Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за марката Weleda за бебета?
-
Какви кремове са ефективни за предотвратяване на стрии?
-
Какви са мненията за лосионите Mustela за бременни и бебета?
Лосионите на Mustela за бременни и бебета обикновено се приемат добре от майките. Те помагат за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки харесват аромата и ефективността на продуктите. Мненията за марката Mustela за бременни жени и бебета обикновено са положителни. Продуктите се използват за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Много майки са доволни от аромата и ефективността на продуктите.
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за облекло на новородени, включително избор на дрехи и използване на слингове?

След като посетя тоалетната моя човек решава, че ще играе и така...докато го чакам да си приключи програмата я съм се разсънила...я Слави се събудил 

и без комплект за изписване-за което вече ме е яд,защото преди това имаше много сладки във Вис Виталис,а вчера нищо не ми грабна окото
Козметика не можах да избера,взех един Судокрем(че нали много го хвалите него) и един Бочко-за подсичане и това беше.Другите неща ще ги мисля още известно време и ще решавам-между Бюбхен,Себамед и Пенатен вие коя марка бихте избрали 
.

, но като прочетох
.
, от първия път си имам толкова стрии, сега ги уплатнявам, но нови нямам
.
, щом е за месец, не си заслужава.