На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 16

• 25 974
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Добро утро и от още една мецана bowuu
Дона добре дошла на родна земя  Hug
Нели честити ти придобивки...аз имам чувството, че купувам, купувам и все още повече неща ми остават Crossing Arms
За ставането през ноща...ставам си почти всяка вечер откакто съм забременяла...но свикнах и хич неми пука вече Crazy След като посетя тоалетната моя човек решава, че ще играе и така...докато го чакам да си приключи програмата я съм се разсънила...я Слави се събудил Mr. Green та така.
Когато бях бременна със Слави сякаш беше по-лесно наистина...все пак си гледах само собствения задник дето се вика. Но да е жив и здрав мъжа ми...Слави изцяло почти е на неговите грижи. Но и самия Слави вече не е толкова малък и когато има комуникация с детето е по-лесно..т.е когато говори.
Нели и аз като теб се чудя...сякаш първия път ми беше по-леко. Сега съм на същото положение с килограмите...т.е не съм качила...обаче сякаш ми е по-трудно. Вчера се наожи мъж ми да ме обува Shocked такова нещо със Слави не ми се беше случвало. Б2 е доста и по-буен в корема ми от Слави и нощите ми са с по-малко сън...но важното е здравето на децата. Ние ще изтърпим дет се вика Mr. Green
Клю  Hug повече никакво ходене в болницата освен за раждането.
Джей беше в АСеновград..дали се прибра вече в Пловдив...кой знае. Трябва да  я преслушам тези дни.

# 616
Добро утрооооо!

Наспах се! И ставах само веднъж! Бебка я усетих едва в 7.30, много послушно детенце пу-пу!

Дона Ани, добре дошла! Важното е, че всичко е завършило добре!  Hug Поздрави морето и от мен!

Ако ви кажа какво ми предстои на мен сега ще се почувствате много приготвени. Ние почваме от нулата - тъкмо закрепихме положението с покупките в Англия и сега всичко тук отначало - легло, матрак, чаршафи, ваничка и т.н. На моменти като се замисля, че не сме изобщо готови и ми се изправят косите. И с термин края на април съвсем ми се вижда скоро. Пък и априлските бебета сега ще почнат да се състезават кое по-напред да излезе и съвсем ще стане еднаааа ... #Crazy

Дайте идея за легло само с решетки, ако сте гледали в някой магазин в Сф.

Гери, почти забравих да ти отговоря - в Сф ще раждам и скоро не ми се очертава път към Варна - нито с корем, нито с бебенце Sad

# 617
Добро утро и от нас!
Ние оживяхме  Laughing вчера беше тежък ден.В осем вечеедваседях,а чакахме гости Crazy после се освестих де и удържах геройски.За сметка на това съм спала непробудно
Благодаря на всички ви за пожеланията! Hug
Елфи Малко на патерици-да е жива и здрава дъщеричката ти!Щастлива и усмихната!  bouquet
Камария ако не се лъжа също беше именничка!Да си жива и здрава!  bouquet
Клю мила радвам се че всичко бързичко се е наредило! HugПази се!
Дона Ани Добре дошла на родна земя!  bouquet
Лейди Диди Май почти навсякъде има такива.В Пигис Хаус май имаше на Аброр(ако не се лъжа те бяха отвсякъде с решетки)

Честито на всички за покупките!

# 618
Добро утро!

Първо преди да съм забравила Нелли,какви са пък сега тези лепенки за след секциото,все си мисля,че най-накрая съм стигнала донякъде и вие ме върнете отначало Laughing
Аз вчера понакупих някой неща,но си бях забравила списъка вкъщи и малко наизуст го карах,вечерта като се прибрах видях,че имам още толкова да купувам #Crazy
Останах си без джапанки hahaha и без комплект за изписване-за което вече ме е яд,защото преди това имаше много сладки във Вис Виталис,а вчера нищо не ми грабна окото Mr. Green
Но поне дребните неща почти всичките ги взех Simple Smile Козметика не можах да избера,взех един Судокрем(че нали много го хвалите него) и един Бочко-за подсичане и това беше.Другите неща ще ги мисля още известно време и ще решавам-между Бюбхен,Себамед и Пенатен вие коя марка бихте избрали newsm78
Днес продължавам с обиколката ако мога да харесам още нещо да вземам и да приключвам,че и ремонт ме чака #Crazy

Честито на другите момичета за покупките, на тези на които им предстои шопинг-успех Hug
Клю,радвам се че си вече у дома и дано няма повече такива изненади Hug
Дона Ани,добре дошла  Hug

# 619
Здравейте момичета,
Първо, благодаря ти Nellily, че ме добави на първата страница. Да уточня - чакам първо дете:)
Не знам дали всички сте купили креватчета за мъничетата, но аз да кажа - в хипермаркет Темпо има промоция на дървени креватчета на Bertoni и на ванички. Цената, според мен, е доста изгодна. Ако някой се интересува може да влезе в сайта им и да ги види.

# 620
Пускам нещо много интересно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565738.0
ако някой не е чел за Ротарикса  Flutter.

# 621
Дона Ани, добре дошла на родна земя!   bouquet Със слънчице те посрещаме във Варна Simple Smile

Ох, аз поспах мъничко от 8 до 12 часа, ама се чувствам като парцал...

Лек и усмихнат ден днес, майчета!

# 622
  • Стара Загора
И аз точно се прибирам капнала вече Crazy
Ходих за джапанки и...имам вече джапанки bowuu Laughingсини Mr. Green От битака за 4лв...чудни Mr. Green
Излизахме и с едни приятели на детската площадка...е няма такова омазване на Слави...накрая вече се поливаха с него Twisted Evil сега е на чистка в банята с баща си...направо баща му е извадил телената четка Mr. Green
Люси лепенките за секциото са едни големи и дишащи...по-добре ти си купи защото тези в болницата не са дишащи. Във всяка аптека трябва да ги има по принцип. Завиждам ти за ВисВиталис Mr. Green От изброените марки бих избрала Себамет. Бочко и Судокрема и двете са за подсичане да знаеш.
И през пазара минах, че доста неща ми бяха свършили и да натоваря сержа да мъкне по сълбите Mr. Green
За обличането - ох незнам..в чуденка съм голяма...нали имах есенно бебе първо. Сега съм купила 5-6бр. боди с дълъг ръкав и толкова с къс. Няколко румперчета /цели като пижамките/ и няколко тип гащеризон с цел при затопляне да го оставям по боди и гащеризончето.
Като цяло аз все ми е студено и навличам яко...добре, че Слави проговори, че все претоплен си ходеше Mr. Green Понеже е като баща си...т.е не обича да се навлича и го обличам както той иска или както е облечен баща му.

# 623
Здравейте и от мен!Много страшно стана с тази радиация в Япония.....

Иначе за навличането на бебето,Ева нич не я навличах.Когато излезеше на разходка с кенгуруто моят мъж редовно биваше нахокван от някоя лелка,че детето е леко облечено Mr. Green

# 624
Къде се покрихте всички   Grinning

Видяхте малко слънце и айде навън .Да не изкупите магазините  newsm62

Аз да ви попитам вие колко често си мажете коремите?Аз си го мажа вечер преди да си легна и само толкова.Трябва ли да е по-често?Понеже маслото на Икаров мирише малко странно и не смея през деня да се овоня с него  Crazy

# 625
Ехо, много хубаво време днес, а и излязох малко да се разведря от работата.
Хера, честити джапанки Simple Smile
Дона, уелкъм на родна земя Simple Smile
На другите каквото има да им се честити - честито  Mr. Green
Лейди Диди, Арбор са ти писали, имат легло с решетки, чудесно е.
Елф, аз още не съм започнала да се мажа.. все мисля да си взема нещо и все не стигам до там Simple Smile
За Ротарикс-а отивам да чета, обаче много се дразня на такъв тип реклами. Не знам какво пише в темата, но да си кажа, против съм всякакви ваксини извън задължителните.   

# 626
Къде се покрихте всички   Grinning

Видяхте малко слънце и айде навън .Да не изкупите магазините  newsm62

Аз да ви попитам вие колко често си мажете коремите?Аз си го мажа вечер преди да си легна и само толкова.Трябва ли да е по-често?Понеже маслото на Икаров мирише малко странно и не смея през деня да се овоня с него  Crazy

аз се мажа след къпане,напоследък вече всеки път,защото кожата ме сърби,но в началото го правех рядко.

# 627
Мерси за инфото за Арбор, аз ги гледах тези в сайта им, наистина са страхотни, но това легло няма да се ползва много, макс месец-два  и след това не е ясно кога пак... затова не ми се дават толкова пари. Но ще видим...

За мазането - аз от самото начало се мажа сутрин и вечер. Наскоро имах няколко по-сърбящи дни  Laughing и се мазах и през деня.

# 628
Джени идеята на темата е точно такава да се разобличи ГОЛЯМА РЕКЛАМА  Twisted Evil.
Аз лично си признавам, че бях решила, да я слагам  Naughty, но като прочетох  ooooh!.
Хера честити джапанки  Hug.
Елфи не се мажа  Whistling, от първия път си имам толкова стрии, сега ги уплатнявам, но нови нямам  Blush.
Лейди купувай едно сгъваемо и си екстра  Wink, щом е за месец, не си заслужава.
Луси случайно да си го видяла на живо във Вис Виталис
http://visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=35

# 629
  • на североизток
Елфи, мажа се само вечер. Засегаса наред нещата, дано не ми се появят стрии.
Хера, успокоих се вече за теб. Честити джапанки.
За обличането на бебето - дъщеря ми е майско бебе. Родена е на 3 май. Обличах я с бодита с къс ръкав и тип потник, цели гащеризончета с дълъг и къс ръкав, малко използвах комплектчетата с ританки и блузки. Но си зависи и от времето.
За изпотяването - и аз имам накова нощно изпотяване. И мен ме втриса от време на време, шантава работа.
Добре дошла на Дона Ана на родна земя!
Добре дошла и на новата мама!

Общи условия

Активация на акаунт