Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 943
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Да си припомним момента, заради който вече повече от година сме тук...

# 196
  • София

Ауууууу, каква красота!!
Как да не му прости човек всичките грешки!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Неземна ...красота.Нека да му е простено....стореното. hahaha Joy hahaha

# 197

Според Вас, този каква роля ще има?

Според мен  детектив...въпреки,че външността му е като на с... кмет след избори...

# 198
  • София
Малко за пояснение, последната сцена от 73. епизод:

Харун – Бату (разговорът по телефона):
Харун – моля!
Бату – Много ме чакаш, нали?... Но този ден трябваше да е специален.
Харун – какви ги говориш не разбрах. Идваш ли или не идваш?
Бату – Не затваряй телефона (включи си видеото), ще рабереш какво искам да кажа. Днес ще бъде един много специален ден. За теб ще бъде страдание, за мен – удоволствие. Както искаш го разбирай (наречи)! Тази нощ за всички ще стане една незабравима нощ. Нощта на просветлението (нощта на разкриването на истините)!
Харун – Не си играй с мен игра, КЕНАН!
Бату – Не се тревожи. Това е последната игра. Тази нощ ще падне завесата след последното действие.
Харун – какво се опитваш да направиш, безчестнико!...Да излезем един срещу друг като мъже и да разкрием козовете си!
Бату – Ще ги разкрием, Харун Арсланлъ, ще ги разкрием. Но погледни за последен път любимите си. Защото тях повече няма да ги видиш.
Харун – Еда…. Ямур…. Остави ги, прокетнико!....

# 199
[
1. Едже
2. ?
3.Бату ще поиска срещу Яамур или Мелда, или самия Харун.
2 е възможно да бъде помощта от Арас..Това също ще изненада Харун,но в същото време ще го ядоса, защото  знае за чувствата на  Арас...

Милена,благодаря за превода на резюмето!  smile3525 smile3525 smile3525
Може Арас да каже на Харун откъде е научил кой е Кенан и че е получил тази информация срещу заплащане от Бурак. Това би ядосало много Харун.
Валдес , има много логика в думите ти!!
И е твърде вероятно да е така!!
Това също ще изненада Харун.Знае ,че Бурак е мръсник , но че е прикривал Бату през цялото време ,едва ли е очаквал!!

Аз бих подредила класацията на изненадите така:
1. Едже
2. Бурак
3. Едже предлага на Харун да бъде разменена за Еда.

Какво е изненадващото развитие, което ще доведе до изумление Харун?
Или е това което ти посочваш като т.3 ,или е изумление от стрелбата на Бату- уж по Еда!!

# 200
  • София
Да си припомним момента, заради който вече повече от година сме тук...

newsm10 smile3501 smile3521
Най-истинската и желана целувка.

# 201
Аз бих подредила класацията на изненадите така:
1. Едже
2. Бурак
3. Едже предлага на Харун да бъде разменена за Еда.
Какво е изненадващото развитие, което ще доведе до изумление Харун?
Или е това което ти посочваш като т.3 ,или е изумление от стрелбата на Бату- уж по Еда!![/quote]

Меги, това ми се струва още по вероятно.

# 202
Мен ми е много интересно дали по някакъв начин Харун ще разбере за Едже или тя сама ще му каже. newsm78

# 203

Ауууууу, каква красота!!
Как да не му прости човек всичките грешки!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Неземна ...красота.Нека да му е простено....стореното. hahaha Joy hahaha

Много красив мъж, много.  Heart Eyes

# 204
Мен ми е много интересно дали по някакъв начин Харун ще разбере за Едже или тя сама ще му каже. newsm78

Аз мисля, че Едже сама ще  каже на Харун и затова отива в дома му, но ми е интересно Едже откъде разбира, че Бату е отвлякъл Еда и Ямур.

# 205
Малко за пояснение, последната сцена от 73. епизод:

Харун – Бату (разговорът по телефона):
Харун – моля!
Бату – Много ме чакаш, нали?... Но този ден трябваше да е специален.
Харун – какви ги говориш не разбрах. Идваш ли или не идваш?
Бату – Не затваряй телефона (включи си видеото), ще рабереш какво искам да кажа. Днес ще бъде един много специален ден. За теб ще бъде страдание, за мен – удоволствие. Както искаш го разбирай (наречи)! Тази нощ за всички ще стане една незабравима нощ. Нощта на просветлението (нощта на разкриването на истините)!
Харун – Не си играй с мен игра, КЕНАН!
Бату – Не се тревожи. Това е последната игра. Тази нощ ще падне завесата след последното действие.
Харун – какво се опитваш да направиш, безчестнико!...Да излезем един срещу друг като мъже и да разкрием козовете си!
Бату – Ще ги разкрием, Харун Арсланлъ, ще ги разкрием. Но погледни за последен път любимите си. Защото тях повече няма да ги видиш.
Харун – Еда…. Ямур…. Остави ги, прокетнико!....

Миленче , много благодаря за преводите!!
Искам тук да кажа няколко думи, понеже снощи нямах възможност!!
За разлика от някои момичета , които се появяват от дъжд на вятър и само питат за преводи и качени субтитри , по - голяма част от нас са тук всеки ден.Чакаме и се радваме на всяка  дума преведена от теб , Рекси , г-жа Броненосец и Габи. Благодаря Ви за това , което правите !!!!
smile3525 smile3525 smile3525
Искам да се разгранича от някои "субекти",които честно казано прекаляват с нахалсвото си!!

# 206
Може би тя ще му каже newsm78, той няма от къде да разбере, при положение, че за това знаят само Едже и Бату newsm78

# 207

Според Вас, този каква роля ще има?

Според мен  детектив...въпреки,че външността му е като на с... кмет след избори...

Може би от този мъж ще дойде някаква информация за Харун.
Не ми се иска сега да съм на неговото място.
Колко много преживя и сега отново този кошмар !!!  Cry

# 208

Аз мисля, че Едже сама ще  каже на Харун и затова отива в дома му, но ми е интересно Едже откъде разбира, че Бату е отвлякъл Еда и Ямур.

Ами Едже отива при Харун и може той да й казва.
Че сега изобщо не му е до нейните извинения.
Ама да я хване така за гушата, кой знае какво му е казала.
Иначе - Едже може да знае от Бату за отвличането.
Както й се похвали като отвлече Еда на годежа и я питаше какво да прави с нея.
Това беше също гадно и поредна недомислица от сценаристите.
Много съм им насъбрала на тия садисти.

# 209
Може би тя ще му каже newsm78, той няма от къде да разбере, при положение, че за това знаят само Едже и Бату newsm78

Възможно е дори да му признае, че е премълчала появата на Еда на летището..

Общи условия

Активация на акаунт