бату....
Пепел ми на клавиатурата

baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Съмнявам се тоя ....Бату .....татко дали ще може да стане.Толкова ....проклет.Семенната му течност и тя ако е толкова проклета.....и не иска с никой да се среща :xarms Crossing Arms Crossing Arms
Сам да си остане и Еджето....ще го напусне. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 128
  • Русе
Вени,понеже ти каза вчера че си чела интервюто с Йозлем,да те питам наистина ли има предположения и за трети сезон  newsm78 newsm78 newsm78 Сега четох някакви такива писания за трети незабравим сезон и самата мисъл само ме сресна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.

# 129
От Бату очаквам всичко, той винаги има резервен вариант и няма да се откаже от отмъщението. Никога, при никакви обстоятелства! Затова си помислих,че освобождението е частично - само едната. Пък и така ще протакат и разтеглят ...докато дойде щастливия момент - 3-мата да са заедно.
Възможно е !
Харун разменя Едже за Еда !!
А пък Мелда за Ямур!!
hahaha hahaha hahaha hahaha

Пиша глупости!!Не ми обръщайте внимание!!

# 130

baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Съмнявам се тоя ....Бату .....татко дали ще може да стане.Толкова ....проклет.Семенната му течност и тя ако е толкова проклета.....и не иска с никой да се среща :xarms Crossing Arms Crossing Arms
Сам да си остане и Еджето....ще го напусне. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ааа, Боб...Никакви съмнения нямам относно този филм, толкова е напреднала медицината при тях...Спомни си как излекуваха Бурак от рак, а сега са на път да реабелитират и баба Тюркян от същата коварна болест...Защо пък да нямаме и прецедент със семенната течност на Бату?!  newsm78 newsm78 newsm78

# 131

Пепел ми на клавиатурата
Мокси , накара ме да се смея!! smile3532
Наистина ,пепел ти на клавиатурата!!

# 132
  • Русе
От Бату очаквам всичко, той винаги има резервен вариант и няма да се откаже от отмъщението. Никога, при никакви обстоятелства! Затова си помислих,че освобождението е частично - само едната. Пък и така ще протакат и разтеглят ...докато дойде щастливия момент - 3-мата да са заедно.
Възможно е !
Харун разменя Едже за Еда !!
А пък Мелда за Ямур!!
hahaha hahaha hahaha hahaha

Пиша глупости!!Не ми обръщайте внимание!!
Не са глупости - хипотези са! Да можехме да надникнем в главите на сценаристите... hahaha hahaha hahaha..., че и те в нашите!

# 133
Леле, момичета страхотни сте! При този ужасен фрагмент настроението в форума е неудържимо.  Hug
Сега и аз да кажа нещо, не е свързано с предстоящият епизод. По точно размислите ми по повод вчерашният репортаж по БТВ новините за турските сериали. Може и да има други, който са го гледали ама долу горе ставаше дума, че турската филмова гилдия искали да сатчкуват. Един от основните им протести били за това, че за 1 седмица трябва да се заснеми 1 серия, която е 90 минути. На актьорите отнемало 3 дни, но за техническите екипи 4 дни им се струва малко. А втория е заплащането. Няма да цитирам цифрите, който изредиха, че може да ви подведа, но най-общо сумата, която получават за 1 серия сценаристите и режисьорите е 4-5 пъти по-ниска от тази на актьорите. Имаше даже интервю по този въпрос с двама от актьорите в "Лестопад".
Та за това започнах да се чудя тези издевателства на актьорите дали не е начин да им го върнат на актьорите по някакъв начин.  newsm78 То толкова небивалици не съм гледала в всичките игрални филми накуп, колкото във вторият сезон на този сериал.

# 134
  • София
И на мен Гугъл ми преведе нещо подобно, но мисля, че е споделено от фен, както правим ние. Болшинството твърдеше, че до края на сезона свършва.
Изобщо да не си го и помислят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А и ми е интересно кво щще дават през трети сезон-Ямур иска да се жени за някой левент,но Харун нали е голям ревнивец не и разрешава,а Джемил му натяква видя ли защо бях против теб,сега разбираш ли какво е да имаш дъщеря   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт