На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 16

• 25 978
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
ами аз бях пуснала линкове на нещата които бях купила, а от към дрешки съм купила боди с копчета с дълъг ръкав, два чифта сладки чорапки и две гащиризончета с дълго ръкавче, те май малко големички ще му дойдат, ама нищо.. като купя още неща и ще снимам обещавам Simple Smile
само да питам върху бодито с дълъг ръкав се облича направо дрешката или само ританки пък горната част на бодито си остава все едно е с блузка.. уф как пък го описах...  ooooh! надявам се да ме разберете...

# 601
Клю, радвам се, че е минало всичко..

Гери, ако е по-топло може да си остава с бодито, иначе гледай себе си ти как се обличаш, не е нужно бебето да е с още няколко неща отгоре.
На мен ми беше супер удобно ританки и боди само вкъщи, навън бодито ни е служело за потниче все едно, отгоре дрешка. Но сега като ще са летни бебета, предполагам че само боди или някоя тениска ще са достатъчни  newsm78 Гледала съм зимно бебе и не знам как е..

# 602
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания,много сте мили  Hug

само да питам върху бодито с дълъг ръкав се облича направо дрешката или само ританки пък горната част на бодито си остава все едно е с блузка.. уф как пък го описах...  ooooh! надявам се да ме разберете...

Ами зависи колко е топло  newsm78 По принцип ако е само с боди и ританки изглежда малко развлечено,някак си незавършено изглежда облеклото,но то си и зависи какво е бодите и какви са ританките де Grinning
За вкъщи мисля,че е ок и пак казвам зависи от температурата.Ако е по-хладно може и жилетчица/памучна/,суитшърче,пуловерче....по твоя преценка  Peace

# 603
Благодаря майчета, то видях сега в Пакостника има и хубави комплекчета, а бодито примерно като бельо отдолу.. за вкъщи може и по гащиризончетата - тип пижама Simple Smile ама навън ще се гласим няма как Simple SmileSimple Smile Mr. Green

# 604
Гери, ако ще взимаш бодито като бельо, взимай къс ръкав или тип потниче! Ако ще е като блузка тогава дълъг ръкав. Аз с дълъг имам само няколко, повечето ми неща са с къс ръкав! Също така бодитата, които съм купувала са като да си ходи по тях. Ританки нямам. Няма да ползвам този път, защото бебето ще е лятно. И аз предния път съм гледала късно есенно-зимно бебе, та сега ще е различно.
И наистина не преобличайте (в смисъл да им слагате много дрехи) бебетата (това към майчетата за първи път). Понякога като видя бебе навлечено и ми става жал. То си е издевателство над малкото човече, понеже то милото не може да каже, че му е горещо  Confused Виждала съм майки по къс ръкав, а бебетата им с поларени космонавти  Stop Бебето се облича както сте и вие облечени, но задължително да имате и резервни връхни дрехи. Казват, че е добре бебето да облечено на пластове (но това не важи за лятно бебе, де..). За да може да махаш по един пласт или да слагаш допълнителен кат дрехи когато времето е променливо.
Хубаво е да имате и памучни шапчици,защото бебето топлоотделя предимно чрез главичката си и ако е голичка може да настине бързо.

# 605
  • Velingrad
Здарвейте маменца Simple Smile
Честит празник на Теди и малката Теодора-Клавдия  bouquet да сте живи и здрави и много усмихнати и слънчеви като днешния ден:)
Клю, да се пазиш, добре че всичко е наред Hug
Ние днес купихме легълцето и матрака оставихме ги на съхранение в магазина, че за сега не сме им измислили място. Много съм доволна, надявам се и на бебка да и се харесат Simple Smile
легълцето само, че нашето е бяло: http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
и матрака е :
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
Сега съм малко тъжна Cry мъжа ми пак се присети за името и защо не съм харесвала името на майка му Twisted Evil

# 606
  • Сливен
Честит имен ден на Теди и малката Теодора-Клавдия на elfi4ka, а също така и на всички именници, които празнуват днес... Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати Simple Smile  bouquet  Party Time  ura

Добре дошла на новата мама!!! Hug

# 607
Здравейте, мацки  Grinning
И ние днес се въползвахме от хубавото време  Mr. Green С мъжа ми бяхме да се видим с едни приятели и след това пак направихме една ревизия на магазините  smile3508
Малката ни мецанка се сдоби с ето такава възглавничка на Чико http://prodavalnik.com/ogranichitelna-vazglavnichka-chiko-i1234497, а голямата мецанка (сиреч моя милост  newsm03 ) с възглавницата на Бертони за бременни, която половината майчета вече имате  newsm62

Клю, радвам се, че вече си по-добре  Hug
Нинка, как се казваше свекито ти... и не може ли да се измисли компромисен вариант с името  Thinking

# 608
Здравейте и от мен  bouquetЧестит имен ден на всички именнички  bouquet
Да си изплача душата - появили са ми се някакви обриви, ситни червени пъпчици (вече 5-ти - 6-ти ден) на врата (точно под двете ми бузи) - много грозна работа! Случвало ли  се е на някого, едва ли е от храна, сигурно хормоните ме тресат ама само това ми трябваше ................... не стига, че изглеждам като слон, ами сега съм и слон с пъпки. УЖАС!

# 609
  • Velingrad
Diana, Елена се казва свеки. Уф само за това име ви мрънкам, ще ме извините Praynig. Какво му стана на моя мъж newsm78 ей запъна се за това име и това е.
Някой пиеше Омега 3 за бременни от морски микроводорасли, Неуроминс ли са или някави други? Ще съм много благодарна ако ми отговори.

# 610
  • София
Здравейте и от мен
Честит имен ден на патерици на Теди и малката принцеса на Елфи
klukarkata радвам се , че сте добре  Hug
Добре дошла на Iliana Stoyanova   bouquet, записах те на първа страничка.
Ние вчера цял ден се скитахме с мъжа ми и детето и като се прибрахме вечерта си легнах рано, рано с кокошките. Сега съм се наспала и отпочинала ама е 3 часа  ooooh!
Поръчахме  две ъглови легла и съм много щастлива, че и това ми отпадна като ангажимент. Елфи не съм те забравила и ще ти напиша на лични повече инфо  за тях Hug
Видяхте ли какво се случи в Япония? Много ми е мъчно. Ужасна трагедия  Cry
Сега с това изместване на земната ос сънувам такива сънища, направо достойни за сценарий на фантастичен филм  ooooh! .
Niña на мен пък Елена ми е много любимо име  Heart Eyes , но те разбирам защо не искаш да си кръстиш детето така. Добре , че на мъжа ми му е малко безразлично как  ще се казва нашата девойка. Важно било да ни е жива и здрава  Wink . Но той по принцип  ме оставя да избирам повечето неща - мебелите в къщи , дрехи и всичко което не е свързано с техника , коли и електроника, по тази част е той. Пък и няма право да има претенции след като синът ни е кръстен на него (пак мое решение  Mr. Green )
Хора, с всеки изминал ден се чувствам все по зле. Много ми тежи, не си спомням  с Алекс така ли беше  newsm78. Май не, чак толкова, но тогава нямах толкова отговорности. Като ми се спеше-спях, като ми се разхождаше -излизах, а сега не мога, трябва задължително да сготвя заради детето, да изчистя заради него, да му обърна внимание. Ох, да идва по-бързо Май месец, че вече не се издържа.  Много се чудя на мамите които работят как издържат   33uu
Ех , как щях да забравя да се похваля Laughing вчера купих всичко което ми оставаше за бебето- козметиката, аспираторче за нос (този дето Шени беше показала) залъгалки и куп други джунджурийки , сега само трябва да мина през аптеката за термометър , лепенки за след секциото и още някои неща и съм напълно готова с покупките. А, и ми трябва една шапчица или лента за глава за изписването  и това е  newsm44 .  Само ще трябва да  изпера и изгладя всичко.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 03:43 от nellyli

# 611
Трагедията в Япония е наистина страшна..... Дано се възстановят бързо и Бог да прости жертвите...Не се тревожи за изместената земна ос - не е фатално, такива неща се случват, но се възстановяват после в нормалните граници.
Аз досега ядох сладолед, и направо едвам гледам, но вие сте виновни с тези теми за тирамису и сладолед!  Crazy
Имам чувството, че изобщо не съм готова, а уж всичко е напазарувано...
И на мен вече много ми тежи, вярно е, че ходя на работа, но не гледам още едно детенце, като повечето от вас и не знам защо толкова ми натежава. Но, остава още малко, ще устискаме... Hug

# 612
  • Den Haag
Добро утро  smile3507
От няколко дни ставам все към 5-5 и нещо, немога да спя  Weary та поне закусих и гледам филмче  smile3502

Изпотявате ли се доста докато спите, аз от известно време имам обилно изпотяване и то отпред на пижамата на гърдите  newsm12

# 613
Добро утро и от мене  newsm46
това не съм аз... не мога да спя и това е, всеки час се будя, или до ВЦ ходя, или малкия ме блъска, ама много болезнено бре, оф ще откача, да не говорим че тая нощ имах и доста стягания и направо откачам, опитвам се да спя полулегнала, ами той пък малкия не ме остава - много ме ръчка в страни... имам чувството че имам една постоянна синина отвътре и той много го обича това място и давай, блъскай  box
Нелили, честито за покупките, да си ги ползвате с много, много здраве! Честно казано, чудя се ако имах и още едно дете, как щях да се справям, тази моя бременност, със сигурност не е много приятна.. нито първите три месеца, нито пък сега последните три, единствено 5 и 6 месец, имаше някакви проблясъци на спокойствие...
И както всички казват - лесно майка не се става!
Диана, и аз от време на време имамм такова изпотяване ... а на моменти пък ме втриса ... сигурно е от хормоните  newsm78

# 614
Добро утро майчета и привет от Варна  Hug

Пътуването мина добре, но в Истанбул ме разнищиха искаха ми 4 пъти сертификата от доктора, дано и за напред всичко да е наред. Благодаря на всички за полежанията ( немога да ви изброя всички по имена ) много сте мили.
Пожелавам Ви хубав ден и много усмивки!!!

Общи условия

Активация на акаунт